*

Αποστολέας Θέμα: Επιτηρήσεις Ωρομισθιων  (Αναγνώστηκε 28215 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος shide

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Επιτηρήσεις Ωρομισθιων
« Απάντηση #154 στις: Ιουνίου 03, 2008, 12:58:31 pm »
Απο το σχολείο  όπου εργάζομαι μου είπαν πως απολύομαι 20 Ιουνίου και μέχρι και την τελευταία μέρα θα πληρωθώ τις ώρες που είχα στο ωρολόγιο πρόγραμμα την αντίστοιχη μέρα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:55:54 »

Αποσυνδεδεμένος IGF 76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Σοφόν το σαφές
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Ιουνίου 03, 2008, 01:38:55 pm »
εγώ πάντως που είμαι σε Ε.Ε.Ε.Ε.Κ  και κάνουμε κανονικά μάθημα(δεν υπάρχουν εξετάσεις για ευνόητους λόγους) η λήξη των μαθημάτων είναι στις 21 Ιουνίου.11 ώρες εβδομαδιαίως.Πέρυσι που ήμουν ωρομίσθιος σε κανονικό σχολείο μεχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων έγραφα κανονικά 11 ώρες.Οπότε μην ακούτε ο,τι λέει ο καθένας.Η σύμβαση είναι για 11 ώρες μέχρι το τέλος ασχέτως αν γίνονται μαθήματα ή εξετάσεις στο σχολείο.

Αποσυνδεδεμένος BIBH

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Ιουνίου 03, 2008, 07:37:46 pm »
Και στο σχολειο μου στα Γιαννιτσα η σύμβαση λήγει στις 21 Ιουνίου και οι ώρες μπαίνουν κανονικά, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που ίσχυε όλη την χρονιά.
All in all it's just another brick in the wall...

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Ιουνίου 04, 2008, 06:32:44 pm »
Παιδιά και εμένα σήμερα μου είπαν πως απολύομαι 20 Ιουνίου..και τρέχουν και δε φθάνουν καθώς θέλουν να βγάλουν οπωσδήποτε βαθμούς μέχρι ις 20..Μάλιστα εγώ έχω εξεταζόμενο μάθημα 17 Ιουνίου και μου είπαν το αργότερο 19 να παραδώσω γραπτά και βαθμούς για 100 μαθητές..ενώ στις 19 θα γίνει και η συνέλευση αντί για 23 Ιουνίου.

Μία ερώτηση. Εγώ βάζω ώρες δευτέρα και παρασκευή ( 4 + 4 σύνολο 8)..Την τελευταία εβδομάδα δευτέρα είναι του Αγ.Πνεύματος.αυτή τη μέρα τη χάνω; ενώ Παρασκευή είναι η τελευταία μέρα που λογικά πρέπει να βάλω 4 ώρες...
Η αδικία είναι ότι έχω Τρίτη 17 εισήγηση (2 ώρες), Τετάρτη 18 2 επιτηρήσεις (4 ώρες) και Πέμπτη πρέπει να είμαι στη συνέλευση (άλλες 2ώρες)..

σύνολο 8 ώρες ενώ θα βάλω μόνο 4..μήπως τουλάχιστον μπορούμε να βάλουμε τις ώρες της συνέλευσης; Ξέρει κανείς;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:55:54 »

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Ιουνίου 05, 2008, 05:33:34 pm »
Μήπως στα εσπερινά γίνεται νωρίτερα η έκδοση των αποτελεσμάτων? Πότε τελειώνουν οι εξετάσεις των τοπικών μαθημάτων?

Ναι πραγματι....στα εσπερινα γινεται νωριτερα η εκδοση των αποτελεσματων αλλα μαλλον δεν εχει σχεση αυτο....Οπως οι ωρομισθιοι της πρωτοβαθμιας απολυονται την ιδια ημερομηνια ετσι και της δευτεροβαθμιας θα απολυονται την ιδια ημερομηνια,και θεωρω οτι ειναι και το πιο δικαιο...
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Ιουνίου 05, 2008, 05:36:41 pm »
Και πέρσι και φέτος που είμαι ωρομίσθιος άσχετα από τις επιτηρήσεις κάθε βδομάδα είναι σαν να κάνω 11 ώρες.
Όλοι το γνωρίζουν.
Μόνο αυτός που πέτυχες δεν το ξέρει
.

...he is not the only one... :-X :-X :-X :-X
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος peri2005

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Με... λατρεύει η εκπαίδευση! (ουυυυυυυ....) ΠΕ03
    • Προφίλ
    • Οι φωτογραφίες μου
« Απάντηση #160 στις: Ιουνίου 27, 2008, 11:55:07 pm »
...και επισήμως , πλέον , ο υπεύθυνος μισθοδοσίας μου είπε ότι περάστηκαν κανονικά οι ώρες που είχα στο πρόγραμμα μέχρι 20 Ιουνίου

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Απριλίου 25, 2010, 10:29:49 pm »
Έχω ακούσει του κόσμου τις χαζομάρες μέχρι τώρα να λέτε. Λοιπόν ακούστε για να τελειώνουμε. όσες ώρες είχατε στην διάρκεια της χρονιάς , τόσες θα πάρετε και στην διάρκεια των εξετάσεων ανεξάρτητα από τον αριθμό των  επιτηρησεων και την ώρα που αυτές διαρκούν. Ακόμα και να πηγαίνετε στις εξετάσεις διαφορετικές ημέρες απο αυτές που είχατε στην διάρκεια του έτους, στο ημερολόγιο θα συμπληρώνετε τις μέρες που πηγαίνατε όλη την χρονιά.Επίσης ένας άτυπος κανόνας είναι να πηγαίνετε τόσες φορές στις εξετάσεις, όσες φορές είχατε μάθημα στην διάρκεια της χρονιάς.
Σας δίνω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε.
Έστω ότι ένας πήγαινε τρίτη και πέμπτη απο 5 ώρες κάθε φορά(σύνολο 10) στην διάρκεια της χρονιάς.
Στις εξετάσεις θα τον κουβαλήσουν 2 φορές για κάθε εβδομάδα, πχ δευτέρα και τετάρτη ή κάποιος άλλος συνδυασμός μεταξύ δευτερας τεταρτης και παρασκευης που γινονται οι εξετασεις.Στο ημερολόγιο όμως θα συνεχίζει να γράφει κανονικά όμως τριτη και πεμπτη απο 5 ώρες καθε φορα(έτσι είναι το τυπικό).
Φυσικά δεν παίζει κανένα ρόλο πόσες ώρες είναι η επιτήρηση, ο ωρομίσθιος θα πάρει κανονικά τις ώρες του(10).Και μια φορά την εβδομάδα να πάει και 2 ώρες επιτήρηση να κάνει πάλι 10 θα πάρει.Αλλά σας είπα για τον άτυπο κανόνα.Για αυτό να μην σας πιανει κοροιδο ο καθε ασχετος διευθυντης.Ξεκολάτε.

Ελπίζω να ισχύουν ακόμα τα παραπάνω ... ::)
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Μαΐου 12, 2010, 03:17:01 pm »
Γίνεται ένας ωρομίσθιος να είναι εφεδρικός επιτηρητής (ημέρα Τετάρτη που δίνουν Πανελλήνιες) στο σχολείο του που ΔΕΝ είναι εξεταστικό κέντρο;;;
Ποιός ο ρόλος του?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 12, 2010, 03:31:44 pm από anneta »
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Μαΐου 16, 2010, 08:39:41 pm »
Καμία απάντηση...???

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Μαΐου 19, 2010, 05:17:35 pm »
Ας ξανα θέσω την ερώτηση διαφορετικά.

Το σχολείο όταν δεν είναι εξεταστικό κέντρο. Τι ημέρες των πανελλαδικών παραμένει κλείστό ή ανοιχτό?

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Μαΐου 19, 2010, 05:23:36 pm »
Aνοιχτό , αλλά το ποιοι πάνε είναι άλλο θέμα ..Κάτι σαν προσωπικό ασφαλείας φαντάσου.Μάλλον είναι θέμα κάθε συλλογου αν θα κανονίσει με πρόγραμμα ποιοι θα βρίσκονται στο σχολείο, ή αν θα ελπίζει στο φιλότιμο κάποιων να πάνε..
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Μαΐου 19, 2010, 05:24:48 pm »
Όσο για το ποιός ο ρόλος του, πάντα υπάρχουν δουλειές στο σχολείο..  ;) :P
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Μαΐου 19, 2010, 05:25:28 pm »
Aνοιχτό , αλλά το ποιοι πάνε είναι άλλο θέμα ..Κάτι σαν προσωπικό ασφαλείας φαντάσου.Μάλλον είναι θέμα κάθε συλλογου αν θα κανονίσει με πρόγραμμα ποιοι θα βρίσκονται στο σχολείο, ή αν θα ελπίζει στο φιλότιμο κάποιων να πάνε..

Αν εγώ που είμαι ωρομίσθια δεν πάω , τι "κυρώσεις" έχω?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182600
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)