0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να με εξυπηρετήσουν την έκαναν από το σχολείο. Δεν τη θέλω από 1/9, αλλά από τέλος Σεπτεμβρίου και όχι συνεχόμενη με την άδεια λοχείας. Εκεί είναι η διαφωνία μου με τη δδε, η οποία μου λέει ότι πρέπει να είναι συνεχόμενη για να πάρουν αναπληρωτή. Η άδεια λοχείας μου τελειώνει αρχές Σεπτεμβρίου
Η «υπεύθυνη αδειών»- που κανονικά δεν υπάρχει τετοια αρμοδιότητα στα σχολεία, πλαστογράφησε την υπογραφή σου; Έκανε ψεύτικο έντυπο αίτησης; Εσυ στέλνεις στο σχολείο αίτηση με τα δικαιολογητικά σου. Δεν τα φτιάχνει το σχολείο χωρίς να σε ρωτήσει. Γιατί δεν συνεννοηθηκατε;
Πριν κάποια χρόνια είχε έρθει μια οδηγία στις διευθύνσεις ότι οι άδειες ανατροφής πρέπει να ξεκινάνε στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Ίσως πατάνε σε αυτό. Έχουν όμως δίκιο στο ότι στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας της σχολικής μονάδας, αν την βάλουν από 1/9 θα έχουν πιο άμεσα αναπληρωτή, ενώ αλλιώς θα χρειαστεί να περιμένουν τις επόμενες φάσεις. Από την άλλη μπορείς να ξεκλεψεις με διάφορες αδειες ότι σου απομένει από τον Ιούνιο…[/quoteΑπλώς οι άδειες του Ιουνίου θα είναι του 2026 ότι όχι του 2025..
Απλώς οι άδειες του Ιουνίου θα είναι του 2026 ότι όχι του 2025..
Όχι, δεν την πλαστογραφησε. Επειδή ήταν η τελευταία ημέρα που γινόταν η αίτηση για μακροχρόνια άδεια, μου είπε ότι θα ζητούσε παράταση για να της πάω τα δικαιολογητικά. Προφανώς από τη δδε δεν της έδωσαν την παράταση και έκανε την αίτηση χωρίς να ξέρω. Εγώ το είδα τυχαία στο σύστημα της δδε
Φαντάζομαι ότι το ζήτημα είναι να καλυφθούν και οι μέρες του Ιουνίου του 2026 με άδειες για να μην ταλαιπωρηθείς να πας στο σχολείο με μικρό παιδί. Αν αυτό το πετυχαίνεις με τις άδειες του 2026, είναι αρκετό. Ο στόχος δεν είναι να εξαντλήσουμε τις άδειες και του 2025 και γενικά κάθε χρονιάς. Αυτό είναι μια λάθος νοοτροπία που έχουν κάποιοι. Ας μην την υιοθετούμε.
Αν όμως φας όλες τις άδειες του 2026 τον Ιούνιο, μετά μέχρι Δεκέμβρη που θα είσαι στο σχολείο και θα εχεις μικρό παιδί, δεν θα εχεις άδεια να πάρεις όταν αρρωσταίνει… Ενώ αν το σχολικό έτος 2025-2026 το καλύψεις με την ανατροφής πιο αργά και Σεπτέμβρη του 2025 εξαντλήσεις τις άδειες μιας χρονιάς που ούτως ή άλλως είσαι off, είναι πιο λογικό. Την νοοτροπία ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε όλες τις διαθέσιμες άδειες, δεν τη σχολιάζω. Είναι μεγάλη μάστιγα εσχάτως.
Συμφωνώ σε όλα. Ξέρω, όμως, ότι οι ΔΔΕ ζητάνε να ξεκινούν οι άδειες ανατροφής 1/9 για τον προγραμματισμό στην κάλυψη των κενών.
Λόγω του μικρού παιδιού δε θέλω να χρησιμοποιήσω τις άδειες του 2026.