0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω την εντύπωση ότι "οι ελεύθεροι πολιορκημένοι" είναι απόσπασμα.Ο "Κρητικός'' όμως είναι ολόκληρος.
Έχω κι εγώ μια απορία σχετικά με το Σολωμό. Ο Πόρφυρας που υπάρχει στα σχολικά βιβλία είνα ολόκληρος ή απόσπασμα;
Manni, στα άπαντα του Σολωμού υπάρχουν και οι αναλύσεις τους?
εχει δικιο η syllas..εγω με μελετες ειχα καταφερει να εχω στοιχεια και για τα 154. και οχι με πανω απο 4 μερες διαβασμα. το ιδιο και για τον σεφερη.επισης σχετικα που προαναφερθηκε για την ερωτηση με τον πασχαλη, δεν ηταν τοσο τραγικη. και εγω στην τυχη την απαντησα γιατι δεν ειχα διαβασει τα κειμενα. αλλα ημουν απαραδεκτη. δεν νοειται να εχεις κειμενα και να μην τα εχεις κανει μια αναγνωση και να διαβαζεις αναλυσεις. σε σχεση με τις διφορουμενες σε αρχαια και ιστορια την θεωρω αρκετα βατη.(παρ οτι και γω-κακως δεν την ηξερα-)επισης δεν σου λεει κανεις οτι οι ερωτησεις θα ειναι 15. μπορει να ειναι λιγοτερες μπορει περισσοτερες, καθε φορα αλλαζει ο διαγωσισμος.
παιδια, κανετε λιγη υπομονη ακομα. σε λιγο θα κυκλοφορησουν βιβλιαμε ολη την νεα υλη του ασεπ. ετσι μου ειπαν σε βιβλιοπωλεια που ρωτησα. τα ετοιμαζουν πυρετωδως!καταλαβαινετε, για να πουλησουν και να κερδισουν οποιοι τα κυκλοφορησουν πρωτοι.μιλαμε για βαρια βιομηχανια (ευκολος πλουτισμος πανω στα ονειρα και τις ελπιδες μας)
Παιδιά τη βοήθεια σας για να δω αν έχω τα σωστά βιβλία. CryΤα βιβλία λογοτεχνίας γενικής παιδείας Α ,