0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους .Είμαι μια από τους 100άδες συναδέλφους που περιμένουν με αγωνία από την Πέμπτη τις τοποθετήσεις στο υπό κατάληψη Α' ΠΥΣΠΕ της Αθήνας.Είμαστε στον αέρα και ακούγεται-επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει- ότι το νωρίτερο που θα γ,ινουν οι τοποθετήσεις είναι την Τρίτη ;; το πρωί...στο και 5 λοιπόν για μια ακόμα φορά...Αν κάποιος έχει την όποια πληροφόρηση να μας πει και μας τι θα γίνει από δω και πέρα...Ευχαριστώ !
Παράθεση από: anna_kriti στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 01:03:00 pmΚαλως σε βρήκα και σένα και όλους που είμαστε στην ίδια κατάσταση. Και εγώ μέσα στο άγχος αυτές τις μέρες...Μόνο Α Αθήνας είχα ζητήσει στην απόσπαση και τώρα διαβάζω όλα αυτά που γίνονται και ναι και εγώ δε ξέρω τι να πω. Εγώ είχα και άλλο θέμα...Δήλωσα μόνο γραφεία και μετά έμαθα πως άλλοι δήλωσαν και σχολεία. Σε μένα δεν είπαν πως είχα τη δυνατότητα. Νόμιζα και εγώ πως αφού επιλέξεις γραφείο και πχ σε πάρουν στο 1ο μετά δηλώνεις και σχολεία και με βάση τα μόρια σου σε τοποθετούν. Εδώ ούτε κενά έμαθα ούτε σχολεία δήλωσα. ..Και τώρα να και άλλο προβλημα Και εγώ δήλωσα μόνο γραφεία, πρώτη φορά ακούω ότι μπορούσαμε να δηλώσουμε και σχολεία...... Αφού η αίτηση είχε μόνο γραφεία, δεν καταλαβαίνω, αυθαίρετα θα δηλώναμε μόνο σχολεία? Ή εννοείτε κάτι άλλο που δεν κατάλαβα?Επίσης, κona70 τι εννοείς υπο κατάληψη? Αφού έβγαλαν ανακοίνωση ότι Παρασκευή μετά τις 16.00 θα τα ανακοινώσουν. Έγινε και κάτι άλλο στη συνέχεια?
Καλως σε βρήκα και σένα και όλους που είμαστε στην ίδια κατάσταση. Και εγώ μέσα στο άγχος αυτές τις μέρες...Μόνο Α Αθήνας είχα ζητήσει στην απόσπαση και τώρα διαβάζω όλα αυτά που γίνονται και ναι και εγώ δε ξέρω τι να πω. Εγώ είχα και άλλο θέμα...Δήλωσα μόνο γραφεία και μετά έμαθα πως άλλοι δήλωσαν και σχολεία. Σε μένα δεν είπαν πως είχα τη δυνατότητα. Νόμιζα και εγώ πως αφού επιλέξεις γραφείο και πχ σε πάρουν στο 1ο μετά δηλώνεις και σχολεία και με βάση τα μόρια σου σε τοποθετούν. Εδώ ούτε κενά έμαθα ούτε σχολεία δήλωσα. ..Και τώρα να και άλλο προβλημα