PANAS, Goat και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ. Γνωρίζω ότι μπορώ να συμπληρώσω το ωράριο εντός σχολείου αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνεται διάθεση και σε 2ο ή και 3ο σχολείο. Τα οργανικά κενά που δίνει η διεύθυνση για κάλυψη αφορούν κυρίως 6θεσια σχολεία. Οπότε θα μου λείπουν 7 ώρες εφόσον είμαι ΠΕ06. Δίνουν ακόμα και 2θεσιο ως οργανικό κενό. Από την άλλη δεν εμφανίζουν τα οργανικά που είναι μέσα στην πόλη. Υπάρχουν κάποια σχολεία που καλύπτουν ολόκληρο το ωράριο αλλά είναι πολύ μακριά για εμένα.
μου διευκρίνισαν ότι δικαιούμαι να ζητήσω απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ τον Σεπτέμβριο και να κάνω αίτηση για βελτίωση τον Νοέμβριο διότι η τοποθέτησή μου έγινε υποχρεωτικά, χωρίς να το ζητήσω εγώ ο ίδιος, και ως εκ τούτου, δεν υποχρεούμαι να υπηρετήσω την οργανική αυτή για 1 χρόνο (όπως ισχύει στις άλλες περιπτώσεις) αν αποσπαστώ κάπου αλλού τον Σεπτέμβρη και πάρω βελτίωση στην επόμενη διαδικασία μεταθέσεων. Γνωρίζει κάποιος να μου πει υπεύθυνα αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο; Αν δηλαδή δεν θα χρωστάω την υπηρέτηση της οργανικής μου; Ψάχνω σχετική διάταξη του νόμου και δεν έχω καταφέρει ως τώρα να βρω κάτι που να μου επιβεβαιώνει αυτό που μου είπαν από το ΠΥΣΔΕ.
Παιδιά καλησπέρα,θα μπορούσε κανείς να μου πει τι θα γράψω στο κειμενοπου θα στείλω στο σχολείο για ανάληψη υπηρεσίας;Και ποιος είναι ο νόμος;Θα αναλάβω διαδικτυακά.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Λίγο προσοχή με αυτά που σας λένε διάφοροι. Υπάρχει αληθινή περίπτωση ανάκλησης μετάθεσης μετά από 3 χρόνια λόγω μη θεμελίωσης δικαιώματος για μετάθεση.Αυτό που απάντησαν στο συνάδελφο δεν υπάρχει γραμμένο πουθενά. Είναι ερμηνεία που βολεύει μεν αλλά σε περίπτωση ένστασης από άλλον είναι σίγουρο ότι θα έχει πρόβλημα.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να κάνει ερώτημα γραπτό και πρωτοκολλημένο στη διεύθυνση και να πάρει ΓΡΑΠΤΩΣ την απάντηση οτι δεν χρειαζεται να υπηρετήσει γιατί οτιδήποτε ειναι σε επίπεδο προφορικού λόγου δεν έχει καμία απολύτως ισχυ σε περίπτωση προβλήματος
Έχετε δίκιο, καλύτερα να το κάνει. Αλλά από τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει το υπόβαθρο για να εφεσιβάλει βάσιμα την αναγκαστική τοποθέτηση (αλλιώς θα έκανε ένσταση και θα την κέρδιζε), τι λόγο έχουν να του πουν ψέματα από τη ΔΔΕ;