0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιτέλους κυκλοφόρησε η πολυπόθητη προκύρηξη Έχω κάποιες ερωτήσεις να κάνω, μήπως κάποιος από σας γνωρίζει να με διαφωτίσει..α) Στην δεύτερη σελίδα της αίτησης έχει χώρο για να δηλώσεις 2 Πιστοποιητικά Γνώσης Χειρισμού Η/Υ. Ποιός ο λόγος να δηλώσω κ το δεύτερο (εφόσων το κατέχω), από την στιγμή που η μοριοδότηση θα είναι ίδια (δηλαδή 5 μόρια);β) Για όσους ανήκουν στις κατηγορίες ΠΕ19 και ΠΕ20 (Πληροφορικής) όπως εγώ τότε γιατί πρέπει να συμπληρώσουμε το πεδίο με τα ¨Πιστοποιητικά Γνώσης Χειρισμού Η/Υ¨, από την στιγμή που η γνώση Η/Υ συνάγεται από τον βασικό τίτλο σπουδών..; Δεν είναι περιττό; Θεωρώ ότι για τις κατηγορίες αυτές η μοριοδότηση των +5 πρέπει (θα έπρεπε) να είναι αυτόματηγ) Τα πτυχία ξένων γλωσσών (π.χ. Proficiency in English) πρέπει να είναι επικυρωμένα από δικηγορικό σύλλογο αλλά όχι μεταφρασμένα; (Για τα αγγλικά συγκεκριμένα)δ) Στην συστημένη επιστολή που θα στείλουμε στην Αθήνα θα γράψω στον φάκελο Ν.Ηράκλειο Αττικής, Σταθμός Ε.Η.Σ «Ειρήνη», Τ.Κ 14121 σύμφωνα με την προκήρυξη ή θα πρέπει πριν από αυτά να προσθέσω το Γραμματεία του Ε.Π.ΠΑΙ.Κ της ΑΣΠΑΙΤΕ ; Ευχαριστώ προκαταβολικά,καλή μας επιτυχία...!!!
Σχετικά με την Ξένη Γλώσσα μπορεί να δώσει κάποιος περισσότερες διευκρινήσεις;Μεταφράζουμε το πτυχίο της ξένης γλώσσας και επικυρώνουμε την μετάφραση ή στελνουμε φωτοαντίγραφο χωρίς να είναι μεταφρασμένο;
Κοιτούσα τους αποκλειόμενους από την περσινή διαδικασία επιλογής της ΑΣΠΑΙΤΕ και με προβλημάτισε το γεγονός πως η πλειοψηφία αυτών αποκλείστηκε με την αιτιολογία «χωρίς απόδειξη τραπεζικής κατάθεσης». Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μην έστειλαν την απόδειξη που είναι το πλέον απαιτούμενο έγγραφο. Μήπως έκαναν κάτι λάθος; Αν ξέρει παρακαλώ κάποιος από πέρσι μπορεί να μου πει αν αρκεί μία φωτοτυπία της απόδειξης από την τράπεζα και να γράψω πάνω χειρόγραφα το όνομα και την ένδειξη «διαδικασία επιλογής ΕΠΠΑΙΚ»;
Παράθεση από: anmais στις Μαΐου 31, 2008, 11:02:28 amΚοιτούσα τους αποκλειόμενους από την περσινή διαδικασία επιλογής της ΑΣΠΑΙΤΕ και με προβλημάτισε το γεγονός πως η πλειοψηφία αυτών αποκλείστηκε με την αιτιολογία «χωρίς απόδειξη τραπεζικής κατάθεσης». Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μην έστειλαν την απόδειξη που είναι το πλέον απαιτούμενο έγγραφο. Μήπως έκαναν κάτι λάθος; Αν ξέρει παρακαλώ κάποιος από πέρσι μπορεί να μου πει αν αρκεί μία φωτοτυπία της απόδειξης από την τράπεζα και να γράψω πάνω χειρόγραφα το όνομα και την ένδειξη «διαδικασία επιλογής ΕΠΠΑΙΚ»;
Μπορείς να στείλεις την απόδειξη και όχι φωτοτυπία , που βρήκες τα περσυνά ονόματα?
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος των τεχνικών ειδικοτήτων χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση μπορεί να δώσει ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: pelazi στις Μαΐου 31, 2008, 12:03:46 pm Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος των τεχνικών ειδικοτήτων χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση μπορεί να δώσει ΑΣΕΠ.Φυσικά και μπορεί
Παράθεση από: solero στις Μαΐου 31, 2008, 02:25:22 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Μαΐου 31, 2008, 12:50:31 pmΠαράθεση από: pelazi στις Μαΐου 31, 2008, 12:03:46 pm Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος των τεχνικών ειδικοτήτων χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση μπορεί να δώσει ΑΣΕΠ.Φυσικά και μπορείΕάν μπορούσαν μόνο αυτοί που έχουν ΣΕΛΕΤΕ να δώσουν ΑΣΕΠ τότε σίγουρα οι θέσεις δε θα γέμιζαν διότι αυτοί που έχουν ΣΕΛΕΤΕ δε νομίζω να είναι και τόσοι πολλοί μιας και μπαίνουν λίγα άτομα κάθε χρόνο εκεί. Μπορούν να δώσουν αλλά δε γνωρίζω εάν προηγούνται αυτοί που έχουν παιδαγωγική επάρκεια. Εάν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει
Παράθεση από: geok_salonika στις Μαΐου 31, 2008, 12:50:31 pmΠαράθεση από: pelazi στις Μαΐου 31, 2008, 12:03:46 pm Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος των τεχνικών ειδικοτήτων χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση μπορεί να δώσει ΑΣΕΠ.Φυσικά και μπορείΕάν μπορούσαν μόνο αυτοί που έχουν ΣΕΛΕΤΕ να δώσουν ΑΣΕΠ τότε σίγουρα οι θέσεις δε θα γέμιζαν διότι αυτοί που έχουν ΣΕΛΕΤΕ δε νομίζω να είναι και τόσοι πολλοί μιας και μπαίνουν λίγα άτομα κάθε χρόνο εκεί. Μπορούν να δώσουν αλλά δε γνωρίζω εάν προηγούνται αυτοί που έχουν παιδαγωγική επάρκεια. Εάν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει