0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σαςτα φωτα σας θελω.ειχα παρακολουθησει μαθηματα BRAILLE στον ΗΛΙΟ το 2005. τοτε οι βεβαιωσεις ΟΛΩΝ μας γραφανε...εκμαθηση....και μου το περασανε ως εκμάθηση.μα και μεις καναμε μαθηματα και μετα δωσαμε και εξετασεις!!!!!!Αδικια...με ριχνει παρα πολλες θέσεις!!!Τι να κανω!!?!
Δινει και ο ΗΛΙΟΣΑΥτο με την επαρκεια εχει καιρο που βγηκε και καποιοι που το μυριστηκαν εκαναν λιγες ωρες και ξαναεδωσαν εξετασειςΜου ειπαν απο τον ΗΛΙΟ οτι οι ωρες ειναι πιο πολλες και οι εξετασεις δυσκολοτερες
Παράθεση από: dimik στις Αυγούστου 20, 2010, 09:16:45 pmγεια σαςτα φωτα σας θελω.ειχα παρακολουθησει μαθηματα BRAILLE στον ΗΛΙΟ το 2005. τοτε οι βεβαιωσεις ΟΛΩΝ μας γραφανε...εκμαθηση....και μου το περασανε ως εκμάθηση.μα και μεις καναμε μαθηματα και μετα δωσαμε και εξετασεις!!!!!!Αδικια...με ριχνει παρα πολλες θέσεις!!!Τι να κανω!!?!επάρκεια δίνουν μόνο το ΚΕΑΤ και ο Φάρος Τυφλώνεκμάθηση σημαίνει ότι την ώρα που έκανες την αίτηση για ειδική αγωγή δεν είχες πάρει ακόμη το πτυχίο της επάρκειας απο κάποιον πιστοποιημένο φορέα εκ των δύο ή ότι έχεις πτυχίο απο μη πιστοποιημένο φορέα.είμαι κατά 99% σίγουρος σε ότι σου απαντώ.