0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στο forum του ΕΔΡΑ λενε οτι οι τοποθετησεις ειναι ετοιμες και τσεκαρισμενο με το ΥΠΕΠΘ.μαλιστα καποια γνωριζει και το νησακι που θα παει........δεν ειναι πολυ προκλητικο αυτο???αν ειναι ετσι να της δοσουμε τα ονοματα μας να ρωτησει και για μας......
Να ρωτήσω και κάτι που προξένησε την περιέργιά μου: Πρόσεξα πως υπάρχει κάποιο άτομο, που διορίστηκε (1/9/2006) χωρίς να είναι εγγεγραμμένο στην λίστα αναπληρωτών 2006-2007.
Παράθεση από: e-learning στις Σεπτεμβρίου 14, 2006, 12:51:45 pmΝα ρωτήσω και κάτι που προξένησε την περιέργιά μου: Πρόσεξα πως υπάρχει κάποιο άτομο, που διορίστηκε (1/9/2006) χωρίς να είναι εγγεγραμμένο στην λίστα αναπληρωτών 2006-2007.Είναι όλα ξεκαθαρισμένα και δικαιολογημένα. Πρέπει να μας πείς όνομα αν θές, για να βοηθήσουμε.
Tι ερώτηση είναι αυτή;!;!Από τον Εννιαίο Με Προυπηρεσία(άσχετο πόση), παλιό αυτό το θέμα.... Συμπληρωματικό Διορισμό από Πίνακα ΗΔΗ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ!!!!;;;;;Αν είναι δυνατόν!!!!
ferari μπορω να κανω μια ερωτηση?? θα μου λυθει μια μεγαλη απορια αν παρω την απαντηση σας.... Οι συμπηρωματικοι διορισμοι γινονται απο τον ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ή απο ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ?? ευχαριστω...