*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά  (Αναγνώστηκε 476873 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος boukitsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά
« Απάντηση #182 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2012, 07:39:22 pm »
Καλησπέρα... να σας πω κι εγώ τι συμβαίνει στη Δ Αθήνας! Πήγα εκεί με απόσπαση από άλλο ΠΥΣΠΕ κι επειδή δεν είχαν τι να με κάνουν, με τοποθέτησαν στην παράλληλη στήριξη! Μάλιστα μου είπαν να μην περιμένω να διδάξω φέτος, γιατί τάξεις δεν υπάρχουν. Και μετά από εμάς πήραν και 40 αναπληρωτές!  :(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:16:53 »

Αποσυνδεδεμένος Citronelle

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2012, 12:11:05 am »
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση bitch!Ως νεο μέλος εντωμεταξύ δεν ξέρω πως να απαντησω εχοντας πανω απο την δική μου απάντηση την δική σου για παράδειγμα.προσπάθησα λίγο πιο πριν  κ έκανα λαθος...

Αν πατήσεις την "παράθεση", πάνω δεξιά και αρχίσεις να γράφεις κάτω από το "[ /quote ]", θα τα καταφέρεις.
Τα κατάφερα!(Πόσο άσχετη είμαι τελικα..)Σε ευχαριστώ.
ΠΕ05

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2012, 07:27:13 pm »

;D Να είσαι καλά.  :)
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2012, 09:21:23 pm »
Συνάδελφοι, καλησπέρα
   αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και όποιος μπορεί, ας βοηθήσει.
Έχω πάρει απόσπαση κατα προτεραιότητα ως σύζυγος στρατιωτικού και περίμενα την τοποθετησή μου. Σήμερα το απόγευμα το Πυσδε ανακοίνωσε λίγες τοποθετησεις του κλάδου μου ΠΕ02 σύμφωνα με την οποία, καταστρατηγώντας κάθε έννοια συνυπηρέτησης, με τοποθετεί 3 μέρες στην πόλη του νομού και 2 μέρες σε νησί του νομού. ΜΙλώντας με τον έναν από τους δύο αιρετούς του Πυσδε μου είπε ότι επικρατεί μια κατάσταση νοσηρή και ότι γίνονται συνέχεια ενστάσεις όσες μέρες τώρα συνεδριάζει το πυσδε. Συμφώνησε ότι η τοποθέτησή μου δεν είναι σύννομη σε καμία περίπτωση και πρέπει να κάνω ένσταση το πρωί της Δευτέρας. Εγώ όμως δε θέλω να μείνω απλά σε μια ένσταση. Ξέρει κανείς να μου πει  τι μπορώ να κάνω παραπάνω και πώς να κινηθώ; Επίσης δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στην τοποθέτηση σε δύο σχολεία; Μπορούν να σε τοποθετούν σε δύο νησιά ή σε στεριά και σε νησί; Πώς είναι δυνατόν να μπορώ εγώ να πηγαίνω στο νησί δύο μέρες κάθε εβδομάδα, νησί το οποίο απέχει 3-4 ώρες με το πλοίο της γραμμής;  Ειναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά; Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει οτιδήποτε επί του θέματος να το γράψει,  γιατί θέλω τη Δευτέρα να είμαι προετοιμασμένη που θα παω στη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:16:53 »

Αποσυνδεδεμένος airam

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2012, 09:49:54 pm »
Καλησπερα συναδελφοι, επιτρεπεται η διαθεση αναπληρωτη σε αλλη περιοχη;

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2012, 10:50:24 pm »
eva92 το θέμα των συζύγων ένστολων έχει ξανασυζητηθεί πολλές φορές. Σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία η ειδική κατηγορία ισχύει μόνο για να πάρεις την απόσπαση. Στις τοποθετήσεις είσαι στην ίδια μοίρα με όλους τους υπόλοιπους. Άρα θα τοποθετηθείς σύμφωνα με τα μόριά σου και την δήλωση προτιμήσεων που έκανες.

Τώρα, η τοποθέτηση που σου ανακοινώθηκε είναι καθόλα σύννομη. Αυτό όμως δεν την κάνει και "υλοποιήσιμη"  ??? Εγώ προσωπικά θα έκανα έγγραφο αίτημα στο πυσδε για τροποποίησή της στην οποία θα ανέφερα συγκεκριμένα τις ώρες δρομολογίων των πλοίων, το κόστος του εισητηρίου και επιπλέον ακόμη κι αν είχα αμάξι στην ένσταση θα έγραφα πως δεν έχω αμάξι στην διάθεσή μου (άλλωστε το ΙΧ μου είναι Ι(διωτικής) Χ(ρήσης) και όχι Υπηρεσιακής Χρήσης ;) ) και άρα πρέπει να συνυπολογιστούν και οι όποιες συγκοινωνίες χρειάζονται για να φτάσεις στο σχολείο τελικά (επίσης, δρομολόγια-κόστος). Θα κατέληγα το αίτημα δηλώνοντας αδυναμία να μεταβώ στην εργασία μου (στο νησί) από την έδρα μου (το σχολείο στην πόλη).

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2012, 10:57:50 pm »
ο 1566 καθώς και οι διατάξεις για ρύθμιση της υπεραριθμιας στο πδ 50 αναφέρουν ότι η συμπλήρωση ωραρίου γίνεται στην ίδια μεταθετική περιοχή, σε σχολεια της ίδιας ή όμορης ομάδας σχολείων. Δεν αναφέρεται πουθενά συμπλήρωση σε άλλη μεταθετική περιοχή ( πχ απο την Α στη
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2012, 11:50:18 pm »
Τι να πω τα 'χω χαμένα. Ο 1566 αναφέρει ρητά  αυτό που λέει η bitch (το έψαξα κι εγώ και τον βρήκα). Από την άλλη η συνυπηρέτηση λέει στην περιοχή που υπηρετεί ο σύζυγος. Και αυτό είναι ξεκάθαρο. Και τέλος, αν ένα πυσδε δεν έχει από ό,τι φαίνεται κενά ούτε για να καλύψει τις κατα προτεραιότητα αποσπάσεις, γιατί κάνει κι άλλες αποσπάσεις επιπλέον; Είναι τυχαίο, δε μετράνε καλά τα κενά τους ή θέλουν να βολεύουν ημετέρους; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον παραλογισμό του πράγματος ο οποίος νομίζω είναι φανερός..

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 12:05:02 pm »
bitch η eva92 δεν λέει πως την διαθέσανε σε άλλη περιοχή μετάθεσης. Απλά ότι θέλουν να την πάνε σε νησί της ίδιας περιοχής μετάθεσης, το οποίο θα ανήκει λογικά είτε στην ίδια είτε σε κοντινή ομάδα σχολείών. Αυτό είναι δυνατόν να συμβεί, δεν είναι;

eva92 "περιοχή που υπηρετεί ο σύζυγος" είναι, για τις αποσπάσεις, ο νομός στον οποίο υπηρετεί και για τις μεταθέσεις η περιοχή μετάθεσης στην οποία υπηρετεί. Όχι η πόλη στην οποία υπηρετεί.

βρε bitch , καλά δεν τα λέω στην κοπέλα; με μπέρδεψες.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 12:00:17 am »
Το ερώτημα σου έχει απαντηθεί στο άλλο topic απ` όπου έκανες την αντιγραφή.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 12:08:11 am »
bitch η eva92 δεν λέει πως την διαθέσανε σε άλλη περιοχή μετάθεσης. Απλά ότι θέλουν να την πάνε σε νησί της ίδιας περιοχής μετάθεσης, το οποίο θα ανήκει λογικά είτε στην ίδια είτε σε κοντινή ομάδα σχολείών. Αυτό είναι δυνατόν να συμβεί, δεν είναι;

eva92 "περιοχή που υπηρετεί ο σύζυγος" είναι, για τις αποσπάσεις, ο νομός στον οποίο υπηρετεί και για τις μεταθέσεις η περιοχή μετάθεσης στην οποία υπηρετεί. Όχι η πόλη στην οποία υπηρετεί.

βρε bitch , καλά δεν τα λέω στην κοπέλα; με μπέρδεψες.

αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις πως αναφέρει ότι της είπαν να πηγαίνει κάποιες μέρες στη στεριά και δύο στο νησί.... αν δεις ποιοι νομοί ή δδε  έχουν και στεριά και νησί θα δεις ότι πρόκειται για διαφορετικές περιοχές. Πχ Πειραιάς που έχει Γ πειραιά τα Κύθηρα!! Άντε βρες λογική τώρα...φαντάσου να υπηρετεί κανείς τρεις μέρες Πειραιά και δύο Κύθηρα!! ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ;
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος susanna

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 02:08:23 am »

Μπορείτε να μου δώσετε συγκεκριμένα τους νόμους, με τους οποίους ορίζονται ή ξεκαθαρίζονται τα παραπάνω; Ή απλώς έτσι τα ερμηνεύει η ΔΔΕ έτσι έχουν επικρατήσει να διαχωρίζονται; Ιδιαίτερα όσον αφορά στις αποσπάσεις, ποιος νόμος ξεκαθαρίζει τι ορίζεται ως περιοχή που υπηρετεί ο σύζυγος; Δηλαδή αν όντως ο σύζυγος υπηρετεί στον Πειραιά και η σύζυγος Κύθηρα αυτό εκλαμβάνεται ως συνυπηρέτηση; Τότε ποιο το νόημα της κατά προτεραιότητας απόσπασης, όταν αυτό καταστρατηγείται από μια αυθαίρετη τοποθέτηση του ΠΥΣΔΕ της περιοχής;

Αποσυνδεδεμένος Patreas

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 02:31:09 am »
Γι' αυτό και οι αποσπάσεις (όπως οι μεταθέσεις και οι διορισμοί μονίμων / προσλήψεις αναπληρωτών) πρέπει να γίνονται σε Περιοχή Μετάθεσης και όχι σε Διεύθυνση.

Σχετική συζήτηση είχε γίνει στο: http://www.pde.gr/index.php?topic=2757.msg559519#msg559519

Αποσυνδεδεμένος kosmos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 08:16:34 pm »
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει παρακαλώ. Είμαι αναπληρώτρια και μ΄έστειλαν σε μακρινό σχολείο. Έφεραν από άλλη περιοχή αναπληρωτή και τον τοποθέτησαν σε πιο κοντινό σχολείο, λέγοντας πως έχει 5 ώρες β λυκείου κατεύθυνσης και προηγείται. Είμαστε ΠΕ04. Δεν προηγούμαι εγώ που είμαι στην περιοχή;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)