*

Αποστολέας Θέμα: Συμπληρωματικοί Διορισμοί ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 133135 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sophia_d

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Απ: Συμπληρωματικοί Διορισμοί ΠΕ20
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 06, 2006, 08:50:31 pm »
προφανώς πέρασε με ΑΣΕΠ και δεν έκανε αίτηση γιαι αναπληρωτής, γι αυτό και δεν μπήκε στον ενιαίο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:06:32 »

Αποσυνδεδεμένος vskal

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 06, 2006, 09:02:08 pm »
Υπάρχει καμια πληροφορία για πιθανη ημερομηνία που θα γίνουν οι συμπληρωματικοι διορισμοι(-αιτήσεις).;;;; θα γίνουν τωρα μέσα στον Αύγουστο ή τον Νοέμβριο όπως έγινε  και πέρυσι ;;;;;
ΠΕ20

Αποσυνδεδεμένος homeboy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ20 - μάθε παιδί μου γράμματα
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 07, 2006, 12:12:03 am »
Υπάρχει καμια πληροφορία για πιθανη ημερομηνία που θα γίνουν οι συμπληρωματικοι διορισμοι(-αιτήσεις).;;;; θα γίνουν τωρα μέσα στον Αύγουστο ή τον Νοέμβριο όπως έγινε  και πέρυσι ;;;;;

Πέρυσι και οι πρώτοι διορισμοί είχανε γίνει αργά. Φέτος όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσουν και ίσως να ολοκληρωθούν και αυτοί ως το τέλος του μήνα. Λογικά τις επόμενες μέρες θα έχουμε σχετική πληροφόρηση.
Μην αμφιβάλεις ποτέ γι'αυτόν που σου λέει ότι φοβάται! Να φοβάσαι, όμως πάντα αυτόν που σου λέει ότι δεν αμφιβάλει!

Αποσυνδεδεμένος sophia_d

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 07, 2006, 11:28:52 pm »
γνωστός μου μίλησε με προϊστάμενο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:06:32 »

Αποσυνδεδεμένος tasos78

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 08, 2006, 12:25:48 am »

Οι συμπληρωματικοί διορισμοί θα αφορούν μόνο τους ΠΕ20?

Αποσυνδεδεμένος matina

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 08, 2006, 02:10:08 am »
Οι συμπληρωματικοί διορισμοί αφορούν τα κενά του ΑΣΕΠ, επομένως σε όσες ειδικότητες υπήρξαν κενά από ΑΣΕΠ θα γίνουν και συμπληρωματικοί. Απλά στις ειδικότητες ΠΕ19 και ΠΕ20 που δεν υπάρχουν επιλαχόντες οι συμπληρωματικοί θα γίνουν από τον πίνακα.

Αποσυνδεδεμένος basilio xal

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 08, 2006, 11:53:15 pm »
 Γνωρίζει κανείς τον ακριβή αριθμό πε20 που θα πάρουν με την  συμπληρωματική εγκύκλιο? Εγώ αναφέρομαι  σε 176 κενές θέσεις για πε20...........Έχει κανείς πληροφορίες από τοΥΠΕΠΘ?

Αποσυνδεδεμένος jotis

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 09, 2006, 07:45:27 am »
Γεια σας παιδιά. Είμαι καινούργιος στο site και διάβαζα τα μηνύματά σας.

Ανήκω στον κλάδο ΠΕ19 και έχω περίπου 3.9 μόρια.
Μετά τους διορισμούς, υπολόγισα τη νέα μου θέση στον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών ΠΕ19 (αφαίρεσα βέβαια όλους του συναδέλφους ΠΕ20) και τώρα βρίσκομαι κοντά στη θέση 100.
Εικάζεται ότι θα προκυρηχθούν άλλες 90-100 (μπορεί και περισσότερες) θέσεις ΠΕ19 (συμπληρωματικοί διορισμοί)

Εκανα διάφορους υπολογισμούς με το Excel και είδα ότι 45 άτομα με σχετικά υψηλά μόρια από τον ενιαίο πίνακα δεν διορίστηκαν (είτε επειδή δεν έκαναν αίτηση για διορισμό είτε επειδή στην αιτήση τους δήλωσαν συγκεκριμένες κατειλημμένες περιοχές). Οπότε, αν πάρουν 100 ακόμα άτομα, υποθέτοντας ότι όλοι αυτοί οι 45 δεν θα ξανακάνουν αίτηση (ή τέλως πάντων δεν θα διοριστούν επειδή στη νέα αιτησή τους δεν θα δηλώσουν πάλι επιθυμία για διορισμό σε υπόλοιπες περιοχές και δισπρόσιτα σχολεία) και ότι όλοι οι υπόλοιποι θα κάνουν αίτηση, τότε οι καθηγητές με μόρια τουλάχιστον 3,6 θα διοριστούν! Φυσικά μπορεί και με λιγότερα μόρια αν δεν κάνουν όλοι οι ενδιάμεσοι αίτηση!   

Ακουσα από σχετικά έγκυρη πηγή ότι οι συμπληρωματικοί διορισμοί θα γίνουν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ μπορεί να ακολουθήσουν και λίγοι ακόμα προς Οκτώβριο-Νοέμβριο (αφορά την κάλυψη θέσεων που θα αφήσουν όσοι δεν αποδεχτούν το διορισμό τους - αν και είναι πιο πιθανό αυτές οι θέσεις να καλυφθούν από αναπληρωτές).

Παρακαλώ πάρα πολυ όποιος γνωρίζει για τον ακριβή αριθμό των συμπληρωματικών θέσεων ΠΕ19 να ενημερώσει!
IDSG

Αποσυνδεδεμένος homeboy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 09, 2006, 09:18:07 am »
Καλημέρα σε όλους! Τα νέα για τους συμπληρωματικούς σύμφωνα με το alfavita, και ειδικά για μας είναι ιδιαίτερα ευχάριστα!!!! Για δείτε!

ΥΠΕΠΘ: Τι θα γίνει με τους συμπληρωματικούς διορισμούς, τους επιλαχόντες του ΑΣΕΠ, τους διορισμούς πολυτέκνων και τους αναπληρωτές μουσικούς

Η alfavita.gr την Τρίτη 8 Αυγούστου έθεσε στο ΥΠΕΠΘ ορισμένα ζητήματα που αφορούν στους διορισμούς εκπαιδευτικών. Τα θέματα αυτά αφορούσαν τους συμπληρωματικούς διορισμούς, τους επιλαχόντες του ΑΣΕΠ, τους διορισμούς πολυτέκνων και τους αναπληρωτές μουσικούς.

Η απάντηση του ΥΠΕΠΘ δια στόματος ειδικού γραμματέα Κώστα Ράμμα ήταν η παρακάτω:

Οσον αφορά στους πολύτεκνους εκπαιδευτικούς αυτή την περίοδο γίνεται έλεγχος των δικαιολογητικών (βεβαιώσεις πολυτεκνίας κ.λπ.) και ο διορισμός τους αναμένεται το χρονικό διάστημα 18 έως 25 Αυγούστου. Οπως είναι γνωστό οι πολύτεκνοι διορίζονται κοντά στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.

Οσον αφορά στους συμπληρωματικούς διορισμούς ο ειδικός γραμματέας Κώστας Ράμμας βεβαίωσε ότι θα γίνουν σύντομα και τις θέσεις των κενών του ΑΣΕΠ θα τις καταλάβουν, σύμφωνα με το νόμο, επιλαχόντες, εφόσον υπάρχουν, σε όλες τις κατηγορίες. Υπολογίζεται ότι οι διορισμοί αυτής της κατηγορίας εκπαιδευτικών (επιλαχόντες του ΑΣΕΠ) θα πραγματοποιηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου αφού εκδοθεί η ανακοίνωση που θα τους καλεί να κάνουν αίτηση. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το τμήμα που χειρίζεται το λογισμικό των διορισμών κενές θέσεις έμειναν σε όλες σχεδόν τις ειδικότητες του ΑΣΕΠ, τα περισσότερα κενά όμως αφορούν τους καθηγητές πληροφορικής.

Οσον αφορά στους αναπληρωτές και ωρομισθίους μουσικούς η νέα διαδικασία προβλέπει τη δυνατότητα επιλογής μουσικών σχολείων όλων των περιοχών που έχουν κενά. Ηδη καταρτίζεται το λογισμικό και υπολογίζεται ότι η τοποθέτηση αναπληρωτών και ωρομισθίων μουσικών θα γίνει μετά τις 10 Σεπτεμβρίου.

alfavita.gr
Μην αμφιβάλεις ποτέ γι'αυτόν που σου λέει ότι φοβάται! Να φοβάσαι, όμως πάντα αυτόν που σου λέει ότι δεν αμφιβάλει!

Αποσυνδεδεμένος tasos78

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 09, 2006, 11:02:32 am »

Τα παιδιά εδω μέσα έχουν υπολογίσει οτι οι κενές θέσεις για τους ΠΕ20 θα είναι περίπου 170. Για τους ΠΕ19 δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιος συγκεκριμένος αριθμός. Λέτε να ζητήσουν όντως πάνω απο 100 άτομα? Σαν πολλοί μου φαίνονται  8)

Αποσυνδεδεμένος homeboy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 09, 2006, 11:27:28 am »

Τα παιδιά εδω μέσα έχουν υπολογίσει οτι οι κενές θέσεις για τους ΠΕ20 θα είναι περίπου 170. Για τους ΠΕ19 δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιος συγκεκριμένος αριθμός. Λέτε να ζητήσουν όντως πάνω απο 100 άτομα? Σαν πολλοί μου φαίνονται  8)

Από ότι έχει γραφτεί σε προηγούμενο post οι θεσεις για ΠΕ19 θα είναι περιπου 100 ή 120. Γνώμη μου είναι ότι δεν θα ξεφήγουν από τον προγραμματισμό τους, και θα διοριστεί ως και ο τελευταίος επιλαχών!Που το στηρίζω; Στο ότι πλησιάζουν εκλογές και το κυριότερο, στο ότι για δύο τουλάχιστον χρόνια δεν θα γίνουν άλλες προσλήψεις πληροφορικάριων  ;).

Αποσυνδεδεμένος moukis

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 19
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 09, 2006, 12:19:36 pm »
Τι να πω βρε παιδιά... Κατ' αρχάς συγχαρητήρια σε αυτούς που διορίστηκαν. Εγώ είμαι ΠΕ 19 και δε διορίστηκα για λίγο... Τώρα υπολόγισα την καινούργια μου θέση και μάλλον θα είμαι περίπου στο 65 (ενιαίο, λίγο καλύτερα στους ΠΕ19). Ελπίζω να γίνουν οι συμπληρωματικοί. Καλή επιτυχία σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος vaios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 09, 2006, 12:36:36 pm »
Απλά μαθηματικά
Έγινα 385 διορισμοί ΠΕ 19 από τους 523 που πρέπει να διορίσει φέτος συνολικά πίνακα

Αποσυνδεδεμένος amanou

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 09, 2006, 12:54:24 pm »
Καλημέρα και από εμένα,
δεν νομίζω ότι οι 45 επιτυχόντες δήλωσαν μόνο συσκεκριμένες περιοχές αλλά μπορεί να μην έκαναν κάν αίτηση!! (Για τους ΠΕ 19 εννοώ)

Τώρα δεν ξέρω επίσης αν στην συμπληρωματική εγκύκλειο του Υπουργείου θα μπορούν να ξανακάνουν αίτηση, πιστεύω πως όχι αφού είχαν το δικαίωμα και το έχασαν. Επίσης ο τελευταίος ΠΕ 19 που διορίστηκε από τον πίνακα είχε θέση 257 (όσο αφορά την κατάταξη του με μόνο τους ΠΕ 19 και όχι όλους). Επομένως όσοι ήταν πριν από αυτόν ενδεχομένως δεν ενδιαφέρονται. Αυτά για να ξέρετε τι περίπου γίνεται. Επίσης μέτρησα ότι θα πάρουν άλλους 139 πιθανόν όλους από τον πίνακα των διορισμών και με μεγάλη πιθανότητα κάτω από τον αριθμό 257 ο οποίος θα μπορέσετε να τον υπολογίσετε με ακρίβεια αν βγάλετε όλους τους ΠΕ 20.

Άντε και καλό διορισμό , με μια πρόχειρη εκτίμηση με βάση τα παραπάνω μπορεί να διοριστεί και κάποιος με μόλις 3,5 μόρια περίπου.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 09, 2006, 12:57:09 pm από amanou »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182618
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144