*

Αποστολέας Θέμα: 600 θέσεις φιλολόγων στον επόμενο ΑΣΕΠ!  (Αναγνώστηκε 62799 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kallipateira

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02:-)
    • Προφίλ
Απ: 600 θέσεις φιλολόγων στον επόμενο ΑΣΕΠ!
« Απάντηση #112 στις: Ιουνίου 26, 2008, 07:13:47 pm »
Συμφωνώ!
Να οργανωθούμε, να κατέβουμε όλοι στους δρόμους, να δείξουμε πόσοι είμαστε ........και τί τελικά είναι αυτές οι 600 θέσεις μπροστά μας.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:40:42 »

Αποσυνδεδεμένος eva30

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Ιουνίου 26, 2008, 08:40:21 pm »
Τι έγινε ρε παιδιά;;;; Μήπως σκοπεύουν να τον καταργήσουν τελείως και το φέρνουν με το μαλακό;

Αποσυνδεδεμένος elinag

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Ιουνίου 26, 2008, 10:22:05 pm »
Καθόλου απίθανο αυτό που αναφέρθηκε για τα τέσσερα παιδιά....Γνωρίζω άτομα που ήδη το έχουν βάλει μπρος...μια ακόμη απόδειξη ότι τα παιδιά τα κάνουμε και για εγωιστικούς λόγους... :-\
Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ...υποτίθεται οτι είμαστε εκπαιδευτικοί,ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα διδάξουμε σε παιδιά...τι ακριβώς θα διδάξουμε?Το πνεύμα μας είναι κλεισμένο σε κλουβί...σκλαβωμένο!Δε βλέπει ορίζοντες,δε μπορεί να δει τίποτε άλλο πίσω από τις στοίβες των βιβλίων...και το βλέμμα μας?σε αυτό είναι ζωγραφισμένη όλη η μιζέρια μας...Ιδίως έμείς οι φιλόλογοι,οι οποίοι υποτίθεται ότι πρέπει να διαθέτουμε ζεστή καρδιά και ανοιχτό μυαλό,καθώς είμαστε κυρίως αυτοί που μπορούμε να αγγίξουμε τις πιο ευαίσθητες χορδές των μαθητών και να εμφυσήσουμε αξίες διδάσκοντας ένα ποίημα,ένα αρχαίο κείμενο,αναλύοντας τις πιο μυστηριώδεις πτυχές της γλώσσας...
Εμείς είμαστε αυτοί λοιπόν?Πήγα να κάνω χαρτιά για τους ωρομίσθιους και είδα...το μεγαλείο μας και την αρχοντιά μας!
Υστερία,μιζέρια,απογοήτευση,κομπλεξισμός απέναντι σε ΑΓΝΩΣΤΑ άτομα...νευρικοί,απογοητευμένοι άνθρωποι,αυτό κατέληξαν κάποιοι να είναι.και όχι,δεν τους δικαιολογώ....παρ'όλο που φοβάμαι ότι έτσι θα καταλήξω...

Αποσυνδεδεμένος eva30

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Ιουνίου 27, 2008, 03:31:09 am »
Στο χέρι σου είναι να γίνεις ό,τι θες. Μη γενικεύεις. Η μιζέρια είναι δημοσιοϋπαλληλίστικο χαρακρτηριστικό. Επίσης τα πράγματα δεν είναι τόσο σοβαρά. Ο,τι σκοπεύεις να διδάξεις, το έχει ήδη κάνει με μεγαλύτερη επιτυχία το fame story και η ελληνική κοινωνία - οικογένεια, μέρος της οποίας εν τέλει είμαστε και εμείς... Αυτή είναι η κατάσταση πανδελλαδικώς. 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:40:42 »

Αποσυνδεδεμένος elbono

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕΟ2
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Ιουνίου 27, 2008, 08:51:59 am »
μα τι λετε????εδω ειστε ολοι ειμαστε ολοι κ σας το ξαναλεω μας εχουν γραμμενους εκει που δεν παει...το μονο που νιωθω ειναι μια απαξιωση για την προσπαθεια που εκανα εγω κ οι γονεις μου να σπουδασω για να καταντησω να λεω ελα μωρε σε μια αλλη ζωη ισως διοριστω.... ???και μη μου πειτε οτι ειναι αναλιγο με την προσπαθεια σου......βοηθεια δηλ....το μονο που μπορω να κανω εγω που τουλαχιστον προς στιγμην δεν ειμαι μπουχτισμενη απο τον ασεπ,ειναι να διαβασω για μενα για τον εαυτο μου για κανεναν αλλο...συγνωμη για τις πρωινες κραυγες αλλα...

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Ιουνίου 27, 2008, 09:11:02 am »
   Καλημέρα σε όλους. Σχετικά με το θέμα της ιστορίας που αναφέρθηκε πιο πάνω (και με έχει προβληματίσει έντονα -στο σχολείο όπου ήμουν ωρομίσθια η συνάδελφος των αγγλικών έκανε ιστορία) φταίει και ο κλάδος μας, κυρίως οι μόνιμοι που έχουν μέσο πίεσης. Γιατί το δέχτηκαν και δεν αντέδρασαν; Να μια άλλη υποβάθμιση!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Ιουνίου 27, 2008, 12:06:25 pm »
ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Ιουνίου 27, 2008, 12:09:06 pm »
Το μόνο προσόν που μετράει σήμερα είναι η ομορφιά. Τα περισσότερα κορίτσια θέλουν γίνουν μοντέλα..
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Ιουνίου 27, 2008, 12:37:24 pm »
Το μόνο προσόν που μετράει σήμερα είναι η ομορφιά.

Μπα μην το λες. Μέχρι κι εκει βύσμα θέλει...
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Ιουνίου 27, 2008, 12:40:11 pm »
Συνάδελφοι, ως ΠΕΑΕ, προγραμματίζουμε την Τετάρτη διαμαρτυρία έξω από το ΥΠΕΠΘ. Θα κατατεθεί ψήφισμ και στο ΔΣ της ΟΛΜΕ για στήριξη. Όταν λήξουν όλα τα διαδικαστικά θα σας ενημερώσω με συνολική ανακοίνωση. Ας αρχίσουμε να κάνουμε ενημερώσεις

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Ιουνίου 27, 2008, 01:40:21 pm »
ολες οι προσληψεις παντου (σιβιτανιδειος, εκκλησιαστικα,σδε, πδς...και ο,τι αλλο ξερετε...εγω δεν ξερω αλλα!) μονο μεσω των ενιαιων πινακων των αναπληρωτων !

σημειωτεον για οποιον δεν το γνωριζει στη σιβιτανιδειο παιρνουν αυτους που θελουν και τους πληρωνουν στο κεντρο της αθηνας με μισθο αναπληρωτη,ητοι 1200ε!!!!!!!! εκτος του κερδους της απιστευτης προυπηρεσιας!
για τα λεφτα μας ομως δεν βλεπω να καιγοσαστε.... :-\

Ξέρω πολύ καλά ωρομίσθιους της ΠΔΣ σε δυσπρόσιτα σχολείο, που έγινε η γλώσσα τους βούρτσα γλείφοντας τους διευθυντές και πήραν 10 ώρες ΠΔΣ εβδομαδιαίως!
Για την προϋπηρεσία και μόνο!
Σημειωτέον και το πιο σοβαρό: στα δυσπρόσιτα σχολεία η προϋπηρεσία, αν και εικονικά, διπλασιάζεται!
Σκεφτείτε, π. χ., αν αυτός έκανε 250 ώρες μάθημα (λέμε μάθημα δηλαδή...), η προϋπηρεσία του γίνεται 500 ώρες, ήτοι κοντά στις 24 βδομάδες, δηλαδή 6 μήνες εικονικά για τον πίνακα των αναπληρωτών!!!!
Και όλα αυτά μόνο με τη γλώσσα του (γλειφ, γλειφ, χλουπρ, χλουρπ!!!)...
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Ιουνίου 27, 2008, 01:49:33 pm »
Να πάρουμε τα "μπράβο" του aggeloskar να τα κάνουμε πανό και να κατέβουμε μπροστά στο Υπουργείο. Να τα σπάσουμε όλα και να διεκδικήσουμε επαναφορά της επετηρίδας. ΑΛΗΤΕΣ όλοι τους! ΌΧΙ ΑΛΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Ας ξυπνήσουμε! Να σαμποτάρουμε το διαγωνισμό! Να κάνουμε ένα δεύτερο '98!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Και εγώ είμαι εξοργισμένη με τις 600 θέσεις και απογοητευμένη, αλλά όχι και να επανέλθει η επετηρίδα, βρε παιδιά!
Καλώς ή κακώς, πολλές περισσότερες πιθανότητες έχουμε να διοριστούμε με ΑΣΕΠ, 40% ή 24μηνο και επιτυχία από το να περιμένω να παντρέψω τα παιδιά μου και τότε να πάρω τον πρώτο μου μισθό...

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος hyuga

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Ιουνίου 27, 2008, 01:50:23 pm »
paidia i katastasi me mas  toys filologous einai apelpistiki..edw k 3 bodmades kathomai na diabasw(eida tin ili kai genika eipa na min to ksanaprosapthisw meta to 2005 po edwsa prwti fora) kai prosathw para poli an eksereseis to gegonos oti douleyw spasto wrario k eimai me ta moytra sto daibasma meta tis 8 to bradi....alla 600 theseis????eipame..kathe xrono auksanontai oi filologoi k autoi meiwnoun tis theseis...exoun apaksiwsei ton klado mas...tha minoume adioristoi mia zwi na douleuoyme se doyleies pou d exoun kamia sxesi me to antikeimeno mas... :'(

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Ιουνίου 27, 2008, 01:52:40 pm »
Τουλάχιστον πορεία - διαμαρτυρία πρέπει να γίνει και να ζητήσουμε και την στήριξη των υπόλοιπων φορέων πχ. της ΟΛΜΕ. Το Σάββατο έχουν συνέλευση προέδρων πανελλαδική. Εγώ θα πάω και θα το θέσω θέμα

Δε νομίζω ότι τύπου ΟΛΜΕ θα βοηθήσουν να ληθεί το πρόβλημα... Και από αυτούς οι περισσότεροι βολεμένοι είναι και θα κοιτάξουν πάλι τα συμφέροντά τους...
Ίσως αν ξεσηκώνονταν ταυτόχρονα όλοι οι Σύλλογοι φιλολόγων;;;;;;   ???  ???

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559