0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζετε αν στις νέες ΣΑΕΚ θα πρέπει να ζητήσουμε άδεια ιδιωτικού έργου σε περίπτωση που είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι; Στα ΣΔΕ απ΄ότι γνωρίζω δεν υπάρχει αυτή η υποχρέωση πλέον.
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:Πώς πληρώνεται κάποιος δημόσιος υπάλληλος στα ΙΕΚ; Με τίτλο κτήσης ή χρειάζεται να ανοίξει βιβλία;
Όπως οι μισθωτοί, έτσι και οι δημόσιοι υπάλληλοι, δεν χρειάζεται να κάνουν έναρξη και να ανοίξουν βιβλία.Εννοείται ότι ένας Δημόσιος Υπάλληλος δεν μπορεί να κάνει έναρξη επαγγέλματος στην εφορία!
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει σχολιαστεί στο blog αυτό με το καινούριο μητρώο για τους εκπαιδευτές των ΣΑΕΚ. Το είδατε όλοι; Δεν είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι όχι μόνο μας ζητάει να καταχωρήσουμε πάλι όλα τα προσόντα μας από την αρχή, αλλά δεν έχουν προβλέψει καμία προειδοποίηση για τα παλιά μέλη του μητρώου που αμέριμνα θεωρούμε ότι η αίτησή μας είναι σε ισχύ; Κακώς διαισθάνομαι ότι θα γίνει μπάχαλο;Να μη σχολιάσω και το γεγονός ότι χθες που μπήκα να βοηθήσω τη γυναίκα μου να κάνει αίτηση είδα αλλαγές στα πεδία από τότε που μπήκα εγώ; Και φυσικά αποοριστικοποίηση δεν παίζει!
Μπορούν να δουλέψουν και οι αναπληρωτές με άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου.18€ την ώρα μεικτά για τους κατόχους μεταπτυχιακού