irini123 και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα, ερώτηση: πώς θα ανακοινώσουν τα ονόματα διορισμένων εκπαιδευτικών πριν τις εκλογές ενώ έχουν "παγώσει οι βελτιώσεις κ.α. τοποθετήσεις?
Ανακοινώσεις θα κάνουν, με ονόματα σε κάθε περιοχή. Δε θα τοποθετηθούν. Δεν επηρεάζουν το ένα το άλλο.Ένα ερώτημα είναι η ανακοίνωση των μετατάξεων.
Θα γινουν κανονικοτατα οπως καθε χρονο. Ειναι υπολογισμενα αυτα τα κενα.
Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται να υπάρχουν στην εγκύκλιο των μεταταξεων στην περιοχή y κενά μιας ειδικότητας x, να δίνονται για διορισμούς x κενά και να είναι υπολογισμένες και οι μετατάξεις;Εγώ δεν το καταλαβαίνω.Πάμε και όπου βγει θυμίζει.Θεωρητικά θα κοπούν κάποιες μετατάξεις που θα γίνονταν κανονικά πριν τους διορισμούς. Αν όχι σαν νούμερο, σε περιοχές σίγουρα.
Με απλά λόγια...Επιτρέπονται οι υπηρεσιακές μεταβολές υπό Υπηρεσιακή Κυβέρνηση;
Σε σημερινή επικοινωνία έμαθα ότι τελικά αυτό δεν θα γίνει, διότι τοποθετεί μονάχα η κυβέρνηση, δηλαδή μετά και τις δεύτερες εκλογές.
Θέλω να ρωτήσω το εξής. Θα κάνουμε δηλώσεις για την τοποθέτηση μας μαζί οι νεοδιοριστοι αυτοί που έχουν έρθει με μεταθεση και όσοι επιθυμούν βελτιωση. Έστω ότι ένας φιλολογος ζητά βελτιωση για να πάει σε ένα άλλο σχολείο και την παίρνει και ένας άλλος δηλώνει για τοποθέτηση το σχολείο που υπηρετούσε ο πρώτος χωρίς να το βλέπει στα κενά. Μπορεί ο δεύτερος να το πάρει αφού ο πρώτος πήρε τη βελτιωση η περιμένουν να δουν αν θα δεχθεί τη βελτιωση ο πρώτος; Ελπίζω να είμαι σαφής.
Συμφωνα με Ρουμπη δοθηκε αδεια απο ΣτΕ για συνεχιση των διαδικασιων τοποθετησεων αποσπασεων κ.τ.λ