0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Citronelle στις Σεπτεμβρίου 13, 2012, 03:55:44 pmΣε ευχαριστώ για την ενημέρωση bitch!Ως νεο μέλος εντωμεταξύ δεν ξέρω πως να απαντησω εχοντας πανω απο την δική μου απάντηση την δική σου για παράδειγμα.προσπάθησα λίγο πιο πριν κ έκανα λαθος...Αν πατήσεις την "παράθεση", πάνω δεξιά και αρχίσεις να γράφεις κάτω από το "[ /quote ]", θα τα καταφέρεις.
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση bitch!Ως νεο μέλος εντωμεταξύ δεν ξέρω πως να απαντησω εχοντας πανω απο την δική μου απάντηση την δική σου για παράδειγμα.προσπάθησα λίγο πιο πριν κ έκανα λαθος...
bitch η eva92 δεν λέει πως την διαθέσανε σε άλλη περιοχή μετάθεσης. Απλά ότι θέλουν να την πάνε σε νησί της ίδιας περιοχής μετάθεσης, το οποίο θα ανήκει λογικά είτε στην ίδια είτε σε κοντινή ομάδα σχολείών. Αυτό είναι δυνατόν να συμβεί, δεν είναι;eva92 "περιοχή που υπηρετεί ο σύζυγος" είναι, για τις αποσπάσεις, ο νομός στον οποίο υπηρετεί και για τις μεταθέσεις η περιοχή μετάθεσης στην οποία υπηρετεί. Όχι η πόλη στην οποία υπηρετεί.βρε bitch , καλά δεν τα λέω στην κοπέλα; με μπέρδεψες.
eva92 "περιοχή που υπηρετεί ο σύζυγος" είναι, για τις αποσπάσεις, ο νομός στον οποίο υπηρετεί και για τις μεταθέσεις η περιοχή μετάθεσης στην οποία υπηρετεί. Όχι η πόλη στην οποία υπηρετεί.