0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! με πήραν να μου αναθέσουν 7 ώρες σε εργαστήριο. Την ύλη που θα διδάξω θα την πάρω από τα ΙΕΚ ή πρέπει να ψάξω μόνη μου να βρω??
Α, δεν έχετε αρχίσει ακόμα; Εμείς έχουμε αρχίσει ήδη αναπληρώσεις επί αναπληρώσεων και προαναπληρώσεις. Αναπλήρωση επειδή ξεκινήσαμε μία εβδομάδα αργότερα, αναπλήρωση για χαμένες ώρες 25ης, Καθ. Δευτέρας, Αγ, Πνεύματος, αναπλήρωση για τις χαμένες ημέρες των εκλογών....αναπλήρωση επειδή μου ανέθεσαν μάθημα στη μέση του εξαμήνου μια και ο συνάδερφος που το είχε αναλάβει παραιτήθηκε για λόγους υγείας και δεν έχει κάνει ούτε ένα μάθημα... (εμμμ...ok να μην πω και τον πόνο μου; ), κάτι μεταμεσονύχτιες ώρες έχω ελεύθερες μόνο....και τρέμω μην αρρωστήσω...
Στο δικό μου ΙΕΚ μπλέξανε τις αναπληρώσεις, και σε μάθημα 56 ωρων ε΄γω έκανε 70 ... τουτέστν 14 ώρες παραπάνω δλδ 250 ευρώ... και το ανακάλυψα τυχαία.. Θέλω να δω τι εξήγηση θα μου δώσουν αυριο ! και φυσικά πώς θα πληρωθω αυτες τις ώρες !
Moυ φαινεται λιγο χλωμο να τις πληρωθεις. Εσυ δηλαδη δεν κρατουσες σημειωσεις με τις μερες και ωρες που εκανες αναπληρωση??? Στο ΙΕΚ βασιστηκες
Η δουλεια μου ειναι να κάνω μάθημα στην τάξη όχι διοικητική επαλήθευση, Δηλαδή 4 άτομα στην γραμματαεία για 3 τμήματα συνολικά , τι έκαναν ;