0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω γνωριζα καθηγητρια γαλλικων να διδασκει ιστορια!!!!
Όσο αφορά την ΠΕΑ και τα λαμόγια της (που δεν είναι βέβαια τα μέλη αλλά η ηγεσία ρωτώα.Ποιό από τα ζητούμενα του πλαισίου ικανοποιήθηκε; β.Ο πρόεδρος (γυμναστής) και τα τσιράκια του βολεύτηκαν από την ρύθμηση 24 και ασεπ;γ,Υπήρξαν αντιδράσεις μέσα σην ΠΕΑ για τις ρυθμήσεις;Απάντηση ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ.
Θεωρώ ότι πλέον περάσαμε σε άλλη φάση όσο αφορά τους διορισμούς.
Η ρύθμηση 24 και ΑΣΕΠ ευνοεί εξ ορισμού ΜΟΝΟ τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.Ο πρόεδρος (γυμναστής) και τα τσιράκια του βολεύτηκαν από την ρύθμηση 24 και ασεπ;
Αν ο πίνακας του 60% έχει μείση θέσεων κατά 50% ο πίνακας του 40% τι μείση θέσεων έχει;
Η ρύθμηση 24 και ΑΣΕΠ ευνοεί εξ ορισμού ΜΟΝΟ τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.Η όποια μείωση θέσεων δεν αφορά αυτή την κατηγορία.
Οι έχοντες μεγάλη προυπηρεσία στον κλάδο μας είναι ελάχιστοι.
Στον πίνακα αναπλήρωσης προηγούνται συνάδελφοι που έχουν πολλά μόρια απο ΑΣΕΠ άρα δουλεύουν αναπληρωτές άρα φτάνουν σε 1 ή 2 χρόνια 24 μόρια και διορίζονται.
Δεν υπάρχει περίπτωση κατάργησης του 40% γιατί κανένας δεν θα είχε λόγο να ...μηθεί για λιγότερα από 3 μόρια.
Οι πίνακες dotore ξέρεις που είναι.
Λίγη μελέτη δεν βλάπτει.
Με έκανες και γέλασα dotore.
Τελικά η απελπισια σου είναι τόσο φανερή όσο και το κομπλεξ σου.Σε σενα το λεω dotore δουλάκι του φροντιστηρίου που μου δουλευεις με 7 ευρώ την ώρα αλλά το ξεχνάς.
Σε όλα σου τα κείμενα βλέπω παράθεση αλλά όχι θέση.
Καφκικά κείμενα μέσα στην κλαψα χωρίς στίγμα αξιοπρέπιας.
Οσο για το νοηματικό έλλειμμα σου στην έκφραση ...μηθεί του προηγούμενου κειμένου μου σε καταλαβαίνω .Η αδυναμία σου να την κατανοήσεις μάλλον οφείλεται στην παντελή από μέρους σου έλλειψη δραστηριότητας τέτοιου είδους.
Χάρηκα που τα είπαμε dotore.Καλή επιτυχία στον ΑΣΕΠ.