0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ.Από τα κενά που βλέπω πάντως νομίζω ότι θα βγάλουν οπωσδήποτε και νέες αιτήσεις για δήλωση περιοχών γιατί δεν υπάρχουν τα πιο πολλά από τα αρχικά.
καλημέρα σε όλους σας αγαπητοί συνάδελφοι.μας αρέσει δεν μας αρέσει τελικά η προκύρηξη για συμπληρωματικούς διορισμούς είναι αυτή η ανακοίνωση από το υπουργείο των τεσσάρων γραμμών.αυτό μόλις έμαθα από τη δευτεροβάθμια.όσοι έχουν υποβάλει αίτηση δεν μπορούν να την τροποποιήσουν και απλά έχουν δικαίωμα να υποβάλουν όσοι δεν είχαν κάνει με την προηγούμενη εγκύκλιο.καλή τύχη σε όλους και ελπίζω ν αμεταφέρω σωστές πληροφορίες καθώς ποτέ δεν μπορείς να εμπιστευτείς πληροφορίες που προέρχονται από δημόσιους υπαλλήλους.αν κάνω κάποιο λάθος ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων.
Για τους επιτυγχόντες ΑΣΕΠ ΠΕ19 δεν αναφέρει τίποτα.Δεν τους αφήνει να κάνουν τα χαρτιά τους?
Μα αν αυτές είναι οι περιοχές που έχουν μείνει κενά αποκλείεται να πάρουν 176 άτομα (για ΠΕ20 πάντα)...τις θεωρώ πολύ λίγες (τις περιοχές)...υπεραριθμία στο full δηλαδή.Και αν ισχύει η αίτηση που είχαμε κάνει...εγώ είχα δηλώσει περιοχές που δεν υπάρχουν πια κενά...οπότε γιατί να μη μου δώσει δυνατότητα τροποποίησης και να με στείλει τυχαία σε όποια περιοχή θέλουν μέσω του συστήματος;
Σε κάθε περιοχή αφου μιλάμε για 300+ αντιστοιχουν περίπου 11 ατομα.(πολυ μεγάλο νουμερο) λέτε να μην παρουν τόσους?