0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikonana στις Φεβρουάριος 22, 2009, 05:05:10 μμΠαιδιά γειά σας. Είμαι ΠΕ02. έχω δώσει τώρα τον Ιανουάριο για πρώτη φορά ΑΣΕΠ και δουλεύω και ΠΔΣ. Έχω αναπηρία 67% λόγω μιας νόσου. Θα ήθελα να ρώτήσω κατά πόσον αυτή η αναπηρία μπορεί να με βοηθήσει κάπου ,φυσικά σε ότι αφορά τον διορισμό μου, και αν ναι με ποιόν τρόπο. Θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσε κάποιος που γνωρίζει γιατί δεν γνωρίζω πολλά πράγματα σχετικά και θα ήθελα το συντομότερο να κάνω τις απαραίτητες κινήσεις. Ευχαριστώ!!!Αφού έχεις αναπηρία πάνωαπό 67% θα δουλέψεις ττην επόμενη σχολική χρονιά σίγουρα. Εσύ ανήκεις στον πίνακα Α. Αφού εξαντληθεί αυτός ο πίνακας παίρνουν μετά από τον Β. Κανείς δε σου είπε πως μπορείς να εκμεταλλευτείς το πρόβλημά σου; Απαράδεκτο. Για το ποια δικαιολογητικά πρέπει να καταθέσεις, καλύτερα πάρε τηλέφωνο στη δευτεροβάθμια που ανληκεις και ρώτα, γιατί μπορεί να χρειάζεται να περάσεεις από επιτροπή και να μη προλάβεις
Παιδιά γειά σας. Είμαι ΠΕ02. έχω δώσει τώρα τον Ιανουάριο για πρώτη φορά ΑΣΕΠ και δουλεύω και ΠΔΣ. Έχω αναπηρία 67% λόγω μιας νόσου. Θα ήθελα να ρώτήσω κατά πόσον αυτή η αναπηρία μπορεί να με βοηθήσει κάπου ,φυσικά σε ότι αφορά τον διορισμό μου, και αν ναι με ποιόν τρόπο. Θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσε κάποιος που γνωρίζει γιατί δεν γνωρίζω πολλά πράγματα σχετικά και θα ήθελα το συντομότερο να κάνω τις απαραίτητες κινήσεις. Ευχαριστώ!!!