*

Αποστολέας Θέμα: Αγαπημένοι Προορισμοί  (Αναγνώστηκε 116962 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
Απ: Αγαπημένοι Προορισμοί
« Απάντηση #154 στις: Ιουλίου 09, 2008, 10:46:34 pm »
Πέρα απο την πλάκα...Για Τήνο έχετε να προτείνετε τίποτα;Καμμιά καλή παραλία η κάποιο άλλο μέρος που αξίζει να πάς;
η τηνος εχει βαθιες θαλλασσες και συνηθως αγριες. πολυ ωραιες παραλιες με αμμο ή ψιλο βοτσαλο, βαθιες αλλα οχι που να σε τρομαζουν (εχω ενα θεματακι με τα μαυρα νερα... ;) ), εχει η ανδρος! ειναι και πιο κοντα ειναι και παρα πολυ ωραια! αν και φαινομενικα μικρη, θα σε εκπληξει.
 :)
αν πας τελικα πες να σου προτεινω.
κι εγω εχω θεματακι με τις σκοτεινες θαλασσες..
στη Θασο οι παραλιες ειναι ιδανικες για οσους θελουν να βλεπουν τι υπαρχει στο βυθο... ειναι πεντακαθαρες και εχουν ασπρη αμμο.. το καλυτερο ειναι οτι βλεπεις πεντακαθαρα ακομα και τις πτυχες που κανει η αμμος σαν να ναι πισινα  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:14:37 »

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Ιουλίου 09, 2008, 11:03:28 pm »
Πέρα απο την πλάκα...Για Τήνο έχετε να προτείνετε τίποτα;Καμμιά καλή παραλία η κάποιο άλλο μέρος που αξίζει να πάς;
η τηνος εχει βαθιες θαλλασσες και συνηθως αγριες. πολυ ωραιες παραλιες με αμμο ή ψιλο βοτσαλο, βαθιες αλλα οχι που να σε τρομαζουν (εχω ενα θεματακι με τα μαυρα νερα... ;) ), εχει η ανδρος! ειναι και πιο κοντα ειναι και παρα πολυ ωραια! αν και φαινομενικα μικρη, θα σε εκπληξει.
στη Θασο οι παραλιες ειναι ιδανικες για οσους θελουν να βλεπουν τι υπαρχει στο βυθο... ειναι πεντακαθαρες και εχουν ασπρη αμμο.. το καλυτερο ειναι οτι βλεπεις πεντακαθαρα ακομα και τις πτυχες που κανει η αμμος σαν να ναι πισινα  ;D ;D
α ρε σωτο με καρφωσες με το τελευταιο!  ;D
παντως η θασος πολυ με περιτριγυριζει και πολυ συντομα με βλεπω για κει...
αγαπη, μετα τη σουγια βεβαια!  ;)  :-*
υ.γ. ποιος ειναι αυτος ο τυροπιτας ή μπουγατσας ή πιτας  ;D που μου ελεγες;!  ::)

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Ιουλίου 09, 2008, 11:07:53 pm »
Την ερώτηση για την σφολιάτα σε εμένα την έθεσες?

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #157 στις: Ιουλίου 10, 2008, 12:02:59 am »
α ρε σωτο με καρφωσες με το τελευταιο!  ;D
παντως η θασος πολυ με περιτριγυριζει και πολυ συντομα με βλεπω για κει...
αγαπη, μετα τη σουγια βεβαια!  ;)  :-*
υ.γ. ποιος ειναι αυτος ο τυροπιτας ή μπουγατσας ή πιτας  ;D που μου ελεγες;!  ::)
ε αμα ρθεις θα μου πεις σιγουρα... αν δεις μια στην παραλια να διαβαζει λουκη λαρα εγω θα μαι   ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:14:37 »

Αποσυνδεδεμένος vassilo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Ιουλίου 10, 2008, 09:29:47 am »
anneta και που να με δεις σε παραλίες με βότσαλα να μπαίνω με το βατραχοπέδιλο και την μάσκα ήδη φορεμένα... το γέλιο  ;D ;D ;D

Και μια και μιλάτε για φαγητό : η μάσκα βοηθάει με τεράστια επιτυχία και στο καθάρισμα των κρεμμυδακίων . Το εφαρμόζω Χειμώνα - Καλοκαίρι και έχω σταματήσει το κλάμα.

Υ.Γ. Για την μάσκα κολύμβησης μιλάω , όχι για την μάσκα προσώπου  ;D ;D ;D ;D
To teach or not to teach?

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Ιουλίου 10, 2008, 10:17:55 am »
vassilo, ζωγραφιζεις! ;)  ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Ιουλίου 10, 2008, 11:13:11 am »
καλοοοοοοοοοοοοοοοοοο ;D ;D ;D :D :D ;D ;D :D :D
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Ιουλίου 11, 2008, 08:05:52 pm »
.

μολις γυρισα απο τηνο!οι θαλασσα καλη αλλα δεν τρελαθηκα και πολύ,ισως γιατι συγκρινω με αλλες!εμεινα εκπληκτη με τα χωρια όμως.να πας οπωσδηποτε στην κωμη και στο τριποταμο.να τα περπατησεις.τελεια!μη μπεις στην κωμη με το αυτοκινητο.ο δρομος ειναι 10εκατ μεγαλυτερος απο το αυτοκ!

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Ιουλίου 13, 2008, 08:31:47 pm »
βρε παιδια από
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Ιουλίου 13, 2008, 09:36:10 pm »

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Ιουλίου 13, 2008, 10:41:53 pm »
Επιτέλους φτιάχτηκε η σύνδεσή μου και μπορώ πλέον και μπαίνω ίντερνετ, να λέμε και μια κουβεντούλα. Σας ζηλεύω με τις διακοπές, εγώ λέω να μην πάω φέτος. Το σκέφτομαι.

Για κάποιον που ρώτησε για τη Σίφνο, είναι καταπληκτική. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
Ανατολικό Αιγαίο έχω πάει Λέσβο, μου άρεσε πολύ. Έχει και το ωραιότερο φαγητό στην Ελλάδα! Σας το λέω εγώ που το φαΐ το βαριέμαι, με το ζόρι φτάνω τα 54 κιλά.

Άντε να σας γράψω και για την περιπέτειά μου στην Ιθάκη -όπου ορκίστηκα να μην ξαναπατήσω- αρκεί να έχετε όρεξη να το διαβάσετε, είναι μεγάλη ιστορία.
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Ιουλίου 13, 2008, 10:43:40 pm »
Μια φορά κι έναν καιρό στην Ιθάκη

4 δευτεροετείς φοιτήτριες αποφασίσαμε, μόλις τελείωσε η εξεταστική, να πάμε ολιγοήμερες διακοπές στην Ιθάκη. Πήραμε τα σλίπινγκ-μπαγκ μας και μικρές, χαρούμενες κι αθώες ξεκινήσαμε. Θα κάναμε ελεύθερο κάμπινγκ διότι θέλαμε να μας μείνει κανένα φράγκο για να πάμε και τον Ιούλιο πιο «επίσημες» διακοπές.
Φτάνουμε με το καράβι στο
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Ιουλίου 14, 2008, 11:17:55 am »
 ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος vassilo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Ιουλίου 14, 2008, 06:59:32 pm »
olgalia   δεν θέλω να σε θίξω αλλά σε τι σου έφταιξε η Ιθάκη και όχι το νεαρό κουτό μυαλουδάκι σας που σκέφτηκε ελεύθερο κάμπιν και όρμηξε προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να ρωτήσει ;;;

Απ'ό,τι ξέρω το ελεύθερο κάμπιν απαγορεύεται και πάλι καλά που δεν φάγατε κανένα πρόστιμο, όπως και το καβάλα στο αγροτικό επίσης. Η Ιθάκη έχει οργανωμένο κάμπιν .

Πήγα πέρσι και την λάτρεψα. Είναι ένας μικρός παράδεισος αλλά όπως τα περισσότερα Ελληνικά νησιά , αν δεν έχεις μέσο καλύτερα να κάθεσαι σπίτι σου. Οι κολπίσκοι φανταστικοί. Το Κιόνι ένα από τα ωραιότερα χωριά που έχω δει ποτέ μου. Αν θέλατε να πάτε για να ξενυχτάτε το βράδυ γιατί διαλέξατε την Ιθάκη ;;; Είναι ιδανική για ήρεμες διακοπές κι όχι για ξέφρενα πάρτι.

Κάτω δε από τον Σταυρό υπάρχει η παραλία της Πόλης που είνια πανέμορφη. Σκαρφαλωμένη στα βουνά με καταπληκτική θέα είναι η Μονή Καθαρών αλλά δεν είναι μέρος να πας με τα πόδια εκτός κι αν έχεις το μικρόβιο.

Οι δε ντόπιοι πο΄λύ ανοικτοί άνθρωποι και χαρωποί. Που πέσατε εσείς ;;;

Εμένα πάλι έτυχε να με καταβρίσουν στην  Ζάκυνθο με χαρακτηρισμούς που δεν μπορώ να ανφέρω επειδή κάποιος μας κατηγόρησε ότι εξαιτίας μας έχασε το ηλιοβασίλεμα στο Κερί και εγώ του απάντησα ότι έπρεπε να έιχε ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα , αλλά παρόλαυτά θα ξαναπήγαινα πολύ ευχαρίστως .

ένας τόπος ποτέ δεν φταίει για την συμπεριφορά των κατοίκων του και δεν παύει να είναι όμορφος εξαιτίας τους άλλωστε τρελοί υπάρχουν παντού στην Ελλάδα (από μια κουρλοκεφαλονίτισσα  ;))
To teach or not to teach?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144