0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 09, 2008, 02:07:07 pmΠέρα απο την πλάκα...Για Τήνο έχετε να προτείνετε τίποτα;Καμμιά καλή παραλία η κάποιο άλλο μέρος που αξίζει να πάς; η τηνος εχει βαθιες θαλλασσες και συνηθως αγριες. πολυ ωραιες παραλιες με αμμο ή ψιλο βοτσαλο, βαθιες αλλα οχι που να σε τρομαζουν (εχω ενα θεματακι με τα μαυρα νερα... ), εχει η ανδρος! ειναι και πιο κοντα ειναι και παρα πολυ ωραια! αν και φαινομενικα μικρη, θα σε εκπληξει. αν πας τελικα πες να σου προτεινω.
Πέρα απο την πλάκα...Για Τήνο έχετε να προτείνετε τίποτα;Καμμιά καλή παραλία η κάποιο άλλο μέρος που αξίζει να πάς;
Παράθεση από: vifo στις Ιουλίου 09, 2008, 04:24:44 pmΠαράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 09, 2008, 02:07:07 pmΠέρα απο την πλάκα...Για Τήνο έχετε να προτείνετε τίποτα;Καμμιά καλή παραλία η κάποιο άλλο μέρος που αξίζει να πάς; η τηνος εχει βαθιες θαλλασσες και συνηθως αγριες. πολυ ωραιες παραλιες με αμμο ή ψιλο βοτσαλο, βαθιες αλλα οχι που να σε τρομαζουν (εχω ενα θεματακι με τα μαυρα νερα... ), εχει η ανδρος! ειναι και πιο κοντα ειναι και παρα πολυ ωραια! αν και φαινομενικα μικρη, θα σε εκπληξει. αν πας τελικα πες να σου προτεινω.κι εγω εχω θεματακι με τις σκοτεινες θαλασσες.. στη Θασο οι παραλιες ειναι ιδανικες για οσους θελουν να βλεπουν τι υπαρχει στο βυθο... ειναι πεντακαθαρες και εχουν ασπρη αμμο.. το καλυτερο ειναι οτι βλεπεις πεντακαθαρα ακομα και τις πτυχες που κανει η αμμος σαν να ναι πισινα
Παράθεση από: swtia στις Ιουλίου 09, 2008, 10:46:34 pmΠαράθεση από: vifo στις Ιουλίου 09, 2008, 04:24:44 pmΠαράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 09, 2008, 02:07:07 pmΠέρα απο την πλάκα...Για Τήνο έχετε να προτείνετε τίποτα;Καμμιά καλή παραλία η κάποιο άλλο μέρος που αξίζει να πάς; η τηνος εχει βαθιες θαλλασσες και συνηθως αγριες. πολυ ωραιες παραλιες με αμμο ή ψιλο βοτσαλο, βαθιες αλλα οχι που να σε τρομαζουν (εχω ενα θεματακι με τα μαυρα νερα... ), εχει η ανδρος! ειναι και πιο κοντα ειναι και παρα πολυ ωραια! αν και φαινομενικα μικρη, θα σε εκπληξει. αν πας τελικα πες να σου προτεινω.κι εγω εχω θεματακι με τις σκοτεινες θαλασσες.. στη Θασο οι παραλιες ειναι ιδανικες για οσους θελουν να βλεπουν τι υπαρχει στο βυθο... ειναι πεντακαθαρες και εχουν ασπρη αμμο.. το καλυτερο ειναι οτι βλεπεις πεντακαθαρα ακομα και τις πτυχες που κανει η αμμος σαν να ναι πισινα α ρε σωτο με καρφωσες με το τελευταιο! παντως η θασος πολυ με περιτριγυριζει και πολυ συντομα με βλεπω για κει...αγαπη, μετα τη σουγια βεβαια! υ.γ. ποιος ειναι αυτος ο τυροπιτας ή μπουγατσας ή πιτας που μου ελεγες;!
Παράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 09, 2008, 02:07:07 pmΠέρα απο την πλάκα...Για Τήνο έχετε να προτείνετε τίποτα;Καμμιά καλή παραλία η κάποιο άλλο μέρος που αξίζει να πάς; .
βρε παιδια από