0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οκ άλλο η ανανέωση και άλλο να ζητήσω από τον περιφερειάρχη (νομίζω οτι από εκεί εγκρίνεται) εκπαιδευτική άδεια.Έχω την εντύπωση ότι δίνονται μόνο ανανεώσεις αλλά όχι νέες εκπ. άδειες.
Μήπως γωνρίζει κάποιος συνάδελφος τι γίνεται στην περίπτωση που εκπαιδευτικός θέλει να κάνει μεταπτυχιακό ή διδακτορικό στο εξωτερικό??? Γίνεται πιο εύκολα δεκτή η αίτηση για εκπαιδευτική άδεια σε αυτήν την περίπτωση?
Ε, και δεν μπορείς να ζητήσεις εκπαιδευτική άδεια για το εξωτερικό, αλλά χωρίς να σου καταβάλλουν μεγαλύτερο μισθό?
άνευ αποδοχών εκπαιδευτική άδεια προβλέπεται;
Παράθεση από: killbill στις Ιουλίου 26, 2011, 10:57:15 amάνευ αποδοχών εκπαιδευτική άδεια προβλέπεται;εννοείς άνευ πρόσθετων αποδοχών μάλλον.ναι, εφόσον εσύ δεν υποβάλλεις ποτέ τα απραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την χορήγηση του επιδόματος εκπαιδευτικής αδείας. αλλά γιατί να το κάνει κάποιος αυτό;
Εγώ φέτος έκανα αίτηση ανανέωσης λόγω ΙΚΥ. Από ό,τι είχα δει στην εγκύκλιο φέτος νέες χορηγήσεις προβλέπονται μόνο για υποτρόφους του ΙΚΥ (πέρυσι ήταν και για λοιπούς υποτρόφους). Τώρα το ότι το ΙΚΥ δεν έκανε φέτος διαγωνισμό είναι άλλο θέμα.
Παράθεση από: vasileios στις Ιουλίου 08, 2011, 09:57:10 amΕγώ φέτος έκανα αίτηση ανανέωσης λόγω ΙΚΥ. Από ό,τι είχα δει στην εγκύκλιο φέτος νέες χορηγήσεις προβλέπονται μόνο για υποτρόφους του ΙΚΥ (πέρυσι ήταν και για λοιπούς υποτρόφους). Τώρα το ότι το ΙΚΥ δεν έκανε φέτος διαγωνισμό είναι άλλο θέμα.Δεν έκανε φέτος διαγωνισμό το ΙΚΥ; Δεν έχει μείνει μία στο ταμείο... ε;Ελπίζω να σας πληρώνουν κάπως τακτικά;
Παράθεση από: billst στις Ιουλίου 26, 2011, 12:34:31 pmΠαράθεση από: killbill στις Ιουλίου 26, 2011, 10:57:15 amάνευ αποδοχών εκπαιδευτική άδεια προβλέπεται;εννοείς άνευ πρόσθετων αποδοχών μάλλον.ναι, εφόσον εσύ δεν υποβάλλεις ποτέ τα απραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την χορήγηση του επιδόματος εκπαιδευτικής αδείας. αλλά γιατί να το κάνει κάποιος αυτό;γιατί απλούστατα αν του μένει ένα 6μηνο να περατώσει τις σπουδές του, προκειμένου να χάσει το μεταπτυχιακό, τι άλλο να κάνει δηλαδή;