0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί να λείψει με άδεια, φυσικά. Το επίδομα όμως το λαμβάνει μόνο για τον πρώτο μήνα.
Καλημέρα. Πρόκειται φέτος να διοριστώ στην εκπαίδευση. Έχω τέκνο 2,5 ετών. Η σύζυγος το 2022, στον ιδιωτικό τομέα είχε πάρει το 6μηνο ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ . Το εξάμηνο της αυτό αφαιρείται από την 9μηνη άδεια ανατροφής τέκνου? Επικοινώνησα με διεύθυνση δευτεροβάθμιας και μου είπαν ότι αφαιρείται. Ρωτώ όμως εδώ γιατί εντόπισα αυτό: https://old.synigoros.gr/?i=equality.el.imfyloworkprivate.84666
Καλημέρα, βρίσκομαι σε άδεια λοχείας η οποία λήγει τέλη Μαρτίου. Θα ήθελα να πάρω την άδεια ανατροφής από 1η Σεπτεμβρίου και να παλέψω το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς με βραχυχρόνιες άδειες. Σκέφτομαι και την περίπτωση του 1 μήνα άνευ αποδοχών και όχι τους 4 άνευ αποδοχών. Ο ένας μήνας άνευ είναι χρόνος πραγματικής υπηρεσίας; Θα πρέπει μόνη μου να καταβάλω ασφαλιστικές εισφορές για να είναι συντάξιμος χρόνος; Διάβασα τις εγκυκλίους αλλά δεν μου είναι ξεκάθαρο. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει χρήση;