*

Αποστολέας Θέμα: Πάλι ψάξιμο από την αρχή!!!!Τι να δηλώσω βρε παιδιά??  (Αναγνώστηκε 1721 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fibi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
Πρίν ένα χρόνο συζητούσαμε τα ίδια οι αναπληρωτές δάσκαλοι και είχαμε φτιάξει ωραίο παρεάκι που ενώναμε τα άγχη μας για το που θα μας στείλουν και πότε επιτέλους θα μας πάρουν!! Να μαστε πάλι να ακούμε από δω κ από κει απόψεις για το τι μας συμφέρει να δηλώσουμε και να μπερδευόμαστε και να αγχωνόμαστε και να αλλάζουμε συνεχώς γνώμη!!! Προσωπικά εύχομαι να μη με πάρουν στο ίδιο σχολείο στην ανατολική αττική και στο νέο μου σχολείο, όπου κ αν είναι αυτό, να μπορέσω να δημιουργήσω και να μη μου κόβουν άλλοι τα φτερά.....!!
Σκέφτομαι να δηλώσω αρχικά Δ' Αθήνας και μετα Α' Αθήνας! Γνωρίζετε εαν υπάρχουν κενά σε αυτές τις περιοχές και πόσες είναι οι πιθανότητες να με πάρουν? Εχω περίπου 9 μήνες προϋπηρεσία!! Ευχαριστώ...!
"Είναι τα βλέφαρα μου διάφανες αυλαίες... Όταν τ' ανοίγω βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει.. όταν τα κλείνω βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ..."  Ανδρέας Εμπειρίκος

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Ameli

• Νέο μέλος
  • *
  • Π70
    • Προφίλ
Απ: Πάλι ψάξιμο από την αρχή!!!!Τι να δηλώσω βρε παιδιά??
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 05, 2008, 09:13:39 pm »
Αχ ναι και πάλι ψάξιμο από την αρχή!!!!και τελικά βλέπω ότι όλα είναι θέμα τύχης γιατί μπορεί να σου αρέσει η περιοχή αλλα όχι το σχολείο που θα σε στείλουν όπως βέβαια και το αντίθετο. Εγώ είμαι τώρα αναπληρώτρια στη Ζάκυνθο και του χρόνου σκέφτομαι να δηλώσω Σποράδες γιατί είδα ότι έχουν αρκετα μόρια......αλλα το πως θα είναι εκεί δεν ξέρω!

Καλή μας τύχη!

Αποσυνδεδεμένος marina21

• Πλήρες μέλος
  • Ν'αγαπάς την ευθύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 13, 2008, 01:11:27 am »
Πρίν ένα χρόνο συζητούσαμε τα ίδια οι αναπληρωτές δάσκαλοι και είχαμε φτιάξει ωραίο παρεάκι που ενώναμε τα άγχη μας για το που θα μας στείλουν και πότε επιτέλους θα μας πάρουν!! Να μαστε πάλι να ακούμε από δω κ από κει απόψεις για το τι μας συμφέρει να δηλώσουμε και να μπερδευόμαστε και να αγχωνόμαστε και να αλλάζουμε συνεχώς γνώμη!!! Προσωπικά εύχομαι να μη με πάρουν στο ίδιο σχολείο στην ανατολική αττική και στο νέο μου σχολείο, όπου κ αν είναι αυτό, να μπορέσω να δημιουργήσω και να μη μου κόβουν άλλοι τα φτερά.....!!
Σκέφτομαι να δηλώσω αρχικά Δ' Αθήνας και μετα Α' Αθήνας! Γνωρίζετε εαν υπάρχουν κενά σε αυτές τις περιοχές και πόσες είναι οι πιθανότητες να με πάρουν? Εχω περίπου 9 μήνες προϋπηρεσία!! Ευχαριστώ...!
Fibi γεια σου πάλι...Ανήκω στην παρεούλα όπου ενώναμε τα αγχη μας κλπ. Θυμάσαι?
Ήθελα να σε ρωτήσω σε ποιο σχολείο ήσουν Ανατολική Αττική γιατί θα τη βάλω πρώτη!!!
Τι εννοείς σου κόβανε τα φτερά?
Ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του και όταν , πια του διευκολύνει το πέρασμα , αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί , ενθαρρύνοντας το μαθητή του να φτιάξει τις δικές του γέφυρες

Αποσυνδεδεμένος jetry

• Έμπειρο μέλος
  • 01110101
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 13, 2008, 09:48:09 am »
Amelie οι σποράδες είναι η χαρά του εκπαιδευτικού!!! Έχω την κολλητή μου εκεί και περνάει πολύ πολύ καλά! Δε λέει να φύγει από κει!!! συγκεκριμένα είναι στη Σκιάθο και πέρισυ Σκόπελο. Ο κόσμος είναι σαφώς περιορισμένος το Χειμώνα αλλά περνάνε πολύ καλά!!! Άσε που κάθε 2 μέρες έχει κ από ένα πανηγύρι!! μπορώ να μάθω αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)