0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι θα πει dpgr?
Παράθεση από: Αγάπη στις Ιουνίου 03, 2008, 10:24:50 amΤι θα πει dpgr? [off topic] dpgr είναι τα αρχικά από τις λέξεις Digital Photography GReece Είναι η μεγαλύτερη φωτογραφική διαδικτυακή κοινότητα στην Ελλάδα.www.dpgr.gr
Πέρδικα Θεσπρωτίας, ένα όμορφο χωριό με καταπληκτική θέα τα Σύβοτα και με ηλιοβασίλεμα που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα της Σαντορίνης, όπως το θέλει η παράδοση, να μην πω η διαφήμιση. Από παραλίες στα Σύβοτα, η Αγ. Παρασκευή με το νησάκι απέναντι (πεντακάθαρα αλλά παγωμένα νερά όλο το καλοκαίρι), το Καραβοστάσι, η Αρύλλα και άλλες πολλές.
Παράθεση από: BOEMISSA στις Ιουνίου 03, 2008, 10:52:53 amΠέρδικα Θεσπρωτίας, ένα όμορφο χωριό με καταπληκτική θέα τα Σύβοτα και με ηλιοβασίλεμα που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα της Σαντορίνης, όπως το θέλει η παράδοση, να μην πω η διαφήμιση. Από παραλίες στα Σύβοτα, η Αγ. Παρασκευή με το νησάκι απέναντι (πεντακάθαρα αλλά παγωμένα νερά όλο το καλοκαίρι), το Καραβοστάσι, η Αρύλλα και άλλες πολλές.BOEMISSA , δεν ξέρω αν έχω δίκιο , η παραλία είναι αυτή στην φωτο;Δίπλα εκεί είναι και το Club Robinson - ή κάπως έτσι ;Η παραλία είναι γνωστή και με το όνομα Μπέλα
Πώς στο καλό καταφέρατε να βάλετε φωτογραφίες ; Μία ώρα προσπαθώ και τζίφος .... Και θέλω να βάλω μια δυο από την παραλία κάτω από το χωριό μου ....Ας με διαφωτήσει κάποιος παρακαλώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.... Και θέλω να βάλω μια δυο από την παραλία κάτω από το χωριό μου ....