Goat και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το μόνο σίγουρο είναι ότι ο υπεράριθμος θεωρείται ο αρχαιότερος μεταξύ των 3 και συμπληρώνει πρώτος ωράριο γιατί τοποθετήθηκε μεν το ίδιο σχολικό έτος με τους άλλους 2 αλλά με πράξη ΠΥΣΔΕ που προηγήθηκε της πράξης ΠΥΣΔΕ που τοποθέτησε τους άλλους 2, άρα θα μετακινηθεί (αν προκύψει ανάγκη) ό έχων τα λιγότερα μόρια μετάθεσης από τους άλλους 2 τελευταίους οργανικά τοποθετημένους στο σχολείο, επίσης να έχεις υπόψη σου ότι αν του χρόνου προκύψει θέμα υπεραριθμίας στην ειδικότητά σας στο σχολείο σας, ο τοποθετημένος με ρύθμιση υπεραριθμίας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πάλι υπεράριθμος.
παιδια μια ερωτηση. Στην αποδοση των οργανικών κενών προηγούνται αυτοί που ζητάνε βελτίωσηή συνεξεταζονται οι αιτησεις τους βασει μοριων με αυτούς που βρίσκονται στη διάθεση;Αν εχετε και καποιο λινκ με υποχρεωνετε.Ευχαριστώ
Και δυστυχώς δε σε αφήνουν να δηλώσεις όλα τα πιθανά κενά. Στο δικό μου ΠΥΣΔΕ μπορείς να δηλώσεις μέχρι 20 σχολεία. Οπότε αν είσαι τυχερός "πετυχαίνεις" τα πραγματικά κενά. Αν όχι, μπορεί να βρεθείς και πάλι διάθεση ενώ άτομα με λιγότερα μόρια από σένα να πάρουν οργανική. Σα σκοποβολή με κλειστά μάτια ένα πράμα.
Ναι, ταυτόχρονα πάνε σε μία ενιαία λίστα.Το κακό είναι ότι κάποιος μπορεί να ζήτησε βελτίωση, να μη του αρέσουν τα σχολεία που υπάρχουν και να μην κάνει χρήση του δικαιώματός του για βελτίωση. Να μην συμμετάσχει δλδ στην διαδικασία. Εσύ όμως δεν το ξέρεις. Κι ενώ βλέπεις πχ 30 πιθανά κενά λόγω βελτίωσης, τελικά να είναι 3-4 όλα κι όλα. Και δυστυχώς δε σε αφήνουν να δηλώσεις όλα τα πιθανά κενά. Στο δικό μου ΠΥΣΔΕ μπορείς να δηλώσεις μέχρι 20 σχολεία. Οπότε αν είσαι τυχερός "πετυχαίνεις" τα πραγματικά κενά. Αν όχι, μπορεί να βρεθείς και πάλι διάθεση ενώ άτομα με λιγότερα μόρια από σένα να πάρουν οργανική. Σα σκοποβολή με κλειστά μάτια ένα πράμα.
Να σου δείξουν την διαταγή που λέει 20 επιλογές. αν δεν υπάρχει εσύ πήγαινεδική σου με όσες θες όπου απλά θα έχεις πατήσει το enter και θα έχεις βάλει παραπάνω Α/Α. Τους το 'εκανα μια φορά κάτι μου είπαν τους είπα το θέλω γραπτώς αυτό με τον περιορισμό και με την υπόγραφή σας από κάτω και έκαναν πίσω... την επόμενη χρονιά έβγαλαν σημείωση δηλώστε όσες νομίζετε... Δεν μπορεί να κάνει κάθε ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ ότι γουστάρει...
Όταν λέω εγώ το κάθε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ κάνει ότι γουστάρει....Όσους σας δίνουν 20 επιλογές να πάτε στο ΠΥΣΔΕ Αχαιάς (δίνει 40)... http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%B5-%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%90%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82@ marsa (για να καταλάβεις την λογική των ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ και πως πρέπει να τους απαντάς).- Madame το κοτοπουλάκι βγήκε αντί για δύο κιλά δύο οκτακόσια να το αφήσω?- Αστο και πιάσε ένα που είναι δύο κιλά ακριβώς...
ΠΔ 50/1996 άρθρο 15, παράγραφος 77. Τα περιφερειακά υπηρεσιακά συμβούλια με ανακοίνωσή τους, καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς που υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση ή δήλωση για οριστική τοποθέτηση, καθώς και εκείνους που μετατέθηκαν από άλλες περιοχές, να υποβάλουν, μέσα σε δέκα (10) ημέρες δήλωση στην οποία να αναγράφουν τις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες, όπου επιθυμούν να μετατεθούν ή να τοποθετηθούν. Στις δηλώσεις αυτές μπορούν να αναγραφούν κατά σειρά προτίμησης μέχρι είκοσι (20) σχολικές μονάδες.