0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς, lang, πιστεύω ότι έχεις δίκιο...Είναι, δυστυχώς, το πιό λογικό να πάρουν από το γενικό πίνακα και τους άλλους να τους έχουν ως "δεξαμενή άντλησης".Απογοητεύτηκα απίστευτα αυτή τη στιγμή, πώς δεν το είχα σκεφτεί τόσον καιρό...Με ξενέρωσες, αλλά σ' ευχαριστώ, τουλάχιστον τώρα ξέρω περίπου τί να περιμένω... Τίποτα.
επειδη σας βλεπω οτι ειστε κατατοπισμενοι μπορειτε να με βοηθησετε???ειμαι φιλιλογος πε02 κ προκειται να παρακολουθησω σεμιναριο ειδικης αγωγης 400 ωρων απο το πανεπιστημιο βολου???θα μπορεσω του χρονου να ενταχθω σαυτον τον πινακα?ευχαριστω!χρειαζεται να κανω κατι πιο εξειδικευμενο?οπως νοηματικη η braille?και που καθοτι ειμαι απο επαρχια?δραμα για την ακριβεια!
Αν καποιος προσληφθει σε τμήμα ενταξης προσλαμβάνεται ως αναπληρωτης ή ως ωρομισθιος. Ο xls πινακας που υπαρχει στο φορουμ αφορα τους αναπληρωτες ή αναπληρωτες και ωρομισθιους. Αν καποιος γνωριζει ας με διαφωτισειΕυχαριστω εκ των προτερων
Σ' ευχαριστώ!!Έχει το ΦΕΚ Μεταπτυχιακού 2003, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει βγάλει για φέτος;Ξέρεις πότε περίπου θα βγάλει;Γιατί, αν θέλει εξετάσεις, πότε θα πάρω τη βιβλιογραφία, πότε θα διαβάσω;