0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οσον αφορα τον philos με καλυψαν οσο μιλησατε και κυριως η Αγαπη!!φιλε μου παιρνα κανα μαθημα πρωτα και μετα ελα να μας πεις τι ειναι το πτυχιο πυ θα παρεις μετα απο μεγαλη προσπαθεια μετα απο 4,5 γιατι οχι και 6 χρονακια???αυτο που λες για την μεταδοτικοτητα το εχω ακουσει απο πολλους και βαρεθηκα...εχω ακουσει πολλους της πληροφορικης να θελουν να το παιξουν καθηγητες θετικων μαθηματων.πολλους με ενα προφισιενσι στο χερι να θεωρουν ισαξιο αυτο το χαρτακι με το πτυχιο της αγγλικης φιλολογιας,πολλους δασκαλους(παλαιοτερα γιατι τωρα δεν εχουν αναγκη)να διαφημιζονται ως φιλολογοι και παει λεγοντας...λοιπον,με κουρασατε >:(και μια καθαρηστρια μπορει να εχει μεταδοτικοτητα,αυτο σημαινει οτι μπορει να κανει ιδιατερα???ο καθενας στο ειδος του...και συ στα λογιστικα και τα οικονομικα σου...ασοε βγαζεις οχι μαθηματικο,ουτε φυσικο,ουτε χημικο.οσο για τις γνωσεις που εχεις αυτο ασ το...ειναι μηδαμινες μπροστα σε μαθηματικους,φυσικους κ.α.η σχολη σου ειναι τελεια αληθεια και σιγουρα διαβασες πολυ για να μπεις αλλα αυτο δεν σημαινει πως εισαι παντογνωστης ;)σιγουρα στο μελλον θα καταφερεις κατι πολυ καλο πανω σ αυτο που σπουδαζεις
Λυπάμαι πολύ αγόρι μου,αλλά δεν πας καλά.Ακόμη δεν μπήκες στο πανεπιστήμιο και την ψώνισες.
Αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανεις καθηγητης που να μην εχει διδαξει σε ιδιαιτερο μαθημα κατι αλλο εκτος απο αυτο που εχει σπουδασει, πχ φυσικος να κανει χημεια, μαθηματικος να κανει φυσικη κλπ
Μεταξυ του philou κι ενος μαθηματικου που κανει φυσικη δεν βλεπω καποια διαφορα
Ή της ΑΣΟΕ να κάνει μαθηματικά πχ,λέω εγώ τώρα.
Παράθεση από: bp στις Σεπτεμβρίου 21, 2008, 07:26:13 pmΜεταξυ του philou κι ενος μαθηματικου που κανει φυσικη δεν βλεπω καποια διαφοραΚαι;
Εχω την αίσθηση οτι πήγε να σε υποστηρίξει αλλά δεν το κατάλαβες