0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά,τρελαίνομαι για τη θέα που απολαμβάνει κανείς δικαιωματικά,μετά την ανάβαση των σκαλιών στον Αγιο Νικόλαο!Αλλά και γενικά η πόλη διαθέτει μια, θα τολμούσα να πω, ερωτική ατμόσφαιρα,παρά το γκρίζο χρώμα που τη διακρίνει σε αρκετό βαθμό...
Παράθεση από: TYXEROULA στις Ιουλίου 18, 2010, 11:06:44 pmΠροσωπικά,τρελαίνομαι για τη θέα που απολαμβάνει κανείς δικαιωματικά,μετά την ανάβαση των σκαλιών στον Αγιο Νικόλαο!Αλλά και γενικά η πόλη διαθέτει μια, θα τολμούσα να πω, ερωτική ατμόσφαιρα,παρά το γκρίζο χρώμα που τη διακρίνει σε αρκετό βαθμό...τυχερή που εισαι ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ εφοσον μπορεις να ξεχωριζεις μεσα απο τοοοσο γκριζο το χρωμα του ερωτα
Παράθεση από: paraxenos στις Ιουλίου 18, 2010, 11:14:26 pmΠαράθεση από: TYXEROULA στις Ιουλίου 18, 2010, 11:06:44 pmΠροσωπικά,τρελαίνομαι για τη θέα που απολαμβάνει κανείς δικαιωματικά,μετά την ανάβαση των σκαλιών στον Αγιο Νικόλαο!Αλλά και γενικά η πόλη διαθέτει μια, θα τολμούσα να πω, ερωτική ατμόσφαιρα,παρά το γκρίζο χρώμα που τη διακρίνει σε αρκετό βαθμό...τυχερή που εισαι ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ εφοσον μπορεις να ξεχωριζεις μεσα απο τοοοσο γκριζο το χρωμα του ερωτα Το μαγικό με την Πάτρα είναι οτι σε κάνει να νιώθεις νέος και μάλλον ξέγνοιαστος,γεμάτος όνειρα που μπορούν να πραγματοποιηθούν!Δεν ξέρω όμως αν οι μόνιμοι κάτοικοι διατηρούν την ίδια αίσθηση...Μπορεί να είναι και η διάθεση ή η ανάγκη ν'αντιμετωπίζει κανείς τα πράγματα μ'αυτόν τον τρόπο...Ισως απλώς να είμαι επηρεασμένη απ΄τα βιώματα του άντρα μου που ήταν φοιτητής εκεί...Πάντως κάθε φορά που την επισκεπτόμαστε ανακαλύπτω σημεία που δεν τα γνώριζε καν...Κινούνταν βλέπετε σε "εσωτερικούς" χώρους( βλ."Συνεργείο" για τους παλιότερους... )
Παράθεση από: TYXEROULA στις Ιουλίου 18, 2010, 11:29:27 pmΠαράθεση από: paraxenos στις Ιουλίου 18, 2010, 11:14:26 pmΠαράθεση από: TYXEROULA στις Ιουλίου 18, 2010, 11:06:44 pmΠροσωπικά,τρελαίνομαι για τη θέα που απολαμβάνει κανείς δικαιωματικά,μετά την ανάβαση των σκαλιών στον Αγιο Νικόλαο!Αλλά και γενικά η πόλη διαθέτει μια, θα τολμούσα να πω, ερωτική ατμόσφαιρα,παρά το γκρίζο χρώμα που τη διακρίνει σε αρκετό βαθμό...τυχερή που εισαι ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ εφοσον μπορεις να ξεχωριζεις μεσα απο τοοοσο γκριζο το χρωμα του ερωτα Το μαγικό με την Πάτρα είναι οτι σε κάνει να νιώθεις νέος και μάλλον ξέγνοιαστος,γεμάτος όνειρα που μπορούν να πραγματοποιηθούν!Δεν ξέρω όμως αν οι μόνιμοι κάτοικοι διατηρούν την ίδια αίσθηση...Μπορεί να είναι και η διάθεση ή η ανάγκη ν'αντιμετωπίζει κανείς τα πράγματα μ'αυτόν τον τρόπο...Ισως απλώς να είμαι επηρεασμένη απ΄τα βιώματα του άντρα μου που ήταν φοιτητής εκεί...Πάντως κάθε φορά που την επισκεπτόμαστε ανακαλύπτω σημεία που δεν τα γνώριζε καν...Κινούνταν βλέπετε σε "εσωτερικούς" χώρους( βλ."Συνεργείο" για τους παλιότερους... ) ... τα όνειρα, προφανώς, σκοτώνει η καθημερινότητα ... ή, έστω, τ' απειλεί ...("Συνεργείο" ..., σκοτεινό φοιτητόμπαρο..., μια άλλης εποχής ...)
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 18, 2010, 01:52:08 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 17, 2010, 10:04:29 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:40:31 amΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:32:47 am... και τι δεν έχω να προτείνω ..., σε σχέση με την πύλη της Δύσης, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, την τρίτη πόλη της Ελλάδας ..., αλλά εσύ , απ' ό,τι φαίνεται, μας υποτιμάς - απλώς διερχόμενη (λιμάνι, εθνική) -ή μας προτιμάς - υπόπτως κινούμενη (ΤΕΙ) ...! κρυβε λογια....κρυβε λογιακοιτα το καρναβαλι ποτε δεν με ενθουσιασε ουτε ολο αυτο το κλιμα.... σε ρωτησα φιλτατε εχεις να μου προτεινεις κατι;; η Παναγια η Σκεπαστη σε σας ειναι;;; καπου στα ορια του νομου σας ;; Πες τι να δω για να ερθω...τα .....αλλα καλλη του νομου σας τα εχω δει... (καποτε υπηρξα και εγω νεα και ελευθερη βλεπεις... )... αν εννοείς την Παναγία την Τρυπητή, είναι στο Αίγιο (όπως καταλαβαίνεις, διόλου "σκεπαστή" ... )Τα "κάλλη" μας πάμπολλα ..., θα τ' ανακαλύψεις αν πρώτα "σπάσεις" τα "δεσμά" σου ... ναι εχεις δικιο την μπερδεψα με την εκκλησια της αγιας
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 17, 2010, 10:04:29 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:40:31 amΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:32:47 am... και τι δεν έχω να προτείνω ..., σε σχέση με την πύλη της Δύσης, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, την τρίτη πόλη της Ελλάδας ..., αλλά εσύ , απ' ό,τι φαίνεται, μας υποτιμάς - απλώς διερχόμενη (λιμάνι, εθνική) -ή μας προτιμάς - υπόπτως κινούμενη (ΤΕΙ) ...! κρυβε λογια....κρυβε λογιακοιτα το καρναβαλι ποτε δεν με ενθουσιασε ουτε ολο αυτο το κλιμα.... σε ρωτησα φιλτατε εχεις να μου προτεινεις κατι;; η Παναγια η Σκεπαστη σε σας ειναι;;; καπου στα ορια του νομου σας ;; Πες τι να δω για να ερθω...τα .....αλλα καλλη του νομου σας τα εχω δει... (καποτε υπηρξα και εγω νεα και ελευθερη βλεπεις... )... αν εννοείς την Παναγία την Τρυπητή, είναι στο Αίγιο (όπως καταλαβαίνεις, διόλου "σκεπαστή" ... )Τα "κάλλη" μας πάμπολλα ..., θα τ' ανακαλύψεις αν πρώτα "σπάσεις" τα "δεσμά" σου ... ναι εχεις δικιο την μπερδεψα με την εκκλησια της αγιας
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:40:31 amΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:32:47 am... και τι δεν έχω να προτείνω ..., σε σχέση με την πύλη της Δύσης, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, την τρίτη πόλη της Ελλάδας ..., αλλά εσύ , απ' ό,τι φαίνεται, μας υποτιμάς - απλώς διερχόμενη (λιμάνι, εθνική) -ή μας προτιμάς - υπόπτως κινούμενη (ΤΕΙ) ...! κρυβε λογια....κρυβε λογιακοιτα το καρναβαλι ποτε δεν με ενθουσιασε ουτε ολο αυτο το κλιμα.... σε ρωτησα φιλτατε εχεις να μου προτεινεις κατι;; η Παναγια η Σκεπαστη σε σας ειναι;;; καπου στα ορια του νομου σας ;; Πες τι να δω για να ερθω...τα .....αλλα καλλη του νομου σας τα εχω δει... (καποτε υπηρξα και εγω νεα και ελευθερη βλεπεις... )... αν εννοείς την Παναγία την Τρυπητή, είναι στο Αίγιο (όπως καταλαβαίνεις, διόλου "σκεπαστή" ... )Τα "κάλλη" μας πάμπολλα ..., θα τ' ανακαλύψεις αν πρώτα "σπάσεις" τα "δεσμά" σου ...
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:32:47 am... και τι δεν έχω να προτείνω ..., σε σχέση με την πύλη της Δύσης, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, την τρίτη πόλη της Ελλάδας ..., αλλά εσύ , απ' ό,τι φαίνεται, μας υποτιμάς - απλώς διερχόμενη (λιμάνι, εθνική) -ή μας προτιμάς - υπόπτως κινούμενη (ΤΕΙ) ...! κρυβε λογια....κρυβε λογιακοιτα το καρναβαλι ποτε δεν με ενθουσιασε ουτε ολο αυτο το κλιμα.... σε ρωτησα φιλτατε εχεις να μου προτεινεις κατι;; η Παναγια η Σκεπαστη σε σας ειναι;;; καπου στα ορια του νομου σας ;; Πες τι να δω για να ερθω...τα .....αλλα καλλη του νομου σας τα εχω δει... (καποτε υπηρξα και εγω νεα και ελευθερη βλεπεις... )
... και τι δεν έχω να προτείνω ..., σε σχέση με την πύλη της Δύσης, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, την τρίτη πόλη της Ελλάδας ..., αλλά εσύ , απ' ό,τι φαίνεται, μας υποτιμάς - απλώς διερχόμενη (λιμάνι, εθνική) -ή μας προτιμάς - υπόπτως κινούμενη (ΤΕΙ) ...!
Η αγκαλιά της μάνας μου.
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 18, 2010, 06:46:38 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 18, 2010, 01:52:08 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 17, 2010, 10:04:29 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:40:31 amΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:32:47 am... και τι δεν έχω να προτείνω ..., σε σχέση με την πύλη της Δύσης, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, την τρίτη πόλη της Ελλάδας ..., αλλά εσύ , απ' ό,τι φαίνεται, μας υποτιμάς - απλώς διερχόμενη (λιμάνι, εθνική) -ή μας προτιμάς - υπόπτως κινούμενη (ΤΕΙ) ...! κρυβε λογια....κρυβε λογιακοιτα το καρναβαλι ποτε δεν με ενθουσιασε ουτε ολο αυτο το κλιμα.... σε ρωτησα φιλτατε εχεις να μου προτεινεις κατι;; η Παναγια η Σκεπαστη σε σας ειναι;;; καπου στα ορια του νομου σας ;; Πες τι να δω για να ερθω...τα .....αλλα καλλη του νομου σας τα εχω δει... (καποτε υπηρξα και εγω νεα και ελευθερη βλεπεις... )... αν εννοείς την Παναγία την Τρυπητή, είναι στο Αίγιο (όπως καταλαβαίνεις, διόλου "σκεπαστή" ... )Τα "κάλλη" μας πάμπολλα ..., θα τ' ανακαλύψεις αν πρώτα "σπάσεις" τα "δεσμά" σου ... ναι εχεις δικιο την μπερδεψα με την εκκλησια της αγιας