Σύνολο ψηφοφόρων: 37
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε αν δεν μπεις και συ ρε συνάδελφε anesto... εγώ θα πάω εργάτης στη Νότια Αφρική ! ! !Τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι κακή ιδέα ......Λέτε να ανοίξει η ΑΣΠΑΙΤΕ παράρτημα στο Cape Town ;;;;;;Για τους μη έχοντες μεταπτυχιακό δλδ.......Καλή επιτυχία φίλε μου , είμαι σίγουρος ότι του παραχρόνου θα είσαι διορισμένος !
Παράθεση από: geok_salonika στις Φεβρουαρίου 02, 2007, 11:20:42 amΠαράθεση από: xwtiko στις Ιανουαρίου 29, 2007, 03:11:15 amΞέρει κάποιος να μου πεί πόσα ατομα παρακολουθούν το πρόγραμμα των ΠΕ 19 στην ΑΣΠΑΙΤΕ Ιωαννίνων φετος;Ρωτάω γιατί τουλάχιστον ενα ατομο απο τους επιτυχόντες ξέρω οτι διορίστικε και αναρωτιέμαι αν πήγε να παρακολουθήσει. Μπορεί να γράφτηκε και να πάει του χρόνου. Δεν είναι απαραίτητο να πάει φέτος. Θεσσαλονίκη έχουμε αρκετούς διορισμένους που πέρασαν και παρακολουθούν. Είναι καλό χαρτί για την μετέπειτα πορεία τουςκαλα, υπαρχουν τετοιες δυνατοτητες ρε παιδια??να περασεις, και να πας αλλη χρονια να παρακολουθησεις??φετος θα εχω λιγο παραπανω απο 26 μορια...αντε να δουμε...παντως βρε παιδια υπαρχει κι αλλο τοπικ που τα λεμε αυτα, γιατι δε γινεται ενα merge?
Παράθεση από: xwtiko στις Ιανουαρίου 29, 2007, 03:11:15 amΞέρει κάποιος να μου πεί πόσα ατομα παρακολουθούν το πρόγραμμα των ΠΕ 19 στην ΑΣΠΑΙΤΕ Ιωαννίνων φετος;Ρωτάω γιατί τουλάχιστον ενα ατομο απο τους επιτυχόντες ξέρω οτι διορίστικε και αναρωτιέμαι αν πήγε να παρακολουθήσει. Μπορεί να γράφτηκε και να πάει του χρόνου. Δεν είναι απαραίτητο να πάει φέτος. Θεσσαλονίκη έχουμε αρκετούς διορισμένους που πέρασαν και παρακολουθούν. Είναι καλό χαρτί για την μετέπειτα πορεία τους
Ξέρει κάποιος να μου πεί πόσα ατομα παρακολουθούν το πρόγραμμα των ΠΕ 19 στην ΑΣΠΑΙΤΕ Ιωαννίνων φετος;Ρωτάω γιατί τουλάχιστον ενα ατομο απο τους επιτυχόντες ξέρω οτι διορίστικε και αναρωτιέμαι αν πήγε να παρακολουθήσει.
Παράθεση από: Venceremos στις Ιουνίου 13, 2007, 06:38:10 pmΕ αν δεν μπεις και συ ρε συνάδελφε anesto... εγώ θα πάω εργάτης στη Νότια Αφρική ! ! !Τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι κακή ιδέα ......Λέτε να ανοίξει η ΑΣΠΑΙΤΕ παράρτημα στο Cape Town ;;;;;;Για τους μη έχοντες μεταπτυχιακό δλδ.......Καλή επιτυχία φίλε μου , είμαι σίγουρος ότι του παραχρόνου θα είσαι διορισμένος ! Σε ευχαριστώ Venceremos. Όμως την έχει φοβηθεί το μάτι μου την ΑΣΠΑΙΤΕ!! ΑΣΠΑΙΤΕ είναι αυτή, ποτέ δε ξέρεις. Καλή επιτυχία σε όλους
Παράθεση από: anesto στις Ιουνίου 13, 2007, 06:44:06 pmΠαράθεση από: Venceremos στις Ιουνίου 13, 2007, 06:38:10 pmΕ αν δεν μπεις και συ ρε συνάδελφε anesto... εγώ θα πάω εργάτης στη Νότια Αφρική ! ! !Τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι κακή ιδέα ......Λέτε να ανοίξει η ΑΣΠΑΙΤΕ παράρτημα στο Cape Town ;;;;;;Για τους μη έχοντες μεταπτυχιακό δλδ.......Καλή επιτυχία φίλε μου , είμαι σίγουρος ότι του παραχρόνου θα είσαι διορισμένος ! Σε ευχαριστώ Venceremos. Όμως την έχει φοβηθεί το μάτι μου την ΑΣΠΑΙΤΕ!! ΑΣΠΑΙΤΕ είναι αυτή, ποτέ δε ξέρεις. Καλή επιτυχία σε όλους Το μεταπτυχιακό σου είναι συνεκτημώμενο με το πτυχίο; Αν ναι τότε δεν μετράει!!Ούτε παίρνεις 6 βαθμούς απο την ξένη γλώσσα αν το πτυχίο δεν είναι παιδαγωγικής, φιλοσοφικής, κτλ. Παίρνεις σίγουρα 4 βαθμούς.
Παράθεση από: aloprosalos στις Ιουνίου 13, 2007, 07:59:40 pmΠαράθεση από: anesto στις Ιουνίου 13, 2007, 06:44:06 pmΠαράθεση από: Venceremos στις Ιουνίου 13, 2007, 06:38:10 pmΕ αν δεν μπεις και συ ρε συνάδελφε anesto... εγώ θα πάω εργάτης στη Νότια Αφρική ! ! !Τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι κακή ιδέα ......Λέτε να ανοίξει η ΑΣΠΑΙΤΕ παράρτημα στο Cape Town ;;;;;;Για τους μη έχοντες μεταπτυχιακό δλδ.......Καλή επιτυχία φίλε μου , είμαι σίγουρος ότι του παραχρόνου θα είσαι διορισμένος ! Σε ευχαριστώ Venceremos. Όμως την έχει φοβηθεί το μάτι μου την ΑΣΠΑΙΤΕ!! ΑΣΠΑΙΤΕ είναι αυτή, ποτέ δε ξέρεις. Καλή επιτυχία σε όλους Το μεταπτυχιακό σου είναι συνεκτημώμενο με το πτυχίο; Αν ναι τότε δεν μετράει!!Ούτε παίρνεις 6 βαθμούς απο την ξένη γλώσσα αν το πτυχίο δεν είναι παιδαγωγικής, φιλοσοφικής, κτλ. Παίρνεις σίγουρα 4 βαθμούς. Εγώ τα έχω χωριστά!!! Αυτό ισχύει κυρίως για τις 5ετής σχολές!!! Άσε που όταν τα κατέθετα, το έκανα με χρονική διαφορά 1 έτους για να αποφύγω αυτό το πρόβλημα ……. Επίσης και αυτό που λες για τη ξένη γλώσσα, δεν αναφέρεται στην προκήρυξη. Άλλωστε και πέρυσι είχα 31,515 μόρια, με τα ίδια ακριβώς δικαιολογητικά.
Παράθεση από: anesto στις Ιουνίου 13, 2007, 08:32:59 pmΠαράθεση από: aloprosalos στις Ιουνίου 13, 2007, 07:59:40 pmΠαράθεση από: anesto στις Ιουνίου 13, 2007, 06:44:06 pmΠαράθεση από: Venceremos στις Ιουνίου 13, 2007, 06:38:10 pmΕ αν δεν μπεις και συ ρε συνάδελφε anesto... εγώ θα πάω εργάτης στη Νότια Αφρική ! ! !Τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι κακή ιδέα ......Λέτε να ανοίξει η ΑΣΠΑΙΤΕ παράρτημα στο Cape Town ;;;;;;Για τους μη έχοντες μεταπτυχιακό δλδ.......Καλή επιτυχία φίλε μου , είμαι σίγουρος ότι του παραχρόνου θα είσαι διορισμένος ! Σε ευχαριστώ Venceremos. Όμως την έχει φοβηθεί το μάτι μου την ΑΣΠΑΙΤΕ!! ΑΣΠΑΙΤΕ είναι αυτή, ποτέ δε ξέρεις. Καλή επιτυχία σε όλους Το μεταπτυχιακό σου είναι συνεκτημώμενο με το πτυχίο; Αν ναι τότε δεν μετράει!!Ούτε παίρνεις 6 βαθμούς απο την ξένη γλώσσα αν το πτυχίο δεν είναι παιδαγωγικής, φιλοσοφικής, κτλ. Παίρνεις σίγουρα 4 βαθμούς. Εγώ τα έχω χωριστά!!! Αυτό ισχύει κυρίως για τις 5ετής σχολές!!! Άσε που όταν τα κατέθετα, το έκανα με χρονική διαφορά 1 έτους για να αποφύγω αυτό το πρόβλημα ……. Επίσης και αυτό που λες για τη ξένη γλώσσα, δεν αναφέρεται στην προκήρυξη. Άλλωστε και πέρυσι είχα 31,515 μόρια, με τα ίδια ακριβώς δικαιολογητικά.Πως και δεν μπήκες πέρισυ; Θύμισε μου λίγο τα μόρια των τελευταίων;
Από τη στιγμή που σε πάρουν και γραφτείς, μπορείς να τελειώσεις μέσα σε δύο χρόνια. Δηλαδή μπορείς αν θες να παρακολουθήσεις τη δεύτερη χρονιά ή να κάνεις τις μισές παρακολουθήσεις τη μία χρονιά και τις υπόλοιπες την επόμενη. Έτσι ίσχυε και μέχρι πέρυσι τουλάχιστον