Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια επειδή βλέπω ότι γνωρίζετε κάποια θέματα....εγώ έχω καποιες ώρες ΠΔΣ...και με πηραν απο β βάθμια να πάω ενισχυτική σε κάποιο γυμνασιο.(όχι ότι είχα γνωστό ..απλως μου ξεκαθάρισαν ότι πριν από μένα 5 μαθηματικόι είχαν αρνηθεί ).βέβαια αρνήθηκα διότι κάνω πρωινη δουλεία για να ανταπεξέλθω στα έξοδα...έκανα βλακεία???υπάρχει διαφορά ως προς τα μόρια ενισχυτικής στο γυμνάσιο και ΠΔΣ στο λύκειο??
η ΠΔΣ σταματάει με το πέρας των μαθημάτων, ενώ η ενισχυτική συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, με την επιπλέον δυνατότητα να διδάξεις μέχρι και 4 ώρες την ημέρα την προηγούμενη εξεταζομένου μαθήματος.
αρνήθηκα διότι κάνω πρωινη δουλεία για να ανταπεξέλθω στα έξοδα...έκανα βλακεία???υπάρχει διαφορά ως προς τα μόρια ενισχυτικής στο γυμνάσιο και ΠΔΣ στο λύκειο??
Η ενισχυτικη ειναι στο γυμνασιο και οι προσληψεις γινονται απο τον πινακα.Στην ΠΔΣ ολοι ξερουμε πως γινονται....
Να ρωτήσω κάτι; Οι προσλήψεις στην ΠΔΣ έχουν ολοκληρωθεί ή θα καλέσουν κι άλλους αν χρειαστεί, ακόμη και τώρα;
Παράθεση από: simi στις Δεκεμβρίου 10, 2007, 09:08:55 amαρνήθηκα διότι κάνω πρωινη δουλεία για να ανταπεξέλθω στα έξοδα...έκανα βλακεία???υπάρχει διαφορά ως προς τα μόρια ενισχυτικής στο γυμνάσιο και ΠΔΣ στο λύκειο??Τα μορια ειναι ιδια, απλά ισως να μπορουσες να κανεις ταυτοχρονα και ΠΔΣ και ενισχυτικη (μεχρι 11 ωρες τη βδομαδα, εννοειται), γιατι κι η ενισχυτικη λαμβανει χωρα μετα το περας των μαθηματων, οπως η ΠΔΣ.Παράθεση από: kellykou στις Δεκεμβρίου 09, 2007, 04:26:09 pmΗ ενισχυτικη ειναι στο γυμνασιο και οι προσληψεις γινονται απο τον πινακα.Στην ΠΔΣ ολοι ξερουμε πως γινονται....Ενταξει, ας μην ειμαστε απολυτοι για ολες τις προσληψεις! Εχει να κανει πολυ και με την περιοχη και την ειδικοτητα. Εμενα μεχρι τωρα με εχουν παρει 4 τυχαια τηλεφωνηματα για ΠΔΣ (καποια απο τα οποια αναγκαστηκα ν'αρνηθω για διαφορετικους λογους το καθενα), αρα εκεινα που αρνηθηκα θα τα παρουν οι επομενοι επισης τυχαια.Παράθεση από: erietta στις Δεκεμβρίου 09, 2007, 06:22:21 pmΝα ρωτήσω κάτι; Οι προσλήψεις στην ΠΔΣ έχουν ολοκληρωθεί ή θα καλέσουν κι άλλους αν χρειαστεί, ακόμη και τώρα; Ακομη και τωρα καλουν. Πριν μια ωρα με πηραν απο τη Δ/βαθμια του Πειραια για ενα διωρο στο Κερατσινι κι αρνηθηκα (ελπιζω να μην εκανα βλακεια), αρα μεχρι τωρα θα το εχει παρει καποιος αλλος. Θα καλουν οσο χρειαστουν κατα τη διαρκεια του ετους... μην ξεχνατε οτι αρκετοι συναδελφοι που κανουν ΠΔΣ φευγουν μετα απο καθε φαση αναπληρωτων και τα σχολεια χρειαζονται επειγοντως αντικαταστατες για τα τμηματα!
Ξέρετε αν κάποιος κάνει πρόσθετες και τον καλέσουν ωρομίσθιο μπορεί να παραιτηθελι από τις πρόσθετες
Οταν ειπα ολοι ξερουμε πως γινονται εννοουσα οτι δε γινονται μεσω των πινακων και οτι υπαρχουν εκτεταμενες αυθαιρεσιες.
Δεν νομίζω ότι θα στη φυλάνε, αν ξαναζητήσεις ώρες σε σχολείο που έχεις παραιτηθεί. Και στην τελική, αν πας ωρομίσθιος/α φέτος, γεγονός που σημαίνει περισσότερες ώρες, προφανώς θα είσαι και ωρομίσθιος/α του χρόνου, οπότε στην τελική δεν έχει και πολύ σημασία αν "κακοκαρδίσεις" και κάποιον. Ας δείξουν και λίγη κατανόηση επιτέλους...