0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους! Άντε πάλι από την αρχή με μέτρημα και υπολογισμούς. Εγώ επειδή έχω μπερδευτεί, να ρωτήσω; έχει ειπωθει πόσους 24μηνίτες θα προσληφθούν φέτος;
ουφ... παιδια εχω καταμετρησει μεχρι και το 1004 στον αναπληρωτων 252 διοριστεους 24μηνιτες με ασεπ!πως σας φαινονται;
Παράθεση από: vifo στις Ιουλίου 17, 2008, 11:49:04 pmουφ... παιδια εχω καταμετρησει μεχρι και το 1004 στον αναπληρωτων 252 διοριστεους 24μηνιτες με ασεπ!πως σας φαινονται;Από ποια ειδικότητα;
Καλημέρα σε όλους! Άντε πάλι από την αρχή με μέτρημα και υπολογισμούς. Εγώ επειδή έχω μπερδευτεί, να ρωτήσω; έχει ειπωθει πόσους 24μηνίτες θα προσληφθούν φέτος; Ελπίζω το τοπίο να αρχίζει να ξεκαθαρίζει σε λίγο καιρό και να κάνουμε τους υπολογισμούς μας με μεγαλύτερη σιγουριά.
κοιταζα τη στηλη με την πραγματικη+ ασεπ !δεκτες παρατηρησεις σας...
Παιδιά αν τελικά καταφέρετε να υπολογίσετε πόσοι είναι οι 24μήνες+ασεπ και οι 30μηνίτες ΠΕ 02 που δεν είναι και με τη β' φουρνιά του ασεπ παρακαλώ πείτε μου γιατί έχω αγχωθεί με το που θα πάμε εμείς οι κακόμοιροι της β φουρνιάς του ασεπ. Πίστευα ότι θα είχαμε 280 άτομα πάνω μας να προηγούνται (με το 40%) και τώρα βλέπω ότι αυτό το νούμερο αυξάνεται........
Παράθεση από: vifo στις Ιουλίου 17, 2008, 11:54:34 pmκοιταζα τη στηλη με την πραγματικη+ ασεπ !δεκτες παρατηρησεις σας... ...υπάρχει τέτοια στήλη ;
Παιδιά, καλημέρα!Γιατί εγώ βγάζω λιγότερους τους 24μηνιτες;ΛΟΙΠΟΝ:στον ενιαίο πίνακα βλέπω 339 ως 24 μόρια.απο αυτούς θα αφαιρέσουμε 280(40%).μας μενουν 59.απο αυτούς θα αφαιρέσουμε τους 30μηνιτες (δεν θυμάμαι ακριβή αριθμο και απο το υπολοιπο θα αφαιρεθουν και οσοι δεν εχουν επιτυχια ΑΣΕΠ.Σωστά;Ιωάννα, πού είσαι;Ξύπνα, να μας φωτίσεις!