0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα σε ολουςαν θελησω να παρω αναρρωτικη για λογους υγειας για ενα μηνα ποια ακριβως ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω;;;εστω οτι θελω να λειψω απο δευτερα ξερετε τι περιθωριο εχω να καταθεσω τα σχετικα εγγραφα στη διευθυνση;;;πρεπει να τα δωσω αμεσως μολις κανω την αιτηση για αναρρωτικη η μπορω και λιγο αργοτερα;;;γινεται να παρω τηλεφωνο στο σχολειο η στο γραφειο πχ τη δευτερα να πω οτι θα λειψω για ενα μηνα και οτι ζητω αναρρωτικη και τα χαρτια απο τους γιατρος και νοσοκομεια να τα παω μεσα στην εβδομαδα;;;παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που το γνωριζει
Παράθεση από: ΦΩΤΕΙΝΗ2009 στις Ιουνίου 11, 2010, 03:31:32 pmκαλησπερα σε ολουςαν θελησω να παρω αναρρωτικη για λογους υγειας για ενα μηνα ποια ακριβως ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω;;;εστω οτι θελω να λειψω απο δευτερα ξερετε τι περιθωριο εχω να καταθεσω τα σχετικα εγγραφα στη διευθυνση;;;πρεπει να τα δωσω αμεσως μολις κανω την αιτηση για αναρρωτικη η μπορω και λιγο αργοτερα;;;γινεται να παρω τηλεφωνο στο σχολειο η στο γραφειο πχ τη δευτερα να πω οτι θα λειψω για ενα μηνα και οτι ζητω αναρρωτικη και τα χαρτια απο τους γιατρος και νοσοκομεια να τα παω μεσα στην εβδομαδα;;;παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που το γνωριζειΜήπως, λέω μήπως έχουμε ξεφτιλίσει λίγο το θέμα;;Κάτι τέτοια βλέπουν οι άλλοι εργαζόμενοι και οι δημοσιογράφοι και μας έχουν απαξιώσει τελείως!!!
Παράθεση από: miltosmpi στις Ιουνίου 12, 2010, 03:51:09 pmΠαράθεση από: ΦΩΤΕΙΝΗ2009 στις Ιουνίου 11, 2010, 03:31:32 pmκαλησπερα σε ολουςαν θελησω να παρω αναρρωτικη για λογους υγειας για ενα μηνα ποια ακριβως ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω;;;εστω οτι θελω να λειψω απο δευτερα ξερετε τι περιθωριο εχω να καταθεσω τα σχετικα εγγραφα στη διευθυνση;;;πρεπει να τα δωσω αμεσως μολις κανω την αιτηση για αναρρωτικη η μπορω και λιγο αργοτερα;;;γινεται να παρω τηλεφωνο στο σχολειο η στο γραφειο πχ τη δευτερα να πω οτι θα λειψω για ενα μηνα και οτι ζητω αναρρωτικη και τα χαρτια απο τους γιατρος και νοσοκομεια να τα παω μεσα στην εβδομαδα;;;παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που το γνωριζειΜήπως, λέω μήπως έχουμε ξεφτιλίσει λίγο το θέμα;;Κάτι τέτοια βλέπουν οι άλλοι εργαζόμενοι και οι δημοσιογράφοι και μας έχουν απαξιώσει τελείως!!!Ελπίζω ότι τα έντονα γράμματα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το νόημα της ερώτησης!!!