0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, λίγο άσχετη με το θέμα και λίγο "αψυχολόγητη" με το όλο κλίμα (σ.σ. αγωνία για την προκήρυξη).Γνωρίζει κανείς ποιες είναι οι χρηματικές απολαβές ενός πρωτοδιόριστου;Π.χ.Εχω ακούσει ότι τις πρώτες δύο χρονίες οι εκπαιδευτικοί έχουν αρκετές κρατήσεις, γύρω στα 100 ευρώ. Φυσικά αυτές οι κρατήσεις τούς επιστρέφονται από την εφορία. Σωστά;Αληθεύει ότι ο πρώτος μισθός για πενταετές πτυχίο είναι γύρω στα 1050 ευρώ (καθαρά μιλάμε πάντα και χωρίς επιδόματα γάμου, παιδιών, πολύτεκνων);Θα μου πείτε βέβαια ότι εξαρτάται και από το μισθολογικό κλιμάκιο στο οποίο ανήκει κάποιος.Ξέρει κανείς πόση είναι η μισθολογική διαφορά ανάμεσα σε τετραετές και πενταετές πτυχίο;Φαντάζομαι ότι για όλους τους κλάδους (όχι μόνο για ΠΕ19 και ΠΕ20) ισχύουν τα ίδια, έτσι;
γνωρίζει κανεις κάτι για το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο proslipsis.gr περί παράτασης για την υποβολή δικαιολογητικών για μόνιμο διορισμό?μήπως δεν βγει καινούρια εγκύκλιος και οι προσλήψεις γίνουν με βάση τις παλιές αιτήσεις που έχουν γίνει?
> Παράταση για μόνιμους και αναπληρωτές καθηγητές (24/8/06) >>> Αθήνα 24.8.2006, 15:42> Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται ότι όσοι εκπαιδευτικοί είχαν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για μόνιμο διορισμό......................
και εμείς που είχαμε κάνει αίτηση, μπορούμε να την τροποποιήσουμε;
σε παρακαλώ πού το βρήκες αυτό??
Ελπίζω να μπορούμε να τροποποιήσουμε την αίτησή μας. Εγώ προσωπικά στην πρώτη αίτηση που έκανα (αρχές Αυγούστου) ήξερα ότι δεν είχα καμία πιθανότητα για διορισμό και δήλωσα ανόητες περιοχές...