0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανακοίνωση της Ένωσης Ελλήνων ΧημικώνΠαρακαλούνται οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί που θέλουν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό ΑΣΕΠ ΠΕ04 , να προσέλθουν στα γραφεία της ΕΕΧ , Κάνιγγος 27, τη Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 19.00 , για να γίνει διαβούλευση σχετικά με την εισαγωγή 4 μαθημάτων εξέτασης στον επικέιμενο διαγωνισμό εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ.
ΚαλησπέραΕίμαι φυσικός και καινουργια στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος να προτείνει βιβλιογραφία για την γεωλογία.Θα δώσω πρώτη φορά ασεπ ακι πραγματικά εχω πελαγώσει.......
το θεμα ειναι οτι και στα μαθηματα ειδικοτητας αυξηθηκε η υλη-τουλαχιστον ΠΕ0401.αντε να δουμε...
Παράθεση από: dpa2006 στις Ιουλίου 02, 2008, 11:06:19 pmτο θεμα ειναι οτι και στα μαθηματα ειδικοτητας αυξηθηκε η υλη-τουλαχιστον ΠΕ0401.αντε να δουμε... Μόλις κοίταξα την ύλη φυσικής και τη σύγκρινα με αυτήν του προηγούμενου ασεπ.Είναι ακριβώς η ίδια μήπως μπορείς να μου πεις τι έχει προστεθεί μήπως και μου ξέφυγε.
διαβασατε στην ανακοινωση της πεαε την απαντηση που εδωσαν απο το υπεπθ σχετικα με την υλη μας;λενε οτι κανεις δεν διαμαρτυρηθηκε παρα μονο η πεαε, οποτε ολα καλα. αληθεια πηγε κανεις στις συγκεντρωσεις των ελληνων φυσικων/χημικων; εγιναν;