0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλησπέρα..με πήραν και εμένα ωρομίσθιο στα ΙΕΚ για το μάθημα Δικτυα ΙΙ (τρομάρα μου..)Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής και απευθύνομαι κυρίως σε απόφοιτους Πολυτεχνείου που έχουν ασφάλιση στο ΤΣΜΕΔΕ..Είναι υποχρεωτικό να βγάλω αριθμό στο ΙΚΑ όπως κάποιος μου είπε ή με καλύπτει το ΤΣΜΕΔΕ? Επίσης αν βγάλω ΙΚΑ με συμφέρει? Γενικά αν ξέρει κάποιος τί παίζει με ΤΣΜΕΔΕ ΙΚΑ ωρομισθία σε ΙΕΚ αλλά και ενόψει Ολοήμερων θα παρακαλούσα για τα φώτα του...Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
θα πρέπει να τους επισημάνεις (και στο ΙΕΚ ίσως) ότι είσαι ασφαλισμένος ΤΣΜΕΔΕ και θα πρέπει να πληρώνεις μειωμένες εισφορές στο ΙΚΑ (ασφ. πακέτο 131-132)........
Παράθεσηθα πρέπει να τους επισημάνεις (και στο ΙΕΚ ίσως) ότι είσαι ασφαλισμένος ΤΣΜΕΔΕ και θα πρέπει να πληρώνεις μειωμένες εισφορές στο ΙΚΑ (ασφ. πακέτο 131-132)........ Ευχαριστώ φίλε για τις πολύτιμες πληροφορίες...μήπως ξέρεις που θα μπορούσε να βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 131-132?
Είμαι πτυχιούχος ΠΕ19 (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και χθες ανέλαβα τη διδασκαλία του μαθήματος "Χρήση Η/Υ" για δυο ώρες την εβδομάδα σε ΙΕΚ της επαρχίας. Μου είπαν ότι είμαι υποχρεωμένη να δίνω στους καταρτιζόμενους σημειώσεις τουλάχιστον δυο σελίδων ανά διδακτική ώρα, το περιεχόμενο των οποίων πρέπει να είναι σύμφωνο με το αναλυτικό πρόγραμμα που ορίζει ο ΟΕΕΚ. Το θέμα είναι ότι για το συγκεκριμένο μάθημα δεν υπάρχει αναλυτικό πρόγραμμα!!! Μήπως γνωρίζει κανείς τι πρέπει να διδαχθεί και με ποια σειρά;
γεια σας και από εμένα...μολις χτες έκανα κι εγω το πρώτο μου μάθημα σε δημόσιο ιεκ και πρέπει να σας πω ότι κανένα μέσον δεν έβαλα για να με πάρουν...το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει κανένα πλάνο διδασκαλίας και ο καθένας κάνει οτι θέλει...καμία καθοδήγηση για το τί πρέπει να διδάξουμε και σε τι ακριβώς θα εξεταστούν τα παιδιά όταν θελήσουν να δώσουν για την πιστοποίηση...spaceoddity μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις το υλικό που λες με ένα mail?
Φέτος δεν έκανα καν αίτηση.
Παράθεση από: R2D2 στις Οκτωβρίου 27, 2006, 02:56:06 pmΑυτό είναι το στάνταρ στα ιεκ.