0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταλαβαίνετε λοιπόν για ποιό λόγο έχουν υποβαθμιστεί οι τεχνικές ειδικότητες στη χώρα μας...λυπάμαι που η τέχνη αντιμετωπίζεται ακόμη μ'αυτόν τον τρόπο...αντιλήψεις...νοοτροπίες...δεν ξέρω τι...είμαι μουσικός και κατά συνέπεια ανήκω κι εγώ σε τεχνική ειδικότητα.Έχω την τέχνη στα χέρια μου,στ'αυτιά μου,στη ζωή μου και καλώς(εύχομαι!) ή κακώς,στ'αυτιά σας,στη ζωή σας(έγινα μελό ε?)!ας κοιτάμε λιγάκι και παραπέρα...
Λοιπόν, δε διαφωνώ με όσα προείπατε!Αντιθέτως μάλιστα!Δεν είναι όνειρο ζωής μου να διδάξω κομμωτική. Δύο χρόνια μάθαινα την τέχνη και δε σας κρύβω -χωρίς να θέλω να φανώ κάπως- πως το επίπεδο μαθητών και καθηγητών εκεί μέσα με έκανε να νιώθω πολύ περίεργα. Τελείωσα νηπιαγωγός, είμαι επιτυχούσα του ασεπ 2008, αλλά παντελώς άνεργη...για αυτό το βρήκα ως μια εναλλακτική!
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...αλλά νομίζω ότι υπερβάλλεις! Δεν είπα κάτι ιδιαίτερο...απλά τις ανησυχίες μου
Καλησπερα ειμαι καινουρια κ δεν γνωριζω πολλα πραγματα. Θα ηθελα να μαθω αν εγω ΠΕ18.11 με μηδενικη προϋπηρεσια εχω πιθανοτητες να με καλεσουν.