0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: john-pe20 στις Μαΐου 09, 2008, 11:38:55 amΠαράθεση από: jetry στις Μαΐου 09, 2008, 11:26:56 amΔε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά 2 χρονιές έχω κάνει χαρτιά στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν με πήρανε μιας κ δεν έχω καθόλου προϋπηρεσία... Εδώ και με την ΑΣΠΑΙΤΕ που θα χω φέτος είμαι σίγουρη οτι στη ΘΕσσαλονίκη δεν πρόκειται να με πάρουν!!!Για Αναπληρώτρια εννοείς η για Ωρομίσθια;Μάλλον εννοείς για ωρομίσθια στη Δ/θμια ή στην Α/θμια. Για μέσα στο νομό Θεσσαλονίκης είναι πολύ δύσκολο να σε πάρουν αν δεν έχεις προϋπηρεσία
Παράθεση από: jetry στις Μαΐου 09, 2008, 11:26:56 amΔε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά 2 χρονιές έχω κάνει χαρτιά στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν με πήρανε μιας κ δεν έχω καθόλου προϋπηρεσία... Εδώ και με την ΑΣΠΑΙΤΕ που θα χω φέτος είμαι σίγουρη οτι στη ΘΕσσαλονίκη δεν πρόκειται να με πάρουν!!!Για Αναπληρώτρια εννοείς η για Ωρομίσθια;
Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά 2 χρονιές έχω κάνει χαρτιά στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν με πήρανε μιας κ δεν έχω καθόλου προϋπηρεσία... Εδώ και με την ΑΣΠΑΙΤΕ που θα χω φέτος είμαι σίγουρη οτι στη ΘΕσσαλονίκη δεν πρόκειται να με πάρουν!!!
Παράθεση από: geok_salonika στις Μαΐου 09, 2008, 11:43:44 amΠαράθεση από: john-pe20 στις Μαΐου 09, 2008, 11:38:55 amΠαράθεση από: jetry στις Μαΐου 09, 2008, 11:26:56 amΔε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά 2 χρονιές έχω κάνει χαρτιά στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν με πήρανε μιας κ δεν έχω καθόλου προϋπηρεσία... Εδώ και με την ΑΣΠΑΙΤΕ που θα χω φέτος είμαι σίγουρη οτι στη ΘΕσσαλονίκη δεν πρόκειται να με πάρουν!!!Για Αναπληρώτρια εννοείς η για Ωρομίσθια;Μάλλον εννοείς για ωρομίσθια στη Δ/θμια ή στην Α/θμια. Για μέσα στο νομό Θεσσαλονίκης είναι πολύ δύσκολο να σε πάρουν αν δεν έχεις προϋπηρεσίατο θέμα είναι οτι σ'ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία δεν με καλέσανε πουθενα. Πέρισυ σε άλλη περιφέρεια ας πούμε πιο επαρχία πάλι τίποτα. που στο λύκο να τη βρω την προϋπηρεσία?