0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Πέρυσι με πήρανε για ωρομισθία σε Τμήμα Ένταξης από το γενικό πίνακα αναπληρωτών, χωρίς προσόντα στην ειδική αγωγή. Έκανα ένα σεμινάριο (αυτά των τετρακοσίων ωρών, ξέρετε) και επίσης πήρα την βεβαίωση για braille. Mε 3,2 περίπου προυπηρεσία φέτος στην ειδική αγωγή (μαθηματικός) τι πιθανότητες έχω για αναπλήρωση η ωρομίσθιο; (εκτίμηση ζητάω φυσικά).
Παράθεση από: gekal στις Ιουλίου 08, 2009, 11:49:11 amΕυχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Πέρυσι με πήρανε για ωρομισθία σε Τμήμα Ένταξης από το γενικό πίνακα αναπληρωτών, χωρίς προσόντα στην ειδική αγωγή. Έκανα ένα σεμινάριο (αυτά των τετρακοσίων ωρών, ξέρετε) και επίσης πήρα την βεβαίωση για braille. Mε 3,2 περίπου προυπηρεσία φέτος στην ειδική αγωγή (μαθηματικός) τι πιθανότητες έχω για αναπλήρωση η ωρομίσθιο; (εκτίμηση ζητάω φυσικά).Πέρσι με braille.και χωρίς προϋπηρεσία τους πήραν ολους αναπληρωτές και γι΄αυτό μετά πήραν πολλούς ωρομίσθιους απο τον Οκτώβρη και μετάΑπο την
Νομίζω ότι γνωριζόμαστε κι όλας. Μιλήσαμε στον τελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Γράφαμε στην ίδια αίθουσα...
Ποτε θα βγει επιτελους εχει κανεις κανενα νεο;