0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, μπορεί κάποιο/α να μου γράψει τα βήματα για να δω τη μοριοδότηση στο μητρώο Δ ΙΕΚ. Δεν είμαι εξοικειωμένη με τη διαδικασία και μέχρι τώρα δεν την έχω βρει.Ευχαριστώ
Καλησπέρα, ξέρει κανείς πότε θα δηλώσουμε σε ποια ΙΕΚ θέλουμε να δουλέψουμε;
Εχοντας για πρωτη φορα κανει εγγραφη στο μητρωο, αν παω στη δηλωση μαθηματων (το ξερω δεν εχουν ακομα ανοιξει) αναφερει κατω κατω με κοκκινα γραμματα "Δεν έχετε οριστικοποιημένο μητρώο. Οι οριστικές υποβολές έχουν κλείσει".Ενω εχω Ημ. οριστικοποίησης: 25/07/2021 11:24
Και σε εμένα τα ίδια γράφει με Ημ. οριστικοποίησης 17/7/2021 Επίσης όταν κάνω ένταση γράφω το κείμενο και πατάω υποβολή δεν μου δείχνει πως έχει καταχωρηθεί και με αφήνει να ξανα κάνω ένσταση !!!!
Αν τελικά προσληφθεί κάποιος ειδοποιειται από κάπου ή αναρτούνται τα ονόματα κάπου; Γνωρίζετε;
Καλησπέραξέρει κανείς/καμία πότε ανοίγει το μητρώο για να δηλώσουμε μαθήματα και ειδικότητες? αναρωτιέμαι εάν έχασα κάτι...Ευχαριστώ
Υποτίθεται αυτό θα γινόταν από την προηγούμενη Δευτέρα 27/9. Δεν υπάρχει καμμία ενημέρωση ούτε για τις δηλώσεις ούτε για πιθανή έναρξη μαθημάτων.