0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε μας τους Πληροφορικούς της Α’ ΑΘΗΝΑΣ στάλθηκε ένα mail από τον σχολικό Σύμβουλο να στείλουμε τα θέματα των εξετάσεων Μαΐου-Ιουνίου 2008 για τα γραπτώς εξεταζόμενα μαθήματα Πληροφορικής και Παιδαγωγικές, Διδακτικές και άλλες παρατηρήσεις σχετικά με μαθήματαΠληροφορικής σ’ ένα συνημμένο αρχείο που επίσης έστειλε ο ίδιος.Το έχει κάνει κανένας???Το βρίσκω πολύ δυσνόητο….
κάντον IGNORE και recycle bin
Παράθεση από: annaGeo77 στις Ιουνίου 20, 2008, 08:18:52 pmκάντον IGNORE και recycle binΈτσι θα αναβαθμίσουμε την εκπαίδευση;
Αν πέρασε από το σχολείο του 'verwebs' μέσα σε ένα χρόνο πχ 2-3 φορέςΑν έστω μέσα στη χρονιά έστειλα έντυπα ή email με πχ οδηγίες διδασκαλίας ή οδηγίες για τα θέματα εξετάσεων τότε ΝΑΙ τα τα στείλειΑν όμως ένα χρόνο δεν έδωσε σημεία ζωής πουθενά..πιστεύω δεν είναι απαραίτητο να τα στείλει.
Ο συγκεκριμένος σύμβουλος απ' όσα έχω δει μέχρι στιγμής είναι από τους ελάχιστους σύμβουλους που κάνουν κάτι και δείχνουν μια κινητικότητα. Προφανώς δεν έχεις πάει στις ενημερώσεις/επιμορφώσεις που έκανε φέτος; Το site του το έχεις επισκεφτεί;Ό,τι μπορώ να κάνω να τον βοηθήσω (και έμμεσα να βοηθηθεί η δικιά μου δουλειά) θα το κάνω.
Εγώ απαντάω ΜΟΝΟ για την Α' Αθήνας γιατί πέρσυ στη
My8osΚι εγώ θέλω να το συμπληρώσω και να το στείλω.Δεν θα πάθουμε και τίποτα αν αφιερώσουμε 10 min να το συμπληρώσουμε. Εκεί που λέει να αναφέρουμε ΑΠΣ για τα οποία έχουμε θετικές ή αρνητικές παρατηρήσεις ως προς την ποιότητα της γνώσης, τα ενδιαφέροντα των μαθητών κτλ….τι ακριβώς θέλει να γράψουμε??ΑΠΣ Ενότητες Παρατηρήσεις
my8osΕγώ που ήμουν σε Γυμνάσιο, θα πρέπει να γράψω και για τις 3 τάξεις για κάθε μια ενότητα από το ΑΠΣ ή μόνο για την Γ' τάξη που εξεταζόταν και γραπτά τον Ιούνιο???Πάντως αν είναι έτσι, θέλει πολύ γράψιμο για κάθε μια ενότητα...Θα το ξανασκεφτώ μου φαίνεται...