0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι εχω επαρκεια κ δουλευω σε φροντιστηριο αγγλικων...αλλιως πως βρε παιδια!!!
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. είναι λίγο περίεργο το θέμα, γιατί ακούγεται ότι στο σχολείο το θέμα με το φροντιστήριο το έχουν ως κοινό μυστικό....
εγω ηξερα οτι αυτο γινεται μονο στους αναπληρωτες...δηλαδη σ αυτους ισχυει η απαγορευση.για πδσ τι ισχυει?για πρωινη ωρομισθια τι ισχυει?και κατι αλλο εγω δουλευω ως καθηγητρια αγγλικων σε φροντιστηριο αλλα ειμαι ΠΕ 02...υπαρχει κ εδω περιορισμος???καποιος παιδια ν απαντησει!!!!!!!!!!
Παράθεση από: fotini.1981 στις Σεπτεμβρίου 06, 2009, 07:06:42 pmευχαριστώ πολύ για την απάντηση. είναι λίγο περίεργο το θέμα, γιατί ακούγεται ότι στο σχολείο το θέμα με το φροντιστήριο το έχουν ως κοινό μυστικό.... Φωτεινή, σίγουρα γίνεται, γιατί κανείς δεν μπορεί να ζήσει με τα χρήματα της ωρομισθίας ή της ΠΔΣ. Ωστόσο, απαγορεύεται βάσει σχετικής νομοθεσίας. Επαναλαμβάνω σε ό,τι σε αφορά στην ΠΔΣ είμαι σχεδόν σίγουρη, όχι όμως 100%.
με τον ειδικό σύμβουλο του υπ. παιδείας τον Ιούλιο τέθηκε το θέμα για άλλη μια φορά και είχε πει ότι θα το κοιτάξει γιατί και δικοί του φίλοι είχαν διαμαρτυρηθεί
Το να μην αρκούνται κάποιες διευθύνσεις στην οικογενειακή κατάσταση και στο στρατιωτικό μόνο και να ζητάνε επιπλέον στοιχεία. όπως επιτυχία στο ΑΣΕΠ, παλαιότητα πτυχίου κτλ, μπορεί να το δει και θετικά κάποιος, που δεν τα βλέπει όλα με αρνητική διάθεση.
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 06, 2009, 05:40:46 pmΤο να μην αρκούνται κάποιες διευθύνσεις στην οικογενειακή κατάσταση και στο στρατιωτικό μόνο και να ζητάνε επιπλέον στοιχεία. όπως επιτυχία στο ΑΣΕΠ, παλαιότητα πτυχίου κτλ, μπορεί να το δει και θετικά κάποιος, που δεν τα βλέπει όλα με αρνητική διάθεση.Πράγματι, οι διαφορετικές αιτήσεις (παρά το πρότυπο του Υπουργείου) βοηθούν και στην αυτόματη ταξινόμηση των αιτήσεων για την κατάρτιση πίνακα, όπου με το ειδικό σκάνερ-βυσματόμετρο γίνεται ανάγνωση των αιτήσεων, όμως η κάθε
κανείς δεν μπορεί να ζήσει με τα χρήματα της ωρομισθίας ή της ΠΔΣ.
Ωστόσο, απαγορεύεται βάσει σχετικής νομοθεσίας.
Παράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 06, 2009, 07:41:20 pm με τον ειδικό σύμβουλο του υπ. παιδείας τον Ιούλιο τέθηκε το θέμα για άλλη μια φορά και είχε πει ότι θα το κοιτάξει γιατί και δικοί του φίλοι είχαν διαμαρτυρηθεί Έλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έγινε τέτοιο πράγμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;