0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σςε όλους'Εχει βγει το φεκ της ύλης του διαγωνισμού αλλά στο alfavita δεν έχει την ύλη για τους φιλολογους.Στο εθνικό τυπογραφείο δεν μπορώ να το κατεβάσω.Υπ'αρχει κάποιος που το έχει δει το φεκ για να μας πει αν έχει αλλάξει κάτι στην ύλη?Ευχαριστώ
Χίλιες ευχές να έχετε !!! Έφαγα όλο το internet για να το βρω! Και εννοείται ότι τα ΚΕΠ (τουλάχιστον αυτό της περιοχής μου) δεν έχει συνδρομή στο Εθνικό Τυπογραφείο
Παράθεση από: lolipop στις Ιουλίου 10, 2008, 12:04:12 amΧίλιες ευχές να έχετε !!! Έφαγα όλο το internet για να το βρω! Και εννοείται ότι τα ΚΕΠ (τουλάχιστον αυτό της περιοχής μου) δεν έχει συνδρομή στο Εθνικό Τυπογραφείο Πήγα στο ΚΕΠ γαι να πάρω το ΦΕΚ και μόνο που δε με έβρισε η υπάλληλος!
Παράθεση από: eleni mak. στις Ιουλίου 10, 2008, 11:56:08 pmΠαράθεση από: lolipop στις Ιουλίου 10, 2008, 12:04:12 amΧίλιες ευχές να έχετε !!! Έφαγα όλο το internet για να το βρω! Και εννοείται ότι τα ΚΕΠ (τουλάχιστον αυτό της περιοχής μου) δεν έχει συνδρομή στο Εθνικό Τυπογραφείο Πήγα στο ΚΕΠ γαι να πάρω το ΦΕΚ και μόνο που δε με έβρισε η υπάλληλος!