0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giannispolo στις Μαΐου 30, 2009, 08:29:47 pmΠαράθεση από: kiki_tsa στις Μαΐου 30, 2009, 08:24:29 pmΓεια σας! Μολις γράφτηκα στο φόρουμ. Είμαι απόφοιτη ηλεκτρολογιας ΤΕΙ ΠΕ 1730Απο το 2004 που κάνω χαρτιά για ωρομίσθια δεν βλεπω προκοπή. Είναι κανείς που έχει πάρει ώρες?Και τελικά πώς θα φύγω απο εκείνον τον πίνακα μηδενικής πρυπηρεσίας αφου δεν υπάρχει τρόπος να την αποκτήσω.Εχω προυπηρεσ'ια σε ΤΕΙ σαν ωρομισθια αλλα αυτη δεν μετράει... όπως πήρες ώρες σαν ωρομίσθια στα ΤΕΙ έτσι παίρνεις και εδώ, στη θέση σου θα καθόμουνα στα ΤΕΙ, Στα ΤΕΙ πηρα ωρες λογω του μεταπτυχιακου. Καθε χρονο στα ΤΕΙ οι ωρες γίνονται και λιγότερες λόγω των λιγότερων εισακτέων. Με 14 ωρες που εχω (σχεδον πληρες ωραριο δηλ) παιρνω το πολυ 600 το μηνα, αν γίνουν όλες οι ώρες. Εδω νοικιαζω ομως, και δεν βγαίνω οικονομικά. Επίσης κάθε Ιούνιο απολύεσαι και περιμένεις μετά ΑΝ και πόσες ώρες θα εχει απο Οκτώμβρη. Πληρωνόμαστε αν 3 μηνες περίπου... και η προυπηρεσια δεν μετράει. Γι αυτό και θέλω δευτεροβάθμια.
Παράθεση από: kiki_tsa στις Μαΐου 30, 2009, 08:24:29 pmΓεια σας! Μολις γράφτηκα στο φόρουμ. Είμαι απόφοιτη ηλεκτρολογιας ΤΕΙ ΠΕ 1730Απο το 2004 που κάνω χαρτιά για ωρομίσθια δεν βλεπω προκοπή. Είναι κανείς που έχει πάρει ώρες?Και τελικά πώς θα φύγω απο εκείνον τον πίνακα μηδενικής πρυπηρεσίας αφου δεν υπάρχει τρόπος να την αποκτήσω.Εχω προυπηρεσ'ια σε ΤΕΙ σαν ωρομισθια αλλα αυτη δεν μετράει... όπως πήρες ώρες σαν ωρομίσθια στα ΤΕΙ έτσι παίρνεις και εδώ, στη θέση σου θα καθόμουνα στα ΤΕΙ,
Γεια σας! Μολις γράφτηκα στο φόρουμ. Είμαι απόφοιτη ηλεκτρολογιας ΤΕΙ ΠΕ 1730Απο το 2004 που κάνω χαρτιά για ωρομίσθια δεν βλεπω προκοπή. Είναι κανείς που έχει πάρει ώρες?Και τελικά πώς θα φύγω απο εκείνον τον πίνακα μηδενικής πρυπηρεσίας αφου δεν υπάρχει τρόπος να την αποκτήσω.Εχω προυπηρεσ'ια σε ΤΕΙ σαν ωρομισθια αλλα αυτη δεν μετράει...
Ρε συ kikitsa τι κάθεσαι?Μόλις και προλαβαίνεις να κάνεις τα χαρτιά σου στην ασπαιτε (www.aspete.gr πρόγραμμα εππαικ) … Με το μεταπτυχιακό και άριστη γνώση γλώσσας (από Αγγλία) στην ειδικότητά σου μπαίνεις από τους πρώτους…Έπειτα προσπάθησε να πάρεις έστω και 2 ώρες ΠΔΣ… Δύσκολα θα σου τις αρνηθούν με τόσα προσόντα… Όλα τα άλλα θα τα ανακαλύψεις στην πορεία και θα έρθουν μόνα τους…Άλλο πράγμα να είσαι ωρομίσθια στα ΤΕΙ (10 χρόνια αναμονής τουλάχιστον και αν…) και άλλο πράγμα αναπληρώτρια στο ΥΠΕΠΘ (1300 ευρώ) μέχρι να έρθει η σειρά σου να διοριστείς (2-3 χρονάκια με παιδαγωγικό ασπαιτε)…Οι άλλοι συνάδελφοι είτε από άγνοια είτε από ζήλια παραπληροφορούν…
αααααα....με απογοητευεις πολυ τωρα ...
Και δε μου λες ρε φιλε το μαθημα π.χ. φυτικης παραγωγης στα τεχνικα λυκεια ποιος θα το κανει? Ο μαθηματικος ο φυσικος ή ο φιλολογος?Και μην ανησυχεις οι θεσεις δεν ειναι τοσο πολλες για να σου κλεψουμε ωρες οπως λες.Τελοσπαντων. Περιμενω απαντησεις στα ερωτηματα μου