0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evi06 στις Οκτωβρίου 28, 2009, 04:39:17 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Οκτωβρίου 28, 2009, 03:22:26 pmΑν και ειμαι απο νησι...ενας λατρεμενος προορισμος και μονο....http://www.youtube.com/watch?v=Y3emrcPNWd4συμπρωτευουσα!!!NAAAAAAIIIIIIIII !!Έτσι έτσι, συμπρωτεύουσα με χίλια!!!Αλλά και τα Γιάννενα πολύ αγαπημένο μέρος...Υπέροχη πόλη με τις καλύτερες αναμνήσεις από τα φοιτητικά μου χρόνια!! Όσοι πέρασαν από εκεί με καταλαβαίνουν!! Αχ..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Οκτωβρίου 28, 2009, 03:22:26 pmΑν και ειμαι απο νησι...ενας λατρεμενος προορισμος και μονο....http://www.youtube.com/watch?v=Y3emrcPNWd4συμπρωτευουσα!!!NAAAAAAIIIIIIIII !!
Αν και ειμαι απο νησι...ενας λατρεμενος προορισμος και μονο....http://www.youtube.com/watch?v=Y3emrcPNWd4συμπρωτευουσα!!!
ενας ακομα ωραιος προορισμος ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα ειναι ....και το δρομοκαιτειο και χρειαζεσαι και λιγα ρουχα... ;)εχεις ησυχια,και μπορεις να βρεις τον εαυτο σου...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 04, 2009, 12:04:58 amενας ακομα ωραιος προορισμος ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα ειναι ....και το δρομοκαιτειο και χρειαζεσαι και λιγα ρουχα... ;)εχεις ησυχια,και μπορεις να βρεις τον εαυτο σου... καλο,,,καλο!!!χαχαχα θελω κι εγω .....τον εαυτο μου.....χμμμ...πολυ καλο!!!!!!ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ??ΣΟΥ ΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Παράθεση από: daimonas στις Νοεμβρίου 04, 2009, 12:23:46 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 04, 2009, 12:04:58 amενας ακομα ωραιος προορισμος ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα ειναι ....και το δρομοκαιτειο και χρειαζεσαι και λιγα ρουχα... ;)εχεις ησυχια,και μπορεις να βρεις τον εαυτο σου... καλο,,,καλο!!!χαχαχα θελω κι εγω .....τον εαυτο μου.....χμμμ...πολυ καλο!!!!!!ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ??ΣΟΥ ΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝα κλεισω δικλινο;;;; χιχιχι στην τιμη εχει και τα τρια γευματα...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 04, 2009, 12:27:03 amΠαράθεση από: daimonas στις Νοεμβρίου 04, 2009, 12:23:46 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 04, 2009, 12:04:58 amενας ακομα ωραιος προορισμος ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα ειναι ....και το δρομοκαιτειο και χρειαζεσαι και λιγα ρουχα... ;)εχεις ησυχια,και μπορεις να βρεις τον εαυτο σου... καλο,,,καλο!!!χαχαχα θελω κι εγω .....τον εαυτο μου.....χμμμ...πολυ καλο!!!!!!ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ??ΣΟΥ ΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝα κλεισω δικλινο;;;; χιχιχι στην τιμη εχει και τα τρια γευματα... Και δεν πας;! αν δε σε περιμένει κανείς στο σπίτι...
Παράθεση από: marrythem στις Νοεμβρίου 04, 2009, 12:35:15 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 04, 2009, 12:27:03 amΠαράθεση από: daimonas στις Νοεμβρίου 04, 2009, 12:23:46 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 04, 2009, 12:04:58 amενας ακομα ωραιος προορισμος ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα ειναι ....και το δρομοκαιτειο και χρειαζεσαι και λιγα ρουχα... ;)εχεις ησυχια,και μπορεις να βρεις τον εαυτο σου... καλο,,,καλο!!!χαχαχα θελω κι εγω .....τον εαυτο μου.....χμμμ...πολυ καλο!!!!!!ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ??ΣΟΥ ΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝα κλεισω δικλινο;;;; χιχιχι στην τιμη εχει και τα τρια γευματα... Και δεν πας;! αν δε σε περιμένει κανείς στο σπίτι... μηπως να κλεισω και σε σενα;; σε βλεπω λιγο....τσιτωμενη
aeee, σου αρέσουν... τα μέρη μου βλέπω! Χμμμ, γνώρισες και τα ξαδερφάκια μου!!