*

Αποστολέας Θέμα: ΠΔΣ και ολοημερο  (Αναγνώστηκε 4413 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
Απ: ΠΔΣ και ολοημερο
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 29, 2008, 02:19:00 pm »
νικη σαν την παπαρηγα μιλας φυσικα και θα πηγαινα αν με καλουσαν ,η θεωρητικη αναλυση σου ειναι φαινομενικα σωστη αλλα εδω δεν γινεται μαθημα τις κανονικες ωρες θα γινει με τα ερειπια που ερχονται στην ΠΔΣ;φυσικα και θελει μεσον πλεον και αυτο,ευκολοτερα διοριζεσαι στην τραπεζα της ελλαδος

Πολλές φορές αυτά τα "ερείπια", όπως τα λες κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά και με περισσότερη όρεξη από κάποιους που θεωρούν σίγουρη τη θέση τους. Ελπίζω βέβαια να μην τοποθετείς και τον εαυτό σου σ`αυτή την κατηγορία γιατί όταν θα διοριστείς στην τράπεζα θα περάσω να με εξυπηρετήσεις.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:06:22 »

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 29, 2008, 02:24:23 pm »
Εγω παντως ''ερειπια'' καταλαβα οτι αναφεροταν στους μαθητες που ειναι ηδη κουρασμενοι απο το πρωινο σχολειο και οχι στους καθηγητες... :-\ :-\ :-\
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 29, 2008, 02:30:25 pm »
Κι εγώ αυτό κατάλαβα, να μην τον αδικούμε τον Άνετο..Παρόλο που με αποκάλεσε..Παπαρήγα!!! :o :o :o
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 29, 2008, 02:39:18 pm »
Εγω παντως ''ερειπια'' καταλαβα οτι αναφεροταν στους μαθητες που ειναι ηδη κουρασμενοι απο το πρωινο σχολειο και οχι στους καθηγητες... :-\ :-\ :-\

Και αυτό όμως είναι λάθος διότι αυτά τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα γιατί επιλέγουν να κάνουν μάθημα, έστω κι`αν είναι κουρασμένα, τη στιγμή που η συμμαθητές τους βρίσκονται στις καφετέριες ή ξεκουράζονται στα σπίτια τους.

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:06:22 »

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 29, 2008, 02:40:40 pm »

Και αυτό όμως είναι λάθος διότι αυτά τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα γιατί επιλέγουν να κάνουν μάθημα, έστω κι`αν είναι κουρασμένα, τη στιγμή που η συμμαθητές τους βρίσκονται στις καφετέριες ή ξεκουράζονται στα σπίτια τους.

Κανεις δεν διαφωνει με αυτο...Μακαρι να ηταν και περισσοτερα τα παιδια αυτα...
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 29, 2008, 02:46:13 pm »

Tα παιδιά που πάνε φροντιστήριο, πιστεύω πως δεν τα ενδιαφέρει η ΠΔΣ..Τα παιδιά που αποφασίζουν να παρακολουθήσουν, είναι αυτά που ίσως δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε φροντιστήριο..Και αυτά τα παιδιά εκτιμούν την όλη προσπάθεια και δεν μετατρέπουν το μάθημα σε "ώρα του παιδιού". Και αυτά τα παιδιά θα'ναι περισσότερα απο'δώ και πέρα..Με τις τόσες οικονομικές δυσχέρειες των γονιών τους.. :(
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 29, 2008, 03:01:27 pm »
   Συμφωνώ ΝΙΚΗ. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος X.K.

• Πλήρες μέλος
  • I love English ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 29, 2008, 03:25:45 pm »
καλα ολα αυτα Χ.Κ.αλλα δεν μας λες και την ειδικοτητα σου γιατι μερικοι αφελεις νομιζουν οτι γινεται και στα αγγλικα ΠΔΣ
Μαλλον  μεσα σ'αυτους τους αφελεις ειμαι κι'εγω,αλλα γι'αυτο εκανα αυτες τις ερωτησεις επειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε με το θεμα και δεν ξερω.Νομιζω γι'αυτο φτιαχτηκε αυτο το φορουμ,για να ενημερωνομαστε και να ενημερωνουμε τους συναδελφους ΜΕ ΣΕ
Take me to the magic of the moment
on a glory night
where the children of tomorrow dream away
in the wind of change...

Αποσυνδεδεμένος X.K.

• Πλήρες μέλος
  • I love English ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 29, 2008, 04:14:55 pm »
jak 13 και Νικη,συμφωνω με ολα οσα ειπατε.Σε πολλους απο εμας μπορει να φαινεται αυτονοητο οτι καποια στιγμη 'θα τα σταξουμε'σε φροντιστηρια και ΚΞΓ για τα παιδια μας ,εγω ομως φετος ειδα πολυ φτωχεια στην επαρχεια..ετυχε να αρχισει μεσα στην ταξη να κλαιει παιδι της γ'δημοτικου επειδη εχασε τη σβυστρα του,πραγμα που σ'εμας φαινεται αδιανοητο !Δεν εχουν ολοι την ανεση να στελνουν τα παιδια στο φροντιστηριο..
Ανετε,οταν εχεις παντρευτει,εχεις κανει παιδια,εισαι 35 χρονων και εχεις φαει στη μουρη τα σκ--α απο χιλιους δυο εργοδοτες(βιοτεχνες,εργοστασιαρχες,ακομα και ιδιοκτητες ΚΞΓ) τοτε η επαγγελματικη αποκατασταση ειναι πολυ σημαντικη,μιας και τα περιθωρια στενευουν.
Και επειδη ζω μεσω των γονιων μου πως ειναι να εισαι κοντα στα 60,και να κυνηγας τα ενσημα απο'δω και απο εκει για να παρεις συνταξη και να ζεις στην αβεβαιοτητα,δεν σκοπευω να τα περασω κι εγω(αν ζησω).Ο διορισμος στο δημοσιο σχολειο δεν ειναι αυτοσκοπος,σιγουρα ομως ειναι ενας σκοπος πολυ σοβαρος,για τον καθενα απο εμας εδω μεσα για τους δικους του λογους..
Take me to the magic of the moment
on a glory night
where the children of tomorrow dream away
in the wind of change...

Αποσυνδεδεμένος thlemaxos355

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 29, 2008, 04:49:40 pm »
ξερει καποιος αν υπαρχουν καπου επισημα στατιστικα για την συμμετοχη των μαθητων στην ΠΔΣ σε πανελλαδικο επιπεδο ;ποσοι εδειξαν ενδιαφερον σε πανελλαδικο επιπεδο;

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 29, 2008, 04:56:09 pm »
Καλησπέρα σε όλους σας!
Θα συμφωνήσω με την ΝΙΚΗ και την Κ.Κ.
Πολύ λίγοι από εμάς βγαίνουμε έξω από τους εαυτούς μας, να μπούμε στη θέση των άλλων και να δούμε τη ζωή από τη σκοπιά τους. Πριν παντρευτώ και κάνω οικογένεια ξημεροβραδιαζόμουν σε καφετέριες και λοιπά και η εργασία μου εξυπηρετούσε για να παίρνω πράγματα για μένα, βόλτες κλπ. Όταν όμως έρθειή ώρα να αγοράζεις πάνες για 3 παιιδιά και να σκέφτεσαι τις δραστηριότητες που θα χρειάζεται να παρακολουθήσουν στο δημοτικό (μαμά θέλω να πάω μπαλέτο. -οχι- μαμά γιατί όχι, όλες οι φίλες μου κάτι κάνουν και 'γω θέλωκλπ) και να πρέπει να θρέψεις τα 5 στόματα, τότε κοιτάς παραέξω. Αυτή τη στιγμή αντί ο ένας να συγκρούεται με τον άλλο, θα έπρεπε να δούμε ότι κάποιοι μας κοροϊδεύουν (τα υπουργεία τους). Συγκρίνεται η στήριξη που δίνεται στις οικογένειες στην Ε.Ε.(δομές, άδειες επιδόματα) με εδώ;Είμαστε από τους τελευταίους σε μισθούς με τις τιμές σε υπηρεσίες και αγαθά να συγκλίνουν στην ακρίβεια. Αυτά θα πρεπε να μας προβληματίζουν. Και πράγματι η επαρχία ειναι εγκατελειμμένη και απαξιωμένη. Αν μία γυναίκα θέλει να χαρεί την οικογένειά της (να είναι εκεί και να παίζει με τα παιδιά της και να μη της τα μεγαλώσει η ρωσίδα) και έχει τα προσόντα γιατί να μη διοριστεί στο δημόσιο; Πρέπει να νιώθουμε και τύψεις;
...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος Ανετος

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 29, 2008, 06:14:44 pm »
αυτα να τα σκεφτοσαστε οταν συμπληρωνατε το μηχανογραφικο,τι μας νοιαζει αν εχει ο καθενας 3 η 13 παιδια.και στο περαμα εχουν παιδια αλλα δεν το λενε στο nternet.η αποκτηση πτυχιου σου δινει ΙΔΙΟΤΗΤΑ και οχι επαγγελμα.βγες εξω να δειξεις τι αξιζεις αφηστε τις απατες με ολοημερα και ολονυκτιες.

Αποσυνδεδεμένος Ανετος

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 29, 2008, 06:20:51 pm »
ξερει καποιος αν υπαρχουν καπου επισημα στατιστικα για την συμμετοχη των μαθητων στην ΠΔΣ σε πανελλαδικο επιπεδο ;ποσοι εδειξαν ενδιαφερον σε πανελλαδικο επιπεδο;
απο την απορια σου φιλε καταλαβαινω οτι εισαι βαθια νυχτωμενος.η πραγματικη συμμετοχη ανα τμημα ειναι 0-3 παιδια,μαιμου τμημα δηλαδη,οι υπευθυνοι βεβαια φτιαχνουν μαιμου καταστασεις με 5-7 παιδια ανα τμημα και πλαστογραφουν τις υπογραφες των υπολοιπων.ετσι βολευονται ολοι και δεν μιλαει κανενας.

Αποσυνδεδεμένος Nina P

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ18.02 (18.35) χαμόγελο-ευγένεια-εξυπηρέτηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 29, 2008, 06:35:49 pm »
Άνετε, μην είσαι τόσο άνετος, γιατί όπως λεει και η παροιμία "εκεί που είσαι ήμουνα, και δω που είμαι θα' ρθεις"...

Και γω δεν έχω παιδιά - σκυλιά,  αλλα μπαίνω και στη θέση του άλλου λίγο...
Λυπάμαι πολύ γιατι απο κατανόηση δεν τα πας πολύ καλά, και αυτό δεν είναι καλό.
Γιατί κάνεις επιθεση εδω μέσα, αυτό δεν το έχω καταλάβει, και κάνεις συνέχεια... παρακολουθώ βλεπεις άσχετα αν δεν μίλησα ποτέ...

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και παλεύει για αυτές...ποιος εισαι εσύ λοιπόν που θα πεις "εισαι λάθος"?

Τέλος πάντων μίλησα γιατί πραγματικά στεναχωριεμαι οταν βλέπω τέτοιες αντιδράσεις...
(αν έχεις κατι καλό να πεις πες το, αλλιώς μη λες τίποτα, έλεγε ο πατέρας μου και βλέπω οτι ειχε δίκο)
Να εσαι πάντα καλά ...
Γίνε εσύ ο ίδιος η αλλαγή που θέλεις να φέρεις στον κόσμο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182691
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)