0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: emel+3 στις Ιουλίου 20, 2008, 06:20:09 pmΤο μόνο που άκουσα ότι άλλαξε φέτος είναι 1ον οι τρίτεκνοι που θα πιάσουν τη βάση στον ασεπ διορίζονται αναπληρωτές άμεσα και 2ον για να διοριστούμε πλέον μόνιμοι θα πρέπει να έχουμε επιτύχει μια φορά στον ασεπ.Ξέρεις κατι διαφορετικό για τους τρίτεκνους όσον αφορά τους αναπληρωτές;Απ' όσο ξέρω κανένα από τα δύο δεν ισχύει . Όσον αφορά το πρώτο, ίσως να αποτελεί στόχο του υπουργείου ,όμως δεν έχω ακούσει κάτι περισσότερο.Όσο για το δεύτερο , νομίζω ότι αυτό θα ίσχυε για όλους και όχι μόνο για τους τρίτεκνους και σίγουρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι ακόμη.Αυτό που σίγουρα ισχύει είναι ότι το 20% των αναπληρωτών πρέπει να είναι τρίτεκνοι .
Το μόνο που άκουσα ότι άλλαξε φέτος είναι 1ον οι τρίτεκνοι που θα πιάσουν τη βάση στον ασεπ διορίζονται αναπληρωτές άμεσα και 2ον για να διοριστούμε πλέον μόνιμοι θα πρέπει να έχουμε επιτύχει μια φορά στον ασεπ.Ξέρεις κατι διαφορετικό για τους τρίτεκνους όσον αφορά τους αναπληρωτές;
τα βιβλια του καθηητη μπορεις να τα κατεβασεις απο τη σελιδα του παιδαγωγικου ινστιτουτου.
ουτε εγω μπαινω...[/quoteδοκίμασε και έτσι http://pi-schools.sch.gr/gymnasio/