0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Pepe δεν νομίζω ότι ξέφυγα από το θέμα, ίσα-ίσα ΑΥΤΟ είναι το θέμα μας-ΑΠΟ ΠΟΥ να προκύψουν οργανικές θέσεις πληροφορικής, αφού τις κρατάνε οι διορισμένοι φιλόλογοι, θεολόγοι, μαθηματικοί και πάει λέγοντας, που διορίστηκαν με τα σεμινάρια πληροφορικής που είχαν κάνει; Επαναλαμβάνω εγώ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ότι ισχύει το καθεστώς αυτό μέχρι που είδα το αντίστοιχο θέμα να συζητιέται στο φόρουμ του ΚΕΠ (αρχές καλοκαιριού). Έπεσα από τα σύννεφα, το θεωρώ πέρα ως πέρα απαράδεκτο και εξευτελιστικό για την επιστήμη μας. (Και επαναλαμβάνω και πάλι ότι δεν κατηγορώ τους συναδέλφους, αλλά το υπουργείο που διαιωνίζει το καθεστώς αυτό). Υπάρχουν λοιπόν ένα σωρό υπεράριθμοι ΠΕ19-20 που περιφέρονται από γραφείο σε γραφείο περιμένοντας να δουν τελικά με ΤΙ θα απασχοληθούν. Με ποια λογική δεν τους βάζει στα κενά, που θα δημιουργηθούν αν εκκενωθούν οι θέσεις που είναι κατειλλημένες από άσχετες ειδικότητες; Είναι π.χ. σαν ξαφνικά να παρουσιαστεί η ανάγκη για πολλές ώρες αρχαίων στο λύκειο, να πάω εγώ ως μηχανικός πληροφορικής σε ένα σεμινάριο αρχαίας ελληνικής γλώσσας και να διοριστώ στο σχολείο για να κάνω το μάθημα των Αρχαίων στην τάξη μέσα, και στο διάδρομο να περιφέρονται οι φιλόλογοι χωρίς αντικείμενο!!! Πραγματικά, ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ να μην είναι αλήθεια αυτό και να με διαψεύσει κάποιος (εγώ δεν το έχω συναντήσει, αλλά από συζητήσεις που έχω κάνει, είναι υπαρκτό καθεστώς).Μηχανικέ Η/Υ, αν δεις στο θέμα "Εσπερινά Γυμνάσια" αλλα και σε άλλα, θα διαβάσεις για το που έχω διοριστεί και τις εντυπώσεις μου. Μια χαρά είναι...
O κορεσμός στον κλάδο μας δεν προήλθε απο τους παλιούς καθηγητές αλλά απο τη μεγάλη στροφή ΟΛΩΝ ΜΑΣ προς την εκπαίδευση!!
Από ότι θυμάμαι οι τελευταίες προσλήψεις των ΠΕ19-20 έχουν γίνει σε νησιά, Έβρο και γενικότερα περιοχές εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων και δεν αναφέρομαι μόνο σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα. Οπότε το πρόβλημα, σε ότι αφορά αυτούς που θέλουμε να πάρουμε κάποιες ώρες στα ολοήμερα, θα το έχουν όποιοι ουσιαστικά κατοικούν εκτός μεγάλων πόλεων και ακόμη περισσότερο σε νησιά.
Spaceoddity αν δε σου κάνει κόπο θέλω εν τάχει να με ενημερώσεις για τα παρακάτωα)Σε ό,τι αφορά τον τρόπο κλήσης των ωρομισθίων από τα Ολοήμερα Σχολεία:Σε παίρνουν από τη