0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
9 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΥΦΛΑ ΠΑΙΔΙΑ..........................................ΤΟ BRAILLE ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ......ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ..................... ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΑΤ????ΑΛΛΟ Η ΛΙΣΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ...
φτηνη παραπληροφορηση....ουτε 150 αιτησεις....ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: jpapaki στις Νοεμβρίου 03, 2009, 09:58:32 pmφτηνη παραπληροφορηση....ουτε 150 αιτησεις....ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Από τα μηνύματα σου διακρίνω πολύ θυμό. Γιατί τόσος θυμός; Είμαι στο χώρο της ΕΑ και αυτό που έχω να πω είναι ότι μακάρι να παίρνουν έστω και μία ιδέα οι συνάδελφοι του ΤΙ είναι ΕΑ. Μακάρι να παίρνουν έστω και μάι ιδέα απο σεμινάρια (έστω και αμφιβόλου ποιότητας) για το ΤΙ και ΠΩΣ διδάσκουμε στην ΕΑ, είτε πρόκειται για braille, είτε για νποηματική, είτε για αυτισμό, είτε για οτιδήποτε άλλο!Αν πάλι κάνω λάθος για το θυμό, λυπάμαι, αλλά αυτό φαίνεται να βγάζεις...
συγγνώμη αλλά εγώ που έδωσα στο ΚΕΑΤ πριν δυο χρόνια δεν μας εξέτασαν στο πολυτονικό!!! (ΠΕΟ2)....
παιδια να ρωτησω κατι καθως ειστε ενημερωμενοι:εστω οτι με χ τροπο γινεται η εκμαθηση στο νομο μου(επαρχια), την πιστοποιηση απο που την παιρνω?δινω εξετασεις σε αναγνωρισμενο κεντρο?στη θεσσαλονικη ειναι ο ηλιος?γνωριζετε τι διαδικασι χρειαζεται?