0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλημέρα. Ως καινουρια και άσχετη δεν εχω καμία γνώση γύρω απο διορισμούς. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν έχω ελπίδες να διοριστώ αναπληρώτρια με σειρά περίπου 1800 ? Εχω δηλώσει Λέσβο, Δωδεκάνησα κ.λ.π Αν ναι πότε ?
Παράθεση από: wer στις Ιουλίου 21, 2008, 01:03:19 pmΠαιδιά καλημέρα. Ως καινουρια και άσχετη δεν εχω καμία γνώση γύρω απο διορισμούς. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν έχω ελπίδες να διοριστώ αναπληρώτρια με σειρά περίπου 1800 ? Εχω δηλώσει Λέσβο, Δωδεκάνησα κ.λ.π Αν ναι πότε ?Καλωσήλθες . Είναι δύσκολα τα πράγματα. Μόνο αν προσληφθούν όσοι αναπληρωτές προσλήφθηκαν φέτος(πάνω από 1200) έχεις κάποιες ελπίδες , αργά όμως .
Εφόσον δεν έχουμε στοιχεία για το πόσοι αναπληρωτές θα προσληφθούν φέτος, ό,τι και να πούμε θα είναι επιπόλαιο. Πάντως, όπως έχει ειπωθεί κι από άλλους συναδέλφους εδώ, δε μπορεί να προσληφθούν λιγότεροι από 800. Λάβε υπόψη σου ακόμη ότι φέτος πολλοί τρίτεκνοι έχουν καλή σειρά, μέτρησα γύρω στους 50 μέχρι το 1150, άρα η σειρά μας χωρίς τρίτεκνους είναι ακόμη καλύτερη.
Παράθεση από: tihea στις Ιουλίου 21, 2008, 03:51:19 pmΕφόσον δεν έχουμε στοιχεία για το πόσοι αναπληρωτές θα προσληφθούν φέτος, ό,τι και να πούμε θα είναι επιπόλαιο. Πάντως, όπως έχει ειπωθεί κι από άλλους συναδέλφους εδώ, δε μπορεί να προσληφθούν λιγότεροι από 800. Λάβε υπόψη σου ακόμη ότι φέτος πολλοί τρίτεκνοι έχουν καλή σειρά, μέτρησα γύρω στους 50 μέχρι το 1150, άρα η σειρά μας χωρίς τρίτεκνους είναι ακόμη καλύτερη. Σε ποιον πίνακα τους μέτρησες; Εγώ στο πίνακα του Gerakian είδα περίπου 100 μέχρι το 1050.Δεν καταλαβαίνω όμως αυτό που λες οτι η σειρά μας είναι καλύτερη χωρίς τους τρίτεκνους. Γιατί χωρίς αυτούς; αφου δεν φεύγουν.Ενας πρόχειρος υπολογισμός μου είναι ο εξής: Αν πάρει 1200 αναπληρωτές, οι 240 (20%) θα είναι τρίτεκνοι. Μέχρι το 1050 έχουμε 100 τρίτεκνους επομένως θα πάρει άλλους 140. Δηλαδή πάνω κάτω με 1200 αναπληρωτές, αν δεν εισαι τρίτεκνος τότε θα πρέπει να έχεις σειρά λιγότερο από 1050.