0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: resident στις Ιουλίου 03, 2008, 12:45:32 pm[ .Εμεις περυσι σε ενοικιαζομενα δωματια,στο Ν.Μαρμαρα χαλκιδικης πληρωναμε 3 ευρω /ατομο τη μερα!(κι ηταν καινουρια και καθαρα).
[
Ειναι η σελιδα www.visitgreece.gr και το τηλ 1571 του εοτ.Πηρα αμεσως τηλ και μου ειπαν πως ειναι το προγραμμα που σταματησε στα 4.000 κουπονια αλλα τωρα συνεχιζεται μμε αλλα.Εγω ωστοσο δεν δικαιουμαι γιατι πηρα περυσι και μου ειπαν απο το τηλ οτι δικαιουσαι καθε δευτερη χρονια.quote]Σου είπαν ότι έχουν ξαναρχίσει να μοιράζουν κουπόνια γιατί την προηγούμενη εβδομάδα που ρώτησα μου είπαν ότι περιμένουν να βγει εγκύκλιος νέα και δεν έχει γίνει κάτι μέχρι τώρα!!Σίγουρα αν έχεις πάρει πέρυσι δεν δικαιούσαι φέτος.
τα δυο προγραμματα δεν εχουν σχεση.Αυτο που αναφερεεις Χ.Κ. εχει να κανει με ασφαλισμενους στο ικα ενω το προγραμμα του εοτ ειναι για δημοσιους υπαλληλους κι ασφαλισμενους στον οαεε(πρωην τεβε).Για το δευτερο δεν απαιτειται καποια αιτηση απο πριν
Παράθεση από: resident στις Ιουλίου 04, 2008, 02:18:57 pmτα δυο προγραμματα δεν εχουν σχεση.Αυτο που αναφερεεις Χ.Κ. εχει να κανει με ασφαλισμενους στο ικα ενω το προγραμμα του εοτ ειναι για δημοσιους υπαλληλους κι ασφαλισμενους στον οαεε(πρωην τεβε).Για το δευτερο δεν απαιτειται καποια αιτηση απο πρινΕπαναφέρω το θέμα.Υπάρχει πρόγραμμα του ΕΟΤ για δημοσίους υπαλλήλους;Έπρεπε να είχαμε κάνει κάποια αίτηση πιο νωρίς;http://www.kep.gov.gr/portal/page/portal/kep/FullStory?id=2766894Αρχίζει η χορήγηση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας προς τους δικαιούχους των παροχών του που απογράφησαν για να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα έτους 2010.........
Παράθεση από: margavare στις Μαΐου 15, 2010, 11:50:46 pmΠαράθεση από: resident στις Ιουλίου 04, 2008, 02:18:57 pmτα δυο προγραμματα δεν εχουν σχεση.Αυτο που αναφερεεις Χ.Κ. εχει να κανει με ασφαλισμενους στο ικα ενω το προγραμμα του εοτ ειναι για δημοσιους υπαλληλους κι ασφαλισμενους στον οαεε(πρωην τεβε).Για το δευτερο δεν απαιτειται καποια αιτηση απο πρινΕπαναφέρω το θέμα.Υπάρχει πρόγραμμα του ΕΟΤ για δημοσίους υπαλλήλους;Έπρεπε να είχαμε κάνει κάποια αίτηση πιο νωρίς;http://www.kep.gov.gr/portal/page/portal/kep/FullStory?id=2766894Αρχίζει η χορήγηση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας προς τους δικαιούχους των παροχών του που απογράφησαν για να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα έτους 2010.........αν δεν κάνω λάθος η απογραφή γινόταν μέχρι τέλη Απριλίου φέτος
παιδιά μέχρι πότε μπορούμε να το προμηθευτουμε...
αν ενα ατομο εχει δελτιο κοινωνικου τουρισμου και το αλλο δεν εχει,ποση επιβαρυνση εχει?