0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη
καλησπερα,φετος ειχα ωρες σε ΠΔΣ(2/εβδ).την προϋπηρεσια αυτη θα πρεπει να τη δηλωσω οταν και οποτε γινουν οι αιτησεις ΠΔΣ,ή μπορω να τη δηλώσω και για τις αιτησεις Αναπληρωτων-Ωρομισθίων(εχω ήδη καταθέσει αιτηση-ανηκω στον πινακα με μηδενικη προϋπηρεσία)ευχαριστω για τις απαντησεις σας εκ'των προτερων. ελπιζω να μην ειμαι offtopic!
Παράθεση από: dpa2006 στις Μαΐου 27, 2008, 08:35:49 pmκαλησπερα,φετος ειχα ωρες σε ΠΔΣ(2/εβδ).την προϋπηρεσια αυτη θα πρεπει να τη δηλωσω οταν και οποτε γινουν οι αιτησεις ΠΔΣ,ή μπορω να τη δηλώσω και για τις αιτησεις Αναπληρωτων-Ωρομισθίων(εχω ήδη καταθέσει αιτηση-ανηκω στον πινακα με μηδενικη προϋπηρεσία)ευχαριστω για τις απαντησεις σας εκ'των προτερων. ελπιζω να μην ειμαι offtopic! οι φετινες ωρες ολων μας θα περαστουν μετα τη ληξη του ετους(εξετασεις κλπ.).τιποτα δεν θα κανεις, θα περαστουν μονες τους εκτος κι αν βγαλουν εγκυκλιο που να ζητα καποια δικη μας δραστηριοποιηση... ιδωμεν...
Το βρίσκουν και οι ίδιοι πολύ περίεργο και λένε ότι καθυστερεί γιατί μάλλον σκέφτονται να την αλλάξουν και να βάλουν μέσα καποια κριτήρια για τους προσληφθέντες. Ίδωμεν...