0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποια ειδικότητα είσαι;
Πληροφορικη και η ειδικοτητα και το μαθημα που θα διδασκα
Πολύ άσχημο αυτό! Έχω δύο απορίες:1. είχε συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός καταρτιζομένων (>15) και2. το εργαστήριο του ΙΕΚ είναι λειτουργικό ή απαιτείται ριζική αλλαγή;(αν τα γνωρίζεις αυτά θα μας βοηθούσε...για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα)
οπως επισης στο συγκεκριμενο ιεκ υπαρχει κι αλλη ειδκοτητα πληροφορικης η οποια δεν ακυρωθηκε. οι συναδερφοι που κληθηκαν εκει εαν ειναι πιο κατω απο εμενα στη λιστα θα το ψαξει κανεις?
οι μαθητες νομιζω ηταν ακριβως 15. το εργαστηριο δεν θα ελεγα οτι ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση, τοσα χρονια δλδ εχω δει και χειροτερα, απλα καποιοι υπολογιστες ειχαν windows 98 και οι υπολοιποι xp.
ο διευθυντης μου ειπε οτι δεν μπορει να τους διεωξει και να παρει εμας και ουτε μπορει να βαλει και εμας στην αλλη ειδκοτητα. υπαρχει καποιο τηλ στο ινεδιβιμ που να αφορα τα ιεκ να παρω να τους τα πω λιγο αυτα?
Παραθέτω αυτό το κομάτι από το ν/σ που δημοσιευθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου και αφορά τι διαδικασία πρόσληψης εκπαιδευτών στα δημόσια ΙΕΚ!Η παράγραφος αυτή είναι πολύ σημαντική και δε συζητήθηκε καθόλου εδώ μέσα!γ) Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι ιδιώτες,καθώς και οι με οποιανδήποτε σχέση εργασίας ασχο−λούμενοι στο δημόσιο τομέα, που έχουν τα νόμιμα τυ−πικά προσόντα. Τα προσόντα που πρέπει να διαθέτουνοι εκπαιδευτές περιγράφονται στα εγκεκριμένα και δη−μοσιοποιημένα αναλυτικά προγράμματα σπουδών τωνειδικοτήτων της αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης.Προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης είναι η εγγραφήτου υποψήφιου εκπαιδευτή στο Υπό−Μητρώο Εκπαιδευ−τών Α.Ε.Κ., το οποίο τηρείται από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.. Μεαπόφαση του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. καθορίζεται κάθεαναγκαία λεπτομέρεια για την τήρηση του Υπό−Μη−τρώου Εκπαιδευτών Α.Ε.Κ.. Η επιλογή των εκπαιδευτώνγίνεται από τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τονΔιευθυντή της οικείας ΔΔ
Αναφέρεσαι στην πληροφορική Α' Εξάμηνο που θα ξεκινούσε τώρα ή Γ' Εξάμηνο?